MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur evini polis bastı, Ceyda Kırıcı kovuldu

Skandalların eksik olmadığı Kanal D'nin izdivaç programı Kısmetse Olur'da bu kez işler büyüdü, evi polis bastı. Bugüne kadar hiç yaşanmamış bir olayın yaşandığı Kısmetse Olur evinde gelin adayı Ceyda Kırıcı ile yapım sorumlusu Yasemin'in arasındaki kavgaların büyüdüğü, gelin adayının evden kovulduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Kısmetse Olur evinde gelinler evinden Ceyda'nın yapım sorumlusu Yasemin tarafından dövüldüğü haberleri ortaya çıkmış, yarışmacılar da bu durumu yalanlamıştı. Son ortaya çıkan ses kaydında iddiaların aksine başka gelişmelerin olduğu öne sürüldü.

CEYDA DİSKALİFİYE EDİLDİ
Evde yapılan son çekimde yapım sorumlusu Yasemin ve Ceyda'nın arasında çıkan tartışmanın büyüdüğü, olayın sonunda da Ceyda Kırıcı'nın evden kovulduğu söyleniyor. Yapımcıların ise bunu diskalifiye olarak duyuracağı açıklandı.

Yapım sorumlusu Yasemin ile Ceyda'nın anlaşaması üzerine ise Kısmetse Olur evine polis geldi. Taraflar şikayetini alan polis ekipleri daha sonra evden ayrıldı.

CEYDA INSTAGRAM HESABINDAN SİTEM ETTİ
Ceyda kendisinin evden atılması üzerine ise sosyal medya hesabından şu notu paylaştı: 'Allah büyüktür. Bu dünya ne kadar sahteymiş. Elbet bir gün iyi niyetli ve güzel kalpli insanlarda olacak. O günler uzak değil Allah büyüktür.'

Ceyda'nın dayak yediği anın görüntüleri ise geçtiğimiz hafta internete düşmüştü. Görüntülerde Ceyda Kırıcı'ya dokunan ya da şiddet uygulayan kimsenin olmadığı görüldü. Görüntülerde Ceyda'nınasistan da kendine zarar vermesin diye peşinden geliyor. Koridorda Ceyda Kırıcı kendini yere atıp dizlerini yumruklamaya başlıyor. Bir süre kimse müdahale etmiyor ve sakinleşmesini bekliyorlar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler