MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star'dan elenen Sahra'dan şok iddia

Survivor All Star'a veda eden isim Sahra oldu. Survivor All Star'ın iddialı ismi Sahra'nın, Turabi hakkındaki itirafları şok etti.

Survivor All Star'ın 20 Mayıs akşamı ekrana gelen bölümünde eleme gecesi heyecanı yaşandı. Survivor All Star eleme gecesinde Hilmicem'in söylediği isim Sahra, adaya veda eden isim oldu. "Gideceğimi hiç düşünmüyordum. İsmini duyduğu anda hıçkırıklara boğulan Sahra, "Benim hayallerim burda bitiyormuş. Hayırlısı buymuş duadan başka bir şey söyleyemiyorum şu anda" dedikten sonra kamera arkasında çok iddialarda bulundu. Survivor All Star'a performansıyla damga vuran Sahra'nın en çok konuşulacak itirafı ise bir zamanlar çok yakın olduğu Turabi'ye yönelikti. Turabi'nin canını açıttığı için onun da canının yanmasını isteyen Sahra iddialı itiraflarda bulundu.

Turabi'ye neden uzak durdun sorusuna Sahra şöyle cevap verdi: "Geçen sene Turabi ile çok şey yaşadım. Turabi ile aramızda ne yaşanırsa yaşansın sonunda yine onu destekledim. Türkiye'ye dönünce bu destelememi başka yerlere çekmiş, samimiyetsiz bulmuş.Ben de bu sene ona sırtımı döndüm ve o yolda yürüdüm. Zaten Survivor All Star'a gelmekteki amacım finale gitmek ve Turabi ile sonuna kadar savaşmaktı. Dayanabildiğim yere kadar savaştım, düşman olarak görmedim ama gerçekten canımı yakan bir insanın canını yakmak istedim ve bu şekilde hareket etmek istedim. " dedi.

HASAN ROL MU YAPIYOR?

Hasan normal hayatında bu sakinliğe sahip bir insan. Her zaman sakin bir insan. Hasan gerçekten çok iyi bir insan. Hasan hiçbir zaman rol yapmadı. Turabi ona düşmanca bakabilir ancak o gerçekten çok iyi bir insan.

BEGÜM BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Begüm beni gerçekten çok hayal kırıklıklarına uğrattı ancak Hilmicem, Turabi'nin gölgesinde kalıyor!"

SURVİVOR SAHRA KİMDİR?

Survivor'daki performansı ile göz dolduran Sahra, 1992 doğumlu. Haliç Üniversitesi spor akademisi mezunu olan Sahra, aynı zamanda 2013 Miss Model Of Turkey üçüncüsü oldu. 2014 yılında Malezya'da yapılan güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Sahra Işık, dereceye giremedi ve aynı sene Acun ılıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katıldı. O yıl Turabi ile başlarda fazlaca samimi oldu ve ondan desteğini esirgemedi. Sahra Işık, performansına rağmen Survivor yarışmasında finali göremedi ve elendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler