MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor birleşme partisi yayınlandı

Survivor All Star son bölümü farklı bir formatla dün akşam yayınlandı. Survivor yarışmacıları bu kez dans pistinde yeteneklerini sergiledi. Birleşme partisinde Yok Böyle Dans yarışmasına yer verildi.

Survivor All Star son bölümü bu kez renkli sahneleriyle ekrana geldi. Sürpriz konuk Hadise, jüri üyesinde yer aldu ve Yok Böyle Dans formatında yarışan yarışmacılara puan verdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Hadise şarkıları ile Survivor yarışmacılarının gerginliğini attı.

Survivor All Star birleşme partisinin en büyük sürprizi Yok Böyle Dans Yarışması ve Hadise oldu. Survivor son ada konseyinde Acun Ilıcalı birleşme partisinde Yok Böyle Dans Yarışması ve Hadise sürprizini yarışmacılara vermişti.

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımlarının merakla beklediği birleşme partisinde bir dönem Acun Ilıcalı'nın ekrana damga vuran yarışması "Yok Böyle Dans Yeniden" canlandırıldı. Survivor yarışmacıları birer dansçı partnerle birlikte yarışmada performanslarını sergiledi. Acun Medya'nın getirdiği Dominik Cumhuriyeti'nden özel dansçılar yarışmacılara eşlik etti. Birleşme partisine özel yapılacak eğlence amaçlı Yok Böyle Dans yarışmasını kazanan yarışmacıyı da bir ödül bekliyordu SURVİVOR'DA VAR MISIN YOK MUSUN?

Sürpizlerin arka arkaya geldiği Survivor'un dün akşam yayınlanan bölümünde de renkli anlar yaşandı. Acun ılıcalı akşam yayınlanan bölümünde bu sefer yarışmacılara "Var Mısın Yok Musun?" oynattı. Özel olarak hazırlanan stüdyoya gözleri bağlı olarak gelen yarışmacılar hazırlanan 'Var Mısın Yok Musun?' dekorunu görünce neye uğradıklarını şaşırdılar.

Acun Alıcalı Var mısın Yok musun'da yarışacak kişiyi belirlemek için bir soru sordu. Soruya doğru cevap veren şanslı isim ise Merve Aydın oldu. Merve Aydın iki 500 bin pezoyu da kutularda açtırdı. Biri Turabi diğerini ise Serenay tarafından açılınca şansı da yaver gitmedi. Merve Aydın kendi kutusuna gitmek yerine Hamdi Bey'in vermiş olduğu 23.000 Pezo'luk teklifi kabul etti.İkinci yarışmacı ise Nadya oldu. Hamdi Bey'in kendisine yaptığı ikinci teklifi kabul edeceği halde daha sonra yarışmaya devam eden Nadya, en sonunda kutusuna gitti ve 10 bin pezo kazandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler