MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı İntikam 20. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Tatlı İntikam fırtınalar estirmeye devam ediyor. 20. bölüm fragmanı yayınlanan Tatlı İntikam son bölümde neler oldu? Büyük sürprizlerin yaşandığı Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanı ve ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Tatlı intikam 20. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Tatlı İntikam dizisi 20. yeni bölüm fragmanında şoke eden sahneler yaşanıyor.

D Production'in yaptığı, başrollerde ise Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç ikilisinin rol aldığı romantik komedi dizisi Tatlı İntikam 20. bölüm fragmanıyla nefesleri kesecek!
-TATLI İNTİKAM 19. BÖLÜM ÖZETİ

-
Meliha'nın düğün sürprizi herkes şoke eder, özellikle Pelin ve Sinan için! Sinan nasıl olup da bu oyunun bu kadar uzadığına anlayamaz. Artık gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiştir. Sinan, belki de ilk defa Meliha'ya gerçekleri söyler. Onun hayatında bir tek kadın vardır, o da Pelin'dir! Ve ondan başka kimse de olmayacaktır. Bu itiraf anne ve oğlun arasında gerilime neden olur. Pelin ise, bütün bu yaşananlardan sonra düğünü basar, ama iş işten geçmiştir. Pelin, hem Sinan ile arasını düzeltmek, hem de restoran parasını Sinan'dan saklamak için uğraşırken, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.
-DİZİ OYUNCULARI

-Tatlı İntikam Oyuncu Kadrosu;

-
Pelin (Leyla Lydia Tuğutlu) : Zengin ve havalı bir kızdır. Diyetisyendir. Tolga'nın onu düğün günü terk etmesinin sebebini geçmişte Tankut'a kötü davranmış olmasıyla ilişkilendirmektedir.

Sinan Tankut (Furkan Andıç) : Annesi, ablası ve eniştesi ile birlikte yaşamaktadır. Geçmişte Pelin yüzünden Tıp Fakültesi'ni bırakarak aşçılık yapmaya başlamıştır.

Tolga (Can Nergis) : Pelin'in eski sevgilisi.

Başak (Hazal Türesan) : Pelin'in Arkadaşı.

Süheyla (Zeyno Gönenç) : Pelin'in Annesi.
-
Meliha (Ayşenil Şamlıoğlu) : Sinan'ın Annesi.

Serkan (Barış Gönenen) : Sinan'ın Elemanı.

Rıza (Kerem Atabeyoğlu) : Pelin'in Babası.

Bülent (Çağrı Çitanak) : Sinan'ın Arkadaşı.

Ceyda (Seren Deniz Yalçın) : Sinan'a Aşık, Kötü Kız.

Necip (Bülent Seyran) : Sinan'ın Eniştesi.

Havva (Elif Çakman) : Sinan'ın Ablası.

Hakan (Emre Taşkıran) : Tolga'nın ve Kızların Arkadaşı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler