MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen evlilik yolunda ilk adımı atıyor

3 yıldır birlikte yaşayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti de evlenme kararı aldı. Sevgilisi Fahriye'yi Roma'ya tatile götüren Özçivit'in evlilik teklifini ise aşıklar kenti Paris'te yapması bekleniyor. Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde birçok evlilik yapılırken üstüne bir de Burak&Fahriye evliliği çok yakışır. Ünlü ikilinin düğün tarihi ise açıklanmadı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti aşklarını şu anda Roma'da tatil yaparak tazeliyor. Önceki gün sabah 07:00 uçağıyla İtalya'ya giden ünlü çiftin yakın zamanda evleneceği konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl ailelerini tanıştıran Evcen ve Özçivit hakkında 1 ay önce de 'İmam nikahı yapılar' şeklinde haberler çıkmıştı.

ÖNCE ROMA, SONRA PARİS
Sevgilisine sürpriz yapan Özçivit, Evcen'i önceki gün Roma'ya götürdü. Evlilik planlarını da hazırlayan ünlü oyuncu iddialara göre Aşıklar Çeşmesi'nde Fahriye'ye evlilik teklifi edecek. Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre ise; arkadaş çevresine 'Yüzüğümü aldım. Hazırım' diyen Burak Özçivit, Roma'dan sonra Paris'e gitmek için tatilini uzattı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen en son Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın Ayvalık Cunda Adası'nda yapılan düğün töreninde böyle görüntülenmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler