MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon 16. bölüm final fragmanı yayınlandı

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran The Walking Dead 6. sezon 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi 16. bölümüyle 6. sezon finalini yapacak. Peki The Walking Dead 6. sezon 16. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard 'ın aynı adlı çizgi romanından ekranlara uyarlanan The Walking Dead'in 6. sezonu geride bırakmasına günler kaldı. Başladığı ilk günden beri zirveden hiç düşmeyen, The Walking Dead 6. sezon final fragmanı yayınlandı. Fanlarının aylarca beklediği ancak kısa sürede sezon sonuna gelindiği The Walking Dead 6. sezon 16. bölümle sezon finaline giriyor. Sevenlerine 90 dakikalık heyecan fırtınası yaşatacak dizinin sezon finalinde savaş başlayacak! Peki The Walking Dead 6. sezon finalinde neler yaşanacak?

Belki de sevenlerinin en çok merak ettiği konulardan biri Negan! Çizgi roman takipçilerinin hakkında konuştuğu ama dizi izleyicilerinin akıbeti hakkında tam bir bilgiye sahip olmadığı The Walking Dead sezon finalinde nihayet Negan'la karşılaşıyoruz. Grey's Anatomy, Supernatural ve daha pek çok yapımdan tanıdığımız usta oyuncu Jeffrey Dean Morgan canlandıracağı Negan karakteri, canilikleriyle acaba geçen sezonlarda terör estiren Vali Brian Heriot'u tahtından edecek mi? Dizi yapımcılarına göre muhtemelen edecek. The Walking Dead 6. sezon final fragmanına baktığımızda da bunu üstü dikenli telle sarılı bir sopa kullanmasıyla anlayabiliyoruz. Diğer yandan Rick ve grubu duvarların dışına çıkıp ekiplerinden birini kurtarmak zorumda kalacak ancak yolda yaşananlar hayatlarını tamamıyle değiştirecek. Peki ana karakterlerden ölen olacak mı, ya da Negan kaç bölüm dizide yer alacak? Bu sorulara yanıt 3 Nisan'da yayınlanacak The Walking Dead 6. sezon 16. bölüm ile yanıt bulacak.

GEÇEN BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Saviors grubu ile karşı karşıya kalan Rosita ile Eugene Daryl'nin onların elinde olduğunu görünce silahlarını bırakmak durumunda kaldı. Fakat Eugene Abraham'ın yardımlarına geldiğini görerek Saviors'dakilerin dikkatini dağıttı. Ancak dizide yaşanan kayıp herkesi şok etti. Yaşanan ölümlerin ardından Carol, gruptan ayrılmaya karar verdi. Bu durumu sabah öğrenen Darly, Rick ve Morgan harekete geçerek Carol'un peşine düştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler