MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son karar: Yeniden oynanacak

TFF Tahim Kurulu, Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ile ilgili kararını verdi. Kasımpaşa Kulübü'nün Beşiktaş maçının tekrarına ilişkin yaptığı itirazı oybirliği ile reddedildi.

Tahkim Kurulu, Kasımpaşa'nın Beşiktaş maçının tekrarına ilişkin yaptığı itirazı reddetti. Karşılaşma TFF'nin açıklayacağı bir tarihte yeniden oynanacak.

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Kasımpaşa A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karara itirazına ilişkin tüm dosya üzerinde yapılan müzakere neticesinde, TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine ve esas hakkında karar verilmiş olduğundan uygulamanın durdurulması talebinin reddine oybirliğiyle karar verilmiştir" denildi.

Maçın tarihi ve saati önümüzdeki günlerde belli olacak.

NELER OLMUŞTU?

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında yapılan lig mücadelesinde ev sahibi takımın futbolcusu Donk, 30. dakikada saha içine giren ikinci topu eline alıp, ceza alanı içinde Beşiktaşlı futbolcu Almeida'nın kontrolündeki topa doğru atmış ve siyah-beyazlı ekibin atağını önlemişti. Hakem Barış Şimşek pozisyon sonrası Donk'a sarı kart göstermiş ve oyunu hakem atışı ile yeniden başlatmıştı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü kural hatası yapıldığı gerekçesiyle mücadelenin tekrar edilmesi için başvuruda bulunmuştu.Türkiye Futbol Federasyonu da Beşiktaş'ın bu başvurusunu oy çokluğu ile onaylamıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler