MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Barış Manço'yu saygıyla anıyoruz'

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures'ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği Çakallarla Dans 3 "Sıfır Sıkıntı" filminin görüntülerinden yola çıkılarak filmde kullanılan Barış Manço'nun şarkısı "Gibi Gibi" ye klip yapıldı.

Filmin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, "Sıfır Sıkıntı... İsminden anlaşılacağı üzere toplum olarak fazlasıyla gergin olan gündemimize bir nefes olsun diye tasarladığımız yeni filmimizin adı. Çakallarla Dans serisinin 3. Filmi olan Sıfır Sıkıntı benim senaryo olarak üzerinde en çok çalıştığım film oldu. Senarist arkadaşım Ali Tanrıverdi ile birlikte gerçekten aylarca çalıştık senaryo üzerine. Devam filmi olmasının zorluklarını yenmek için sanki yeni bir film yazıyormuşçasına oluşturduk senaryoyu. Yeni karakterleri, sürprizleri ve aksiyonu bol bir senaryo oldu. Seyircinin de beğeneceğine inanıyorum. Kısacası eğlence devam ediyor, yani Çakallarla dans devam ediyor" dedi.

FİLMİN ŞARKISI: BARIŞ MANÇO - GİBİ GİBİ

İnternet üzerinden yayınlanan klip büyük ilgi görürken, vefalı yönetmen Murat Şeker, "Filmlerim de genellikle Erkin Koray, Cem Karaca, Barış Manço gibi usta isimlerin şarkılarını kullanmaktan mutlu oluyorum. Hem yaptıkları müziği çok seven bir dinleyici, hem de onları saygıyla anmaktan mutlu olan bir yönetmen olarak bunu sürdürmeyi düşünüyorum" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler