MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hrant'ı oynamak istemeyen oyuncular kim?

Fatih Akın'ın 'Fakat hiçbir Türk oyuncuyu Hrant rolünü oynamaya ikna edemedim, hepsi senaryomu fazla sert buldu' sözleri özellikle oyuncuların tepkisini çekti

Fatih Akın'ın 'Fakat hiçbir Türk oyuncuyu Hrant rolünü oynamaya ikna edemedim, hepsi senaryomu fazla sert buldu' sözü tepki çekti. Yeni filmi Kesik (The Cut) hakkında Agos Gazetesi'ne konuşan Fatih Akın aslında bir Hrant Dink filmi çekmek istediğini ama olmadığını söyledi. Özellikle oyuncu bulamadığı için projeyi durdurmak zorunda kaldığını daha sonra kafasındaki fikrin bu yeni filme evrildiğini anlatıyor. Twitter 'da tepki gösterenler, açıklamanın Türkiye 'deki bütün oyuncuları zan altında bıraktığını, Fatih Akın'ın oynamak istemeyenlerin ismini açıklaması gerektiğini söylüyor.

orhan aydın ‏@orhanaydin6
Fatih Akın Hrant Dink'i oynayacak oyuncu bulamamış! Kaldıracak kafasını bakacak çevresine 3-5 lacivertin önermesi ile yola çıkmayacak.

murat daltaban ‏@raufmurat
Şimdi de fatih akın oyuncuları linçe kalkışıyor. Deli misiniz nesiniz... Ben de Hrant'ı oynamak isteyecek onlarca oyuncu tanıyorum.

Şebnem Sönmez ‏@edihvet
@stulek35 Hrant Dink rolu icin oyuncu bulunamama sebebi oynamayi seref sayabilecek oyunculara F. Akin in ulasamamis olmasi da olabilir ;)

Şevket Çoruh ‏@evket_oruh
Kimmiş o oyuncular açıkla bilelim

Cigdem Mater ‏@cigdemmater
Fatih akın bütün oyuncuları zan altında bırakmış istemeden de olsa.Keşke açıklasa kimlerin Hrant Dink'i canlandırmayı istemediğini

Zafer Arapkirli ‏@ZaferArapkirli Yönetmen Fatih Akın "Hiç bir Türk oyuncu Hrant'ı oynamak istemedi" derken niye isim vermiyor? Ayıp değil mi? Kime önermiş? Kim(ler) korkmuş?

Arda Icil ‏@ThomasIcil
Fatih Akın hangi oyuncularla konuştu cidden merak ediyorum. Benim konuştuğum birçok oyuncu arkadaş; teklif gelseydi kabul ederdik dedi bana.

ARZUGAMZE ‏@ARZUGAMZE
Fatih Akın dayanaksız bir genelleme yapmış. Bir çok oyuncunun haberi bile yok. Üç beş kişiyle bu genellemeyi yapması tuhaf, tabii doğruysa.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler