MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarkan'ın Umre için ödeyeceği ücret dudak uçuklattı

Türkiye'nin yıldızı Tarkan Umre'ye gidiyor. Dört günlük Umre yolculuğuna hazırlanan Tarkan'ın dört yakın arkadaşı ile olacağı konuşuluyor.

Milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Tarkan ile ilgili çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Türkiye'nin Megastarı'nın dört yakın arkadaşıyla birlikte yakın bir zamanda umreye gidileceği konuşuluyor. İki gün Mekke, iki gün ise Medine'de olmak üzere toplamda 4 günlük bir Umre ziyareti gerçekleştirecek olan Tarkan'ın kişi başı 9 bin euro ile toplamda 30 bin euro ödeyeceği de iddialara arasında. VIP hizmetle ağırlanacak Megastar 'ın yanında bir tercüman ve koruma da olacak. Tarkan'ın Umreye ne zaman gideceği ise henüz belirsiz.

TARKAN KİMDİR?

Tam ismi Tarkan Tevetoğlu olan ünlü yıldız, altı çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak 17 Ekim 1972'de Almanya'nın Frankfurt kentinde doğmuştur. 1986'da Türkiye'ye dönen sanatçı, ortaokul yıllarında Karamürsel Musiki Cemiyeti'nde nota, solfej ve şan dersleri de almaya başlamıştır. Karamürsel'deki en yakın arkadaşı Alpay Aydın, Tarkan'ın hayatını değiştiren isim olmuş, İMÇ'de İstanbul Plak'ın ortaklarından Mehmet Söğütoğlu ile tanıştırmıştır. Ünlü sanatçının "Yine Sensiz" adlı ilk albümü, özellikle "Kıl Oldum Abi" adlı parçasıyla tutulup 700 bin adet satmıştır. İkinci albümü Mayıs 1994'te çıktı. Sezen Aksu destekli "A acayipsin" adlı çalışması ile popülaritesini artırdı. Yurt dışında da kısa sürede tanınan Tarkan, 1999 Word Music Awards'tan "Yılın En Çok Satan Ortadoğulu Şarkıcısı Ödülü'nü almıştır. Sık sık konser veren Megastar son albümü Adımı Kalbine Yaz'ı 2010 yılında çıkarmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler