MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 408. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar son bölüm ile nefes kesti. Rıza Baba'nın vurulma anı ve sonrasında yaşanan gelişmeler duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Arka Sokaklar 408. bölüm fragmanında "Rıza Baba'nın öldü mü?" sorusu sosyal medyada ses getirdi. Peki Arka Sokaklar 408. bölüm 2. fragmanında neler oluyor?

Arka Sokaklar nefes kesen sezon finali bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 408. bölüm fragmanı ile kafaları karıştırdı. Son bölümde vurulan Rıza baba ölecek mi?

ARKA SOKAKLAR 407. BÖLÜM ÖZETİ

Azmi'nin memleketinde yargılanacak olması ekibin gündeminde bomba etkisi yaratır.Rıza Baba ve Mesut, Savcı Fikret'in yanına giderek bu olayın nasıl olduğu ile ilgili bilgi almak isterler. Erdal ise Bekir'in mekanın da saklanmaya devam etmektedir. Azmi, Avukat Uğur ile beraber cezaevinden çıkar. Uğur'dan Erdal'ı bulmasını ister. Konvoy halinde havaalanına gitmek için yola çıkarlar. Rıza Baba yanına Mesut'u alarak Azmi'nin yol aldığı konvoyu durdurur. Rıza'nın Azmi'ye söyleyeceği son birkaç söz kalmıştır. Arama izni bulunan Erdal'ın telefon hatlarına ve e-mail hesabına da erişim sağlanır.

Azmi'nin yeni avukatı Uğur'da Erdal'ı bulmak için takibe alınır. Erdal Av. Uğur ile bir araya gelir. Azmi'nin bıraktığı parayı verir. Erdal şehir dışında, ıssız bir yerde bulunan villasında Emre'den aldığı mallarla gününü gün etmektedir. Ekibimiz yaptığı araştırmalar sonucu Emre üzerinden Erdal'a sonunda ulaşırlar. Erdal'ın kızla birlikte olduğu eve baskın yapılır. Erdal kızı rehin alınca da Selin kendisini ortaya atar.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin),Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Boğaç Aksoy (Volkan), Figen Evren (Suat), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yüsra Geyik (Zeliha), Furkan Göksel(Metin), Onur Bay (Tekin), Manolya Aşık (Şule), Efe Günay (Haydarberk), Kerimhan Duman(Tunç), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Çelik (Ayla), Kaan Uslu (Efe Bebek), Tunç Oğuz (Arda), Beste Şamcı (Eda) ve Garip Kont

ZFER ERGİN KİMDİR?

30 Ağustos 1942'de dünyaya gelen Zafer Ergin, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısıdır. Dil Tarih Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde yer almıştır. Kurtlar Vadisi dizisindeki Baron Mehmet Karahanlı karakteriyle çok başarılı bir performans sergilemiştir. 2006 yılından yaın hayatına başlayıp hala devam eden Arka Sokaklar adlı dizide önce baş komiser, 3. sezondan 9.sezona kadar emniyet amiri 9. sezondan itibaren ise emniyet müdürü Rıza Soylu rolünü ile seyircinin karşısına çıkmıştır. 1970'li ve 1980'li yıllarda TRT televizyonunda yayınlanan pek çok yabancı dizi ve sinema filmindeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirme yapmıştır. Ergin, 2014 yılı Mayıs ayında Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma programının sunucusu olan, Kenan Işık'ın rahatsızlığından dolayı konuk sunucu olarak yarışmayı sunmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler