MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şükrü Özyıldız gala gecesinde Şükran Ovalı'nın peşini bırakmadı

2 yıl önce 'Şeref Meselesi' dizisinde birlikte rol alan Şükran Ovalı ve Şükrü Özyıldız çekimler sırasında tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Dizinin ardından yollarını ayrılan ikili Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi 'Ekşi Elmalar'da tekrar buluştu. Önceki gün düzenlenen galaya katılan Ovalı, eski sevgilisi tarafından yakın markaja alındı.

Şu sıralar Beşiktaş'lı futbolcu Caner Erkin'le aşk yaşayan Şükran Ovalı gala gecesinde rol arkadaşı Şükrü Özyıldız'dan gözlerini sürekli kaçırmak zorunda kaldı. Özyıldız ise bakışlarını Ovalı'dan bir an olsun ayırmadı.

Evlilik yolunda hızla ilerleyen Şükran anlaşmasını önceden yaptığı için Yılmaz Erdoğan'ın Ekşi Elmalar filminde Şükrü Özyıldız ile birlikte oynamak zorunda kaldı. Önceki akşam Maslak'ta düzenlenen gala gecesinde Şükran Oval'yı adım adım takip eden Şükrü Özyıldız, güzel oyuncunun adeta peşini bırakmadı.

Caner Erkin'in sakatlığı nedeniyle katılamadığı gecede ilginç görüntüler ortaya çıktı. Muhabirlerle sohbet eden yakışıklı oyuncu 'Herhangi bir zorluk yaşadınız mı?' sorusuna karşılık, "Arkadaşlar biz profesyonel oyuncularız. Rol ne gerektiriyorsa onu yaparız. Şükran da harika bir oyunculuk sergilemiş, izleyince bir kez daha fark ettim ve az önce yanına gidip kendisini tebrik ettim.' dedi.

Filmin bir diğer başrol oyuncularından Songül öden ise 'Böylesine güzel bir projede yer aldığım için inanılmaz mutluyum" dedi. Cingöz Recai filminde Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol alacağı yönündeki haberler ile ilgili olarak 'Bana gelen bir teklif yok. Bu tamamen yalan bir haber' açıklamasında bulundu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler