MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da Semih, Atakan'dan hesap sorunca tansiyon yükseldi

Survivor'da ada konseyinde söz alan Semih, Atakan'ın ismini neden yazdığını açıkladı. Semih, canı istediği için Atakan'ı yazdığını açıkladı. İşte tansiyonun yükseldiği o anlar...

NE OLMUŞTU?
Survivor'da bu hafta elemeye kalan ilk isim Atakan olmuştu. Survivor'da salı akşamı da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara, ikinci eleme için Yunus'un adını söylemişti. Böylelikle Survivor'da Yunus ve Atakan Ünlüler takımından elemeye kalan isimler olmuştu.

Adada konseye damga vuran tartışma ise Semih ile Atakan'dan geldi. Semih, canı istediği için Atakan'ı yazdığını açıkladı. Atakan da kendi isminin çıkmasından tedirgin olmadığını belirterek ünlüler takımının diğer üyelerinden korkmadığını açıkladı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımını bu hafta stresli bir ada konseyi bekliyor. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmadan önce takımın içinden bir kişinin ismi yazılacak.

Tüm bunlar yaşanırken, gönüllüler takımının ünlülüler takımının bulunduğu adaya gelmesiyle birlikte Semih'in tavrı merak ediliyordu. Son bölümde yaşananlara bakıldığında Semih ve gönülüller takımı şu ana kadar diyalog içine girmedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler