MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak'la fotoğrafını paylaştı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından oğlu İdo Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Tatlıses Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına şu mesajı ekledi:
4 Gündür yapmadığınız yorum, demediğiniz söz kalmadı. İşte herşey bu gerçekte saklı. İbo-İdo-Dilo.Ben neden mi bu kadar zaman bekledim? Çünkü herşeyin bir zamanı vardı ve doğru zaman bugünmüş.. Sizleri seviyoruz.. Hep birlikte kandilinizi birkez daha kutluyoruz.

Birkaç yıl önce bir televizyon programında vokal yaparken İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu ortaya çıkan Dilan Çıtak ile babası arasındaki buzlar yıllar sonra eridi. Geçtiğimiz günlerde "Dilan benim kızım" açıklamasını yapan İbrahim Tatlıses, bugün de kızı Dilan ve oğlu İdo ile birlikte fotoğrafını Instagram adresinden yayınladı.

NE OLMUŞTU?
Yaklaşık dört yıl önce magazin gündemine bomba gibi düşen Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddiaları bir süre sonra ayyuka çıkmış ancak İbrahim Tatlıses cephesinden resmi bir açıklama gelmemişti. Beklenen açıklama ise birkaç gün önce Tatlıses'in instagram hesabından gelmişti.

Tatlıses yaptığı paylaşımda, "Ciğerci Ahmede, Zemmenin oğluyam, şehriyeci Zemme'nin torunuyam… Ahmed Salim'in, Gülşen'in, Gülden'in, Melek'in, Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in yani İDO'nun, Elif ADA'nın BABA'sıyam… Var mı be Ötesi? Aslını inkar eden, bizden sayılmaz…!!! Bu güne kadar yazdınız çizdiniz işte hayatımın bütün özeti bu

Vitrin


En Çok Aranan Haberler