MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da kim elendi? İşte Survivor Sms sıralaması

'Survivor'da kim elendi?'sorusu 5 Nisan Salı gecesi geç saatlerde yanıt buldu. Adaya veda eden ismi Survivor sms sıralaması belirledi. Peki sms sıralamasına göre Survivor'da kim elendi? Eleme gecesinde yaşananlara dair detaylar haberimizde!

Yayınlandığı günlerde yüksek reytingleri kimselere bırakmayan Survivor'ın 5 Nisan Salı günü ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. "Survivor'da kim elendi?" sorusuna yanıt 4.kez Ünlüler'den oldu. 3 Nisan Pazar günü yapılan ada konseyinde Ünlüler en fazla Yunus Günçe ismini vermiş, ikinci ismi ise kişisel dokunulmazlık sembolünü kazanan Nagihan Karadere belirlemiş, İbrahim Yattara'nın adını söylemişti. Böylece Survivor'da eleme potasına kalan ilk iki isim netleşmişti. Survivor'da kim elendi? sorusunun yanıtını asıl belirleyecek olan Sms sonuçları ise dün gece belli oldu. Survivor Sms oylamasında en yüksek oyu alan yarışmacı olan Avatar Atakan, elenmesi için Yılmaz Morgül'ün adını söyledi. Böylece Yunus Günçe, İbrahim Yattara ve Yılmaz Morgül eleme potasına kaldı. Survivor sms oylamasında diğer iki ismin gerisinde kalarak 7. sırada yer alan Yılmaz Morgül, Survivor'a veda etti.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI

Survivor eleme sistemi her ne kadar birkaç aşamayı barındırsa da bu aşamlardan en önemlisi Sms sıralaması. Her ne kadar Survivor'dan elenecek ismi ilk aşamalarda takımlar ve bireysel dokunulmazlık alan oyuncular belirlese de elem potasına kalan isimler, Survivor sms sıralaması sayesinde kurtulabiliyorlar. Son eleme gecesi buna en iyi örneklerden biriydi. Peki Yılmaz Morgül'ün elenmesine neden olan Survivor sms sıralaması nasıldı? Survivor adasından kim elendi sorusunun yanıtı veren Ünlüler Sms sıralaması, Acun Ilıcalı tarafından saat 23.30'dan sonra açıklandı. Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve İbrahim Yattara arasında SMS oylama sonuçlarına bakıldı. Buna göre Survivor oy sıralamasında 7. sırada çıkan Yılmaz Morgül elendi. Yunus Günçe 4. sırada çıktı ve adada kaldı. İşte tüm sms sıralaması: 1. Avatar Atakan, 2.Ezgi Avcı, 3. İbrahim Yattara, 4.Yunus Günçe, 5. Mehmet, 6. Tuğba Özay, 7. Yılmaz Morgül

YILMAZ MORGÜL'DEN SİTEM DOLU SÖZLER

"YILMAZ MORGÜL HERKESE ÖRNEK OLMALI"

Yılmaz Morgül'ün elenmesi ardından Survivor'ın hem yapımcılığı hem de sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı da düşüncelerini paylaştı. Ünlü sanatçı için övgü dolu ifadeler kullanan Ilıcalı, "Survivor'a Yılmaz Morgül'ü davet ederken performans olarak güveniyorduk ve belli bir başarı elde edeceğine inanıyorduk. Yılmaz Morgül Survivor'ın kazananlarından biridir. Yılmaz Morgül yaş olarakhepinizden büyük olmasına rağmen oyun performansı ve adadaki yapıcılığıyla hepinize örnek olmuştur. Çok değerli bir sanatçı dostumuzu Survivor'da görmüş olduk. Ben o kadar zorlanmana rağmen burada kalmanı azmini takdir ediyorum. Bu hafta elenmeni bende beklemiyordum benim için de sürpriz oldu." dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler