Ayasofya Cami Haberleri

Ayasofya’nın kapısını kırdı, kendini 'sadece ittirdim' diye savundu!

86 yıl sonra yeniden ibadete açılan ve Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan Ayasofya Camii'nin bir kapısının daha kırıldığı ortaya çıktı. Davaya konu olan olay bugün 12’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Kapıyı kırdığı öne sürülen A.K. duruşmada suçlamaları reddederken "Sadece ittirdim" diye konuştu.

Haber 26-09-2023 15:14

KPSS 2023 Ayasofya sorusu cevabı nedir? KPSS Genel Yetenek Genel Kültür sorusu Ayasofya nedir, ne zaman açıldı?

KPSS 2023 sınavının ardından Ayasofya sorusunun yanıtı adaylar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi, Kamu Personeli Seçme Sınavının ilk oturumu olan Genel Yetenek Genel Kültür (GY - GK) ile gündemdeki yerini alan soru ve yanıtı hakkında bilgi edinmek istiyor. Adaylar arama motorlarında KPSS'de kendilerine yöneltilen soruların cevabını araştırmaya başladı. Peki, KPSS 2023 Ayasofya sorusu cevabı nedir? KPSS Genel Yetenek Genel Kültür sorusu Ayasofya nedir, ne zaman açıldı?

Egitim 23-07-2023 15:12

Ayasofya Camii'ndeki 'imparatorluk kapısı'na cam bölmeli koruma önlemi

Ayasofya Camii'nin 'imparator kapısı'nda bulunan ahşap madalyon üzerinde meydana gelen aşınma ve tahribat üzerine onarılma çalışmaları sonrası kapılara setler çekilerek koruma altına alındı.

Haber 03-04-2023 17:15

Ayasofya Camii'nde Miraç Kandili dualarla idrak edildi

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nin ibadete açılmasının 3'üncü senesinde Miraç Kandili'ni idrak etmek için gelen vatandaşlar, ibadet edip dualar etti.

Haber 18-02-2023 02:45

Ayasofya Cami

Ayasofya Cami Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayasofya Cami Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.