MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın kızı Hira ile hayranlarına konser verdi

Demet Akalın önceki gün Şile'de verdiği konserle hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı. Akalın'ın hayranlarına bir de sürprizi vardı. Ünlü şarkıcı sahneye kızı Hira'yı da alarak konsere onunla devam etti.

Pop müziğin ünlü ismi Demet Akalın önceki akşam sahne aldığı Şile'de hayranlarına sürpriz yaptı. Kızı Hira'yı da sahneye alarak konserine devam eden Akalın, bu kareyi de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Akalın bu paylaşımın altına şu sözleri yazdı:
'Hira'nın hiç gülümsediği bir fotoğrafını paylaşmadığı eleştirilerine yanıt vermek istercesine, "Kim demiş Hira gülmez diye. Maşalllah deyin. Dün geceki konserden… Sahneden inmeyen Hira" dedi.


Demet Akalın sosyal medyadan ailesiyle ilgili paylaşımlar yaparken haklarında yapılan yorumlara son derece dikkat ediyor ve bir çoğuna da yanıt veriyor.


Geçtiğimiz haftalarda Paramparça dizisinin yönetmeninden teklif aldığını söyleyen Okan Kurt, eşi Demet Akalın'la Bebek'te görüntülendi.

Akalın eşiyle çıkan haberlerle ilgili;
"Kocam daha sete ayak basar basmaz tükenmişlik sendromu yaşadı. Oyunculuk kariyeri başlamadan sonlandı anlayacağınız. Hem oyunculuk senin neyine!" diyerek eşine takıldı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler