MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sungurlar 32. bölümde Serdar büyük sırrı öğrendi

Samanyolu Tv'nin aksiyon dozu yüksek dizisi Sungurlar son bölümü nefesleri kesti. Sungurlar 32. bölümünde Serdar büyük sırrı öğrenirken, Kasım Sungurlar'ın olduğu sığınağı havaya uçurdu.

Samanyolu Tv'nin yüksek reytingli dizilerinden Sungurlar 32. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Her hafta Cumartesi akşamı ekranlara gelen dizide neler yaşanacağı büyük bir merak konusuydu Sungurlar son bölümünde izleyicileri bekleyen sürprizler gelişmeler vardı. Başrollerinde Mert Kılıç, Bora Karakul, Merve Anlağan, Mehmet Küçük, Onur Emre Teber ve Yıldız Güngör'ün rol aldığı Sungurlar 32. bölümüyle 30 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.50'de Samanyolu Tv ekranlarına geldi.

SUNGURLAR 32. BÖLÜM ÖZETİ

Surgurlar yeni bölümünde Suriye'de kapana kısılan Serdar ve Celil, Kasım'ın adamlarından kurtulmayı başardı. Ancak Sungurlar'ı bekleyen başka bir tehlike vardı. Topal, Sungurlar'ı birbirine düşürmek için Serdar'a ailesini kimin katlettiğini ve bir kardeşinin yaşadığını anlatmaya karar verdi. Serdar'ın gerçekleri öğrenmesinden büyük endişe duyan ve planları bozulacak olan Meryem, şoktaydı. Naza ise bu durumdan son derece memnundu. Sungurlar'da büyük gerilimler yaşanırken durumu fırsat bilen Kasım, yeni bir saldırı için harekete geçer ve Sungurlar'ın olduğu sığınağı havaya uçurdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler