MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2016'da Büyük Finale adım adım yaklaşırken dün akşam da sona kalan 5 yarışmacı ödül oyunu için yarıştı. Kıyasıya mücadelenin sahne olduğu ödül oyunu 2 etaptan oluştu. Önceki haftalarda olduğu gibi birinci etabı kazanan takım ikinci etaba da avantajlı başlarken, Gönüllüler takımı Ünlüler takımını farklı bir skorla yenerek ödül oyununu kazandı. Ödül ise Miami'de 3 günlük tatil...

Survivor 2016'da SMS eleme adayları ile yarı final ve final koltuğunun sahipleri belli oldu. Serkay büyük finale adını kazırken, yarı final koltuğuna ise Atakan oturdu. Son iki gündeki yarışmalarda da geride kalan Damla ile Nagihan bu akşam yapılacak konseyde Semih'le birlikte SMS'e çıkacak isim oldular.

Gönüllüler ve Ünlüler takımı önceki akşam yapılan ödül oyununda Miami'de 3 günlük tatil için yarıştı. 2 etaptan oluşan oyunda ilk etabı Gönüllüler takımı 10'a 7'lik skorla kazandı. İkinci etaba 3 farklı averajla başlayan Gönüllüler, rahat bir oyun sergileyerek 10'a 4 yenerek ödül oyununu kazandılar. Dün akşam oynanan aynı zamanda Survivor 2016'nın da son ödül oyunuydu. Damla ile Serkay büyük final öncesi Miami'de 3 günlük tatilin keyfini çıkaracak.

SURVİVOR 2016'DA YENİ SİSTEM
Bilindiği üzere Semih'in sakatlanması üzerine Acun Ilıcalı sistem değişkliğine gitmişti. Yeni sisteme göre çeyrek finalde 3 kişi SMS oylamasına girecek. 1 kişi yarı final diğer isimse finale gidecek. Survivor 2016'nın yeni sistem değişikliğine göre de final, yarı final ve SMS'e çıkacak isimler de belli oldu.

Serkay, Atakan'la girdiği mücadeleyi kazanarak final koltuğuna oturdu. Atakan yarı final, Nagihan, Damla ve Semih'de bu akşam yayınlanacak yeni bölümde SMS'e çıkacak isimler oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler