MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar 16. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Samanyolu Tv'nin nefes kesen dizisi Sungurlar son bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Sungurlar 16. bölümde tim, Meryem'i gazetecileri kurtarmak için harekete geçti. Şahmaran ise Serdar Komutan'ın eline düşmemek için yurtdışına kaçmaya karar verdi.

İlk bölümünden itibaren Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Sungurlar 16. bölümüyle bekleyenlerin karşısına çıktı. Aksiyonun ve heyecanın bir dakika bile eksik olmayacağı Sungurlar dizisinde tim, örgütün elinde olan Meryem ve gazetecileri kurtarmak için harekete geçti. Ayrıca Şahmaran'ı yakalamak isteyen Sungurlar Timi için işler istenildiği gitmedi. Sungurlar son bölümüyle 8 Şubat akşamı Samanyolu Tv'de ekrana geldi.

SUNGURLAR HAREKETE GEÇİYOR

Sungurlar 16. bölümde büyük tuzaktan son anda kurtulan Sungurlar, infaz edilmek üzere olan Meryem'i ve gazetecileri kurtarmak için harekete geçti. Ancak Şahmaran, gazetecileri tek tek infaz etmeye başladı ve infaz sırası Meryem'e geldi. Bu sırada Şahmaran'ın bulunduğu köyü basarak elindeki rehineleri kurtarmaya çalışan Sungurlar ise yetişemedi.

KORDON CELİL DEŞİFRE OLUYOR

Serdar Komutan'ın eline düşmek istemeyen Şahmaran yurtdışına kaçtı. Peşinden Sungurlar'ı göndermek isteyen Albay, General ile karşı karşıya geldi ancak bütün riskleri alarak Sungurlar'ı Şahmaran'ın kaçtığı ülkeye gönderdi. Sungurlar gittikleri ülkeye ulaşınca işler istenildiği gibi yürümedi ve Kordon Celil Sungurlar son bölümde deşifre oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler