MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Set aşkları gerçek oldu

İşte aşkı dizi setinde bulan o ünlü oyuncular...

Poyraz Karayel 45.bölümüyle 17 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında...

POYRAZ KARAYEL

BURÇİN TERZİOĞLU-İLKER KALELİ

KEREM BURSİN-YAĞMUR TANRISEVSİN

Gönülçelen
TUBA BÜYÜKÜSTÜN-ONUR SAYLAK

Yer Gök Aşk
BİRCE AKALAY VE MURAT ÜNALMIŞ

Kavak Yelleri
PELİN KARAHAN VE İBRAHİM KENDİRCİ

Fırtına
BURÇİN TERZİOĞLU VE MURAT YILDIRIM

Ihlamurlar Altında
TUBA BÜYÜKÜSTÜN VE BÜLENT İNAL

OZAN GÜVEN VE TÜRKAN DERYA

Küçük Ağa
BİRCE AKALAY VE SARP LEVENDOĞLU

Film projesi için buluşan çift birkaç ay geçmeden soluğu nikah masasında aldı. Boşanma da evlilik kadar hızlı geldi ve yollar ayrıldı.
YEŞİM SALKIM VE İLKER İNANOĞLU

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaleli, 5 Mart 1983 tarihinde Yarı Alman yarı Türk bir anneyle, vanlı bir babanın çocuğu olarak İstanbul'da doğmuştur. Babasının adı Recep Kaleli'dir. 13 yaşındayken anne-babası boşanmıştır. Zor bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşında kendi evine çıkmış. Çocukluğunda müzisyen olmayı istiyordu, ve Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı.

-

16 yaşında Coca Cola Reklam filminde oynadı. İstanbul'da Kültür Üniversitesi'nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand'ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları'nda eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Londra'ya gitti ve 4 yıl kaldı. Londra'da LAMDA'da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu.

-

Londra'da iken müzikle uğraşmış, DJ'lik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiye'den gelen teklif üzerine ilk dizisi "son"da oynamaya başladı. Dizinin ana kadrosu Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, erkan can, Berrak Tüzünataç ve engin altan Düzyatan'dan oluşmaktadır. Diğer öne çıkan oyuncu kadrosu ise Uğur Polat, Aylin Aslım, Ülkü Duru ve Ahmet Levendoğlu'ndan oluşmaktadır

-

2012 yılında "Kayıp Şehir" adlı dizide Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun ile beraber oynamıştır.

2013 yılında "Kayıp" adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı.

2014 yılında İlker Kaleli başrolde olarak "Poyraz Karayel" adlı dizide Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Ali İl ile beraber rol aldı.

2014 yılında "Silsile" adlı sinema filminde Nehir Erdoğan, Serkan Keskin, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin başrolleri paylaştılar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler