MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 44. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının hem kırgın hem de her zaman üzgün Kırgın Çiçekler dizisi 44. yeni bölüm fragmanıyla yine seyircilere duygusal anlar yaşatacak.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Kırgın Çiçekler son bölüm Seher'in ölümü ile herkesi yasa boğmuş, Meral'in Kutsi ile yaptığı düet ise yeni bölüme damga vurmuştu.

Düetten alacağı ücret sayesinde annesi ile mutlu bir hayat yaşamak için fırsat yaratmaya çalışan Meral, onun cesedini bir çöp konteynırında görünce çılgına dönmüştü. Annesinin öldüğüne inanamayan Meral ne kadar ambulans diye bağırsa da artık her şey Seher için çok geçti. Meral, yetimhaneden kurtularak annesiyle mutlu bir hayat sürme hayalini sonsuza dek kaybetmişti.

KIRGIN ÇİCEKLER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Herkesi hüzne boğan Seher'in ölümü Meral için intikam ateşini körüklüyor ve intikamını almak için planlar yapar. Selin ve Banu arasında artık gerilim hat safhada ancak Selin'in çok iyi bir planı vardır ve Banu'ya asla reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. 200 bin lira karşılığında bebeğini aldırmasını isteyen Selin'e Banu'nun ilk anda cevabı hayır olsa da, bütün malı mülkü üzerine almakla tehdit edilince fikri değişecek midir? Mahkemeyi kandırarak beraat kararı almak isteyen Nazan için yeni gelişmeler neler olacak merakla beklenirken, Meral'i tekrar hayata döndürmek için çabaları kızları da kendi oğlunu da şaşırtıyor. Kemal Mesude ile boşanmayı kabul ettikten sonra radarına aldığı Nezihe'nin peşini bırakmamaktadır. Ancak Mesude de Kemal'den pek ayrı kalamıyor . Songül'e karşı tavırlı olan ailesini bundan vazgeçirmek onu biraz olsun sevdirmek için yemeğe çağıran Güney, hiç ummadığı gelişmelere şahit olacaktır. Cemre ise her geçen gün biraz daha depresyona sürüklenmekte ve onun bu hali kızları iyice endişelendirmektedir. Emel ise Cemre'yi etkisiz hale getirmek için çok ürkütücü bir planın peşindedir. Feride ve Toprak ise yeni bölümde hangi olaylarla karşımıza gelecek göreceğiz.

Kırgın Çicekler yeni bölüm ile 2 Mayıs Pazartesi akşamı ATV ekranlarında olacak...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler