MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ'un Amerikan rüyası gerçek oldu

Cesur ve Güzel dizisiyle ekranlarda gördüğümüz Kıvanç Tatlıtuğ, yabancı bir sinema filminde oynayacak. "Çekimler Amerika'da olacak, 1,5 ay orada kalacağım" diyen Tatlıtuğ heyecanını gazetecilerle paylaştı.

Mavi Jeans için Brezilyalı top model Cindy Mello ile kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ, reklam filmini önceki akşam gazetecilerle birlikte izledi.

AMERİKA'YA AÇILIYOR

'Cesur ve Güzel' dizisi bittikten sonra sinema filmi çekeceğini söyleyen Tatlıtuğ, "Yabancı bir filmde oynayacağım. Bunun için Amerika'ya gideceğim ve 1,5 ay kalacağım. Onun heyecanını yaşıyorum. Film hakkında pek detay veremiyorum. Ama tek Türk oyuncu ben olacağım. Hemen hemen her türü içinde barındıran bir proje olacak. Hikaye beni heyecanlandırdı" dedi.

YENİDEN MARKA YÜZÜ OLDU

Kıvanç Tatlıtuğ, dört yıl aradan sonra yeniden Mavi reklamlarında oynamaya başladı.

2017 ilkbahar/yaz sezonundan itibaren Tatlıtuğ ile çalışacağını açıklayan marka, reklam filmi öncesinde ünlü oyuncunun yeni iki karesini paylaştı.

Tatlıtuğ daha önce "Modada Jean Efsanesi" sloganlı Mavi reklamında yer almıştı. Marka, Tatlıtuğ'dan önce Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'in yanı sıra İlker Kaleli'yle anlaşmıştı.

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?


Vitrin

En Çok Aranan Haberler