MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuğçe Ergişi bir dizi estetik ameliyat geçirdi

Bu Tarz Benim stil yarışması ile gündeme gelen Tuğçe Ergişi, Yılmaz Morgül'e olan benzerliğiyle sosyal medyaya damga vurmuş, adından söz ettirmişti. Tuğçe Ergisi, bu sefer de yaptırdığı estetiklerle gündeme geldi.

"Bu Tarz Benim" yarışmasıyla sık sık gündeme gelen Tuğçe Ergişi bu kez olduğu estetik ameliyatı ile gündeme geldi. Özlem Özden'in, sosyal medyada dolaşan capslerle ilgili olarak Tuğçe'ye ''Yılmaz Morgül'le bir akrabalığın var mı?'' sorusunu sorması üzerine Tuğçe Ergişi çok sinirlenmiş, gözyaşlarını tutamamıştı. Böylece Tuğçe Ergişihoşlanmadığı bu benzerlikten kurtulmuş oldu.

Yılmaz Morgül'lü caps'leriyle sosyal medyada da adından söz ettiren Bu Tarz Benim yarışmacısı Tuğçe Ergiş'i, bir dizi estetik operasyon geçirdi. Yarışmacı arkadaşlarının da diline düşen yarışmacı, elmacık kemiklerini belirginleştirdi, burnunu yaptırdı ve dudaklarını kalınlaştırdı. Bambaşka bir görüntüyle Yılmaz Morgül'e benzerliğinen eser kalmayan Tuğçe Ergişi . "Bir estetiksiz bendim, yaptırdım, canım sağ olsun" dedi.
TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?

1989 doğumlu olan Tuğçe Ergişi tiyatro bölümü mezunudur. Mutlu bir yuva sahibi olarak anne olmak isteyen güzel yarışmacı, giyim kuşamına o kadar özen gösteriyor ki evinde özel bir giyinme odası ve bu oda içerisinde 4 adet gardıropu bulunuyor. Rengarenk giyinmeyi çok seven Tuğçe Ergişi, İstanbul'da yaşıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler