MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar 23. bölümde örgüte hain plan

Merakla beklenen Sungurlar son bölümüyle izleyicisine heyecan oldu anlar yaşatmaya devam etti. Sungurlar 23. bölümde tim ile örgüt arasındaki mücadele hız kesmeden devam etti. Suriye örgütü Serdar ve Meyrem üzerinden haince plan yaptı.

Samanyolu Tv'nin beğenilen dizisi Sungurlar 23. bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Sungurlar son bölümde kıyasıya mücadele devam etti. Timin örgütle mücadelesinde istenmedik durumlar yaşandı ve Serdar ve Meyrem örgütün eline geçti. Örgüt bu durumdan yararlanmak için haince planlar tasarladı. Heyecan dolu dizi bu bölümüyle yine nefesleri kesti. Sungurlar 23. bölüm cumartesi akşamı Samanyolu Tv'de ekrana geldi.

SUNGURLAR 23. BÖLÜM ÖZETİ

Sungurlar son bölümde Suriye örgütü Serdar ve Meryem'i ele geçirdi. Serdar kafes şeklindeki cezaevine götürüldü ve ağır işkenceler gördü. Diğer Sungurlar'ı da yakalamak isteyen örgüt, Meryem'i serbest bırakarak sinsi bir oyun tezgahladı. Celil ve Doktor, Serdar'ı kurtarmak için harekete geçti ancak örgütün hazırladığı büyük tuzağın kurbanı oldular. Serdar, Doktor ve Celil vahşice infaz edilmek üzere kaldı. Sungurlar 23. bölümde Güven ve Şahmaran için her şey yolunda giderken, Sungurlar'ı kurtarmaya çalışan Meryem, babasından destek istedi ancak umduğunu bulamadı ve büyük bir çaresizliğe sürüklendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler