MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulan İstanbul özel bölümüyle izleyici karşısına çıktı

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Ulan İstanbul özel bölümüyle ekrana geldi. Ulan İstanbul özel bölümünde dizinin sevilen sahnelerine yer verildi. Bölümleri kaçıranlar Ulan İstanbul özel bölüm ile eksiklerini giderme imkanı buldular.

Komedi ve dramın iç içe geçtiği Ulan İstanbul yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. En son 30 Aralık 2014 Pazartesi akşamı sevenleriyle buluşan Ulan İstanbul, yeni yılın ilk haftası olması sebebiyle bu hafta izleyici karşısına çıkmayacak. Sevilen dizi Ulan İstanbul yeni bölümü bir sonraki hafta ekrana gelecek.

Ulan İstanbul yeni bölümü bu hafta ekrana gelmese de Ulan İstanbul özel bölümü bu akşam 23.30'da yayınlanacak. Özel bölümde önceki bölümde yaşanan gelişmeler seyirciye aktarılacak. Geçen bölümü izlemeyenler için Nevizadeler yakayı ele mi verdi? Şehriban'daki hüznün sebebi ortaya çıkacak mı? Soruları bu akşam yanıt bulacak.

Ulan İstanbul yeni bölüm fragmanı daha yayınlanmadı ancak 28. bölümde yaşanan gelişmeler yeni bölümde yaşanacakların sinyalini veriyor. Ulan İstanbul 29. bölümde ekibin birbirinden kopup kopmayacağı netlik kazanıyor. Ekip bir önceki bölümde tam özgürlüğüne kavuşup İstanbul'u terk edecekken polis tarafından tutuklanmıştı. Nevizadelerin akıbeti ise 29. bölümde ortaya çıkıyor. Ekip Ulan İstanbul yeni bölümde yakalanacak mı? Ekibi hapis günleri mi bekliyor? Sorularının yanıtı Ulan İstanbul 29. bölümle belli oluyor.

ULAN İSTANBUL 28. BÖLÜM FRAGMANI


Vitrin

En Çok Aranan Haberler