MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Sevince Güzel 12. Bölüm Fragmanı

Fox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Sevince Güzel son bölümü ile dün akşam sevenleriyle buluştu. Hayranları tarafından tam not alan 11. bölümü sonrasında 12.yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Hayat Sevince Güzel 12. bölümü fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

FOX TV ekranlarının en çok seyredilen ve beğenilen dizilerinden birisi olan Hayat Sevince Güzel son bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Yaz sezonunun en çok seyredilen yapımlarından olan ve 11. bölümünde yaşanan aşk oyunu sonrasında tüm gözler 12. bölüm fragmanına çevrildi.

Hayat Sevince Güzel 12. bölümü ile ekran karşısına gelmeye hazırlanıyor. Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi Hayat Sevince Güzel'in başrollerinde ise, Algı Eke ve Ekin Mert Dayanmaz rol alıyor. Zarife ve Savaş'ın aşkını konu alan dizi Hayat Sevince Güzel 5 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'de Fox TV ekranlarında yer alacak...

Salih'in Savaş ve Zarife'nin evlenmesini istemesi, Zarife'yi üzer. Bu durum Savaş ve Zarife'nin arasının açılmasına neden olur. Çünkü ikili henüz evliliğe hazır değildir. Öte taraftan Barış hala Zarife'yi aklından çıkaramamaktadır. Bu acıyla baş edemeyeceğini anlar ve finalde beklenmedik bir karar verir. Bakalım Barış'ın bu kararı Savaş'ı nasıl etkileyecek?

Zarife ve Savaş iddiaya girerler. Savaş eğer iddiayı kendi kazanırsa Zarife'yi öpeceğini söyler. Bu durum Zarife'nin hoşuna gitse de, Zarife yine Zarife'liğini yaparak karşı çıkar. Savaş'ın iddiayı kazanmayacağını, boşuna umutlanmaması gerektiğini ifade eder. Öte yandan içi içini yer. Bakalım Savaş ve Zarife arasındaki zorlu mücadelenin galibi kim olacak? Savaş söylediği gibi iddayı kazanıp, Zarife'ye bir buse kondurabilecek mi? Yoksa Zarife'nin dediği gibi boşa umutlanmak mı Savaş'ınki?
-HAYAT SEVİNCE GÜZEL OYUNCULARI


Algı Eke (Zarife), Ekin Mert Daymaz (Savaş), Öykü Çelik (Emine), Burak Çelik (Barış), Macit Koper(Halil), Ali Erkazan (Muhtar Soylu), Uğur Çavuşoğlu (Salih Toprak), Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer), Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan), Lemi Filozof (Osman Soylu), Sema Atalay (Şefika Göçer), Sennur Nogaylar (Hasine Özkan), Ayşen Sezerel (Hatice Soylu), Deniz Baytaş (Asuman Kara), Yeliz Akkaya (Seher Özkan), Neşem Akhan (İlknur Özkan), Onur Özaydın (Ömer Özkan), Seda Telciler (Sevgi Göçer), HASAN Denizyaran (Erkan Yıldız), Ömür Özdemir (Selim Çınar), Anıl Çelik (Bakkal Yaşar), Batuhan Aydar (Samet Bulut), Tolga Öztürk (Berber), çiçek Timuçin (Ayşe), Mustafa Ege Şenkal (Mehmet)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler