MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nişantaşı'nda 'Sonsuz Aşk'

Murat Yıldırım'la başrolü paylaştığı 'Sonsuz Aşk' isimli film için çekimlere başlayan güzel oyuncu Fahriye Evcen, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, Murat Yıldırım'la başrolleri paylaştıkları 'Sonsuz aşk' filmi için kamera karşısına geçti. Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu senaryosunu ise Deniz Akçay Katıksız'ın üstlendiği film için Nişantaşı'nda set kuruldu. Sevgilisi Burak Özçivit'le çıktığı Danimarka tatilinden film için dönen Evcen, önceki gün çekimlere başladı. Mavi elbisesi ve hafif makyajıyla oldukça sade görünen oyuncu, çevredekilerden büyük ilgi gördü.

Şubat ayında vizyona girmesi beklenen filmde Fahriye Evcen, küçük mutluluklarla hayatını renklendiren Zeynep karakterine hayat verirken, Murat Yıldırım da işine bağlı, genç yaşta profesör olan Can karakteriyle seyirciyle buluşacak. Ezber bozan bir aşk hikayesini anlatacak filmde Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya, Didem İnselel ve Ege Aydan gibi isimler de rol alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler