MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En medyatik isim: Tarkan

Medya Takibi Ajansı Interpress geçtiğimiz ay magazin haberlerinde öne çıkan en Medyatik ismi belirledi. İlk sırada son günlerin sık duyulan parçası 'Cuppa' ile Tarkan yer alırken, Murat Boz ikinci, Cem Yılmaz ise üçüncü medyatik isim oldu. Listede kadın ismi olmaması ise dikkat çekti.

Araştırmalarda magazin sayfalarında en çok Megastar Tarkan'ın adının geçtiği belirlendi. Ulusal, bölgesel ve yerel 3 bine yakın gazete ile dergide çıkan haberlerin incelenmesiyle oluşan sıralamada Tarkan, yeni albümünün çıkış parçası olan 'Cuppa' hakkında yapılan yorumlar başta olmak üzere toplam 510 haberle uzun bir aradan sonra magazin gündeminde ilk sırayı aldı.
MURAT VE CEM GELİYOR

Geçtiğimiz ay ikinci sırada yine Türk Pop Müziği'nin ünlü isimlerinden Murat Boz 435 haber ile yer alırken, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın da 413 haberle üçüncü olduğu saptandı.

Geride bıraktığımız ay magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde Hande Yener 390 haberle dördüncü olurken, Sezen Aksu'nun da toplam 327 haber ile beşinci sırayı aldığı ortaya çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler