MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Hayat Benim 101. Bölüm 2. Fragmanı

O Hayat Benim yeni sezonda FOX TV ekranlarında izleyici karşına çıkmaya devam edecek. Dizinin dördüncü sezonu heyecanla beklenirken, yeni sezon tanıtımları yayınlandı. Yeni sezonda neler yaşanacak.?

O Hayat Benim üç sezon boyunca FOX TV ekranlarında Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı oldu. Dizi her ne kadar ilk başladığı kadrosunda büyük değişiklikler yaşasa da kitlesini elinde tutmayı başardı. Diziden ayrılan karakterlere uygun senaryo değişiklikleri diziyi kurtardı. Özellikle üçüncü sezon finalinde yaşananlar dördüncü sezon için geri sayım yapan izleyiciyi elinde tutmasını bildi.

O Hayat Benim dizisinde özellikle Nuran karakterinin ayrılması uzun süre konuşulmuştu Ancak Nuran yerinde kardeşi Sultan diziye girmiş ve gerilimin devam etmesini sağlamıştı.

O Hayat Benim üçüncü sezon finalinde Hülya karakteri ölmüş, Bahar hapishanede kalmış ve Efsun çocuğunu kaybetmişti.O Hayat Benim'in dördüncü yeni sezon fragmanları ise yayınlandı. Bahar, Ateş ve Efsun ile yeni sezonnda izleyiciyi ne bekliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler