Blockfi Iflas Mi Etti Haberleri

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Dev banka müşterilerine ‘B planı yapın’ mesajı yolladı: ‘Bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz…’

Gram altın başta olmak üzere altın fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ediyor. Son dönemde özellikle ons altın fiyatı üzerinde yaşanan düşüş yurt içinde de ekranları kırmızıya döndürse de altının gram fiyatı tahminleri 3500 TL’yi gösteriyor. Ancak İsviçreli dev banka UBS müşterilerine altın fiyatlarına yönelik yolladığı mesaj ile dikkat çeken bir gelişmeye imza attı. Banka, kısa vadede düşüş yaşanabileceğini söyledi. Yatırımcılarına koruyucu stratejiler düşünmelerini tavsiye etti.

Finans 2024-05-18 15:50:08

Katie Price'in serveti yok oldu! Ne arabalar ne malikane kaldı... Sokağa atıldı

Estetik yaptırmak için sık sık Türkiye'ye gelen Katie Price, son dönemde uyuşturucu ve estetik bağımlılığı yüzünden iflas etti ve kendini bir evsiz olarak sokakta buldu. Malikanesini terk etmek zorunda kalan ünlü yıldızın son görüntüsü şoke etti.

Magazin 2024-05-12 11:07:21

Merkez Bankası açıklaması sonrası milyonlar yeni maaşlarını hesaplıyor! 'Makas kapanacak' dedi, 17 bin TL'ye mi yaklaşacak? En düşük emekli maaşı için dikkat çeken rakam!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan dünkü enflasyon raporu sunumunda yıl sonu enflasyon beklentilerini revize etti. Karahan'ın açıklamasının ardından emekli ve memurun da zam hesabı değişti. Milyonlar yeni maaşlarını hesaplamaya başladı. Enflasyondaki 2 puanlık artış beklentisi maaşlara nasıl yansıyacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Finans 2024-05-10 07:58:06

Galatasaray ve Beşiktaş'ın sponsorluğunu yapmıştı! Ünlü kargo şirketi iflas mı etti?

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş spor kulüplerinin de sponsorluğunu yapan ve ocak ayında konkordato ilan eden ünlü kargo şirketinden kötü haber geldi. Şirketin iflas ettiği iddia edildi.

Finans 2024-05-07 12:07:46

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘refah’ mesajı: ‘Geriye dönüş olmayacak’

Ocak 2024’te 17.002 liraya yükseltilen net asgari ücret için tek zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak asgari ücrete ara zam bekleyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan o beklentilere de son noktayı koydu. Kalıcı refah artışına işaret etti ve yapısal reformların hız kazanacağını açıkladı. Ayrıca kamuda tasarrufun detayları da netleşti.

Finans 07-05-24 07:32

Sporseverleri heyecanlandıran yarış: 100 metrede Mbappe mi hızlı Usain Bolt mu? Teklifi kabul etti

Yeşil sahaların yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, sekiz kez olimpiyat şampiyonluğu bulunan efsane koşucu Usain Bolt'a karşı koşmayı kabul etti. Bolt'a hayranlığını bir kez daha dile getiren Mbappe olası yarış için "Sonuçtan pek bir şey beklemiyorum" ifadelerini kullandı.

Spor 06-05-24 11:18

Birçok ilde otelleri vardı! Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti

Sanatçı Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar’a ait Alkoçlar Otelcilik A.Ş. iflas etti ve oteller birer birer kapatıldı. Temeli 75 yıl kadar önce atılan Alkoçlar Otelcilik'in Bursa Uludağ, Bodrum ve Antalya’da otelleri bulunuyordu.

Finans 05-05-24 22:48

Altın fiyatlarının odaklandığı veri açıklandı! Uzman isim Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti! 'Orta ve uzun vadede...'

Altın, dolar, borsa, kripto para... Küresel piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararının açıklandı. Altın fiyatları kararın ardından yükselse dün kısmi geri çekilmeler yaşadı. Peki bundan sonra altında seyir nasıl olacak? Düşüşler devam eder mi? (3 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 03-05-24 09:28

300 alacaklı iflas eden firmanın kapısına dayandı! Ne buldularsa yağmaladılar: Polis hemen devreye girdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir mobilya firması iflas etti. Firmadan alacaklı olduğunu söyleyen 300 kişi tırlarla gelip mağazada ne varsa yağmalamaya başladı. Ekiplerin devreye girmesiyle yağma sonlandırıldı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber 03-05-24 08:48

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: 'BM iflas etti, Dünya Adalet Teşkilatı kurulmalı'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, BM'nin iflas ettiğini ifade ederek "Dünya Adalet Teşkilatı"nın kurulması çağrısı yaptı.

Haber 26-04-24 20:39

Ağustos böceğinin gerçek ömrünü öğrendi! Yıllardır anlatılan hikayeye isyan etti... Böyle bir şey olabilir mi ya?

'Ağustos Böceği ve Karınca' öyküsüne isyan eden bir kadın paylaşımı TikTok kullanıcılarının ilgisini çekti. Ağustos böceğinin gerçekte 4 haftalık ömrü olduğunu öğrenen genç kadın TikTok paylaşımında, "Akılsız karınca ya. Adamın 4 haftalık ömrünü bir de çalışarak geçirttirecek" ifadelerini kullandı.

Trend 23-04-24 08:11

ABD Başkanı Biden'dan bir gaf daha: Özgürlük mü demokrasi mi?

2021 yılında göreve başlayan ABD'nin 46. Başkanı Joe Biden, bu zamana kadar yaptığı gaflarla sürekli gündemi meşgul etti. Son olarak Pennsylvania'daki bir seçim mitinginde konuşan Biden'dan tuhaf bir gaf daha geldi.

Haber 22-04-24 10:32

İstanbul'da 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 9'uncu kattan atlayarak intihar etti! Telefonunda yüklü olduğu ortaya çıktı: Mavi Balina kabusu geri mi döndü?

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. İntihar eden Çakmak'ın telefonunda Mavi Balina adlı oyunun yüklü olduğu ve intihar sebebinin bu oyun olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 12-04-24 01:26

Sıcaklıklar artacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen 3 bölgeyi sıraladı... Meteoroloji'den uyarı geldi! Son dakika 11 - 15 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur var mı? Hafta sonu sıcaklıklar artacak mı düşecek mi? 9 günlük bayram tatili için plan yapan vatandaşlar, hava durumu ile ilgili gelişmeleri de dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iki bölge için kuvvetli rüzgar uyarısı yaparken Prof. Dr. Orhan Şen de sıcaklıkların yükselişine dair, bazı bölgeler için hafta sonu ve hafta başını işaret etti. Öte yandan 11 Nisan - 15 Nisan arası 5 günlük hava durumu tahmini de paylaşıldı.

Haber 11-04-24 10:03

Seçim öncesi dolar alanlar dikkat! Dev banka yeni tahmini duyurdu: ‘TL’ye inanç güçlü’ dedi, ‘30 liranın altına düşecek…’

Seçim öncesi dövize koşarak hayal kırıklığı yaşayan yatırımcılar dolar/TL kuru için, “Dolar kaç lira olacak? Düşecek mi, yükselecek mi?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Yanıt ise ABD'nin köklü bankalarından Wells Fargo’dan geldi. Dev banka dolar kuru için yeni tahminde bulundu. Banka, doların tepe yaptığını ve 2025 yılında kurun 30 liranın altına gerileyeceğini rapor etti.

Finans 03-04-24 08:48

Canlı Adıyaman seçim sonuçları! Adıyaman'da seçimi kim kazandı? Ziya Polat mı, Abdurrahman Tutdere mi, Haşim Asnuk mu?

Türkiye bir kez daha sandık başına gitti. Türkiye iradesini göstermek adına sandıklara akın etti. Adıyamanlı vatandaşlar da illerinde gerçekleşecek tabloyu merak ediyor. Adıyaman'da seçim sonuçları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. AK Parti adayı Ziya Polat ile CHP adayı Abdurrahman Tutdere arasında geçmesi beklenen seçimlerde nasıl bir sonuç çıkacağı Adıyamanlıların en çok merak ettiği konu. Peki, Adıyaman'da seçimi kim kazandı? İşte tüm merak edilenler..

Finans 31-03-24 20:04

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 26-03-24 13:11

Emeklilere seyyanen zam müjdesi gelecek mi? Gözler Erdoğan'a çevrildi! İkramiye, promosyon, 2008 detayı... SGK Uzmanı tek tek anlattı!

Seçime bir hafta kala emeklilerin heyecanlandıran açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı İstanbul mitingini işaret etti. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını açıkladı. Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın İstanbul'daki mitingini iyi dinleyin" dedi. SGK Uzmanı seyyanen zam, ikramiye, promosyon ve emeklilikte 2008 detayını tek tek anlattı.

Finans 24-03-24 07:44

Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti... 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! O illerde okullara kar tatili, Ankara'da kar! İstanbul, İzmir ise... Meteoroloji'den son dakika 22 - 26 Mart hava durumu

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakların ardından yurt geneline yağışlı bir hava hakim oldu. Bazı bölgelerde kuvvetli kar yağışı görülürken pek çok il ve ilçedeki okullardan kar tatili haberi geldi. Öte yandan Ankara'da da dünkü kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini gösterdi ve akşama kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji ise 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? Sıcaklıklar yükselecek mi? Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti.

Haber 22-03-24 10:00

Yalova'daki deprem sonrası Övgün Ahmet Ercan uyardı: 5, 5.5 ve 6 büyüklüğünde depremlere hazır olun dedi, İstanbul için ise 2045 yılını işaret etti

Yalova açıklarında bu sabah saatlerinde meydana gelen deprem endişe yarattı. İstanbul'da da hissedilen depremin ardından akıllara "İstanbul depremini tetikler mi, etkisi ne olur? Büyük deprem yaklaşıyor mu?" soruları geldi. Konuyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hem rahatlattı hem de uyardı. Prof. Dr. Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili de tarih verdi.

Haber 20-03-24 11:19

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor 20-03-24 09:50

Bomba iddia! Apar topar evlenmişti... Ebru Gündeş hamile mi?

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde evlenmişti. Onur Akay, apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia etti.

Magazin 18-03-24 17:04

Bakan Özhaseki o ifadeyi duyunca çok sinirlendi! Yeter midem bulanıyor diyerek isyan etti: Onu yapanın Allah cezasını versin

Kocaeli’de TOKİ anahtar teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'rantsal dönüşüm' sözlerinden midesi bulandığını belirterek isyan etti. Meclis'teki konuşmaları hatırlatan Özhaseki, "Size rantsal dönüşüm yapın diyen mi var? Rantsal dönüşüm yapanın zaten Allah cezasını versin. Ne demek rantsal dönüşüm?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 15:55

Emekliye seyyanen zamda SGK Uzmanı Özgür Erdursun, Erdoğan'ı işaret etti, yeni tarihi verdi! 'Son dakika açıklama gelebilir'

SSK ve Bağkur emeklilerinin gözü seçim öncesi açıklanacak seyyanen zamda. Şubat ayı enflasyonu da beklentileri aşarken emeklilerin zam oranları da enflasyon karşısında eridi. Emekliler, "Seyyanen zam gelecek mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 17-03-24 07:44

Survivor'ın iddialı ismi Aysu Keskin canlı yayın açtı, sosyal medya yıkıldı! 'Elendi mi?'

Kaosun ve tartışmanın hiç bitmediği Survivor All Star'da yine şaşırtan bir olay yaşandı. Bu defa yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Aysu Keskin hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Bir sosyal medya hesabı Aysu Keskin'in canlı yayın açıp daha sonra kapattığını iddia etti. Bu iddia ile birlikte Aysu hakkında 'elendi mi?' yorumları da yapılmaya başlandı.

Magazin 13-03-24 08:09

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkını konuşan 'Söylemezsem Olmaz' ekibi canlı yayında yine kavga etti!

Söylemezsem Olmaz programında yine tansiyon yükseldi. Programın yeni sunucuları Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasında tartışma çıktı. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkisinin gerçek mi yoksa pr mı olduğunu konuşan sunucuların tartışmasına Arto da dahil oldu.

Magazin 12-03-24 17:57

Erdoğan'a bir kez daha adaylık yolu açılabilir mi? Bakan Tunç TBMM'yi işaret etti: Daha zaman var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu son seçimim" açıklamasıyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan da açıklama geldi. Bakan Tunç, TBMM'yi işaret ederek Erdoğan için bir kez daha adaylık yolunun açılabileceğini ifade etti.

Haber 12-03-24 15:36

Survivor'da Yunus Emre sorunu! Acun Ilıcalı kararı sonrası Yunus Emre konseyi terk etti

Survivor'un üst üste en fazla ceza alan yarışmacılarından Yunus Emre tam da cezası biterken yine kendini tutamadı. Berna ile kavga eden Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı 4 ödül ceza verdi. Sert ifadeler kullanan Ilıcalı'nın sözleri sonrası Yunus Emre konseyi terk etti. Yunus Emre diskalifiye mi oldu merak edilirken tanıtımda ise sinirden çıldırdığı anlar dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 07:54

Yunus Emre Survivor'dan diskalifiye mi oluyor? Önce Berna ile sonra Hakan ile kavga etti! Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyden ayrıldı

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık adını duyduğumuz iddialı isimlerden biri olan Yunus Emre bu defa önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga etti. Konseye taşınan o anlar fragmana damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin konseyi terk etmesi 'Diskalifiye mi oluyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 09-03-24 15:48

Esnaf ziyaretinde ilginç anlar! Ticaret Bakanı Ömer Bolat'a 'kaçak çay' ikram etti: 'Bu söylenir mi ya?'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat İstanbul’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ancak Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile seçim çalışmaları kapsamında esnafı dolaşan Bakan Bolat ve çevresindekiler şaştı kaldı! Esnafın, çayının kaçak olduğunu söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Finans 04-03-24 14:37

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı, o tarihleri işaret etti: 'Gram altın yeni rekorları test edecek'

"Gram altında yükseliş devam edecek mi, alım fırsatı var mı?" sorularına yanıt aranırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için yeni öngörüler geldi. Memiş elinde altın olanları uyardı. Gram altında yükseliş yaşanacak tarihleri anlattı.

Finans 01-03-24 08:36

Derya Uluğ sahnede Şinanay söylerken taraftarlar küfür etti mi? Rekabet güzel şey ama saygı çerçevesinde

Derya Uluğ, sahnede "Şinanay" şarkısını söyleyince Fenerbahçeli taraftarların Galatasaray'a küfrettiği iddialar ve görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Tepki gören Uluğ açıklama yaparak görüntülerin orjinal halini paylaştı.

Magazin 26-02-24 10:19

AK Parti görevlisinin üyelik teklifine Ekrem İmamoğlu'ndan esprili yanıt! 'Ne kadar istiyorsunuz beni ya'

Sancaktepe'de halk buluşması öncesinde esnafı ve seçim çadırlarını ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, AK Parti'nin seçim çadırındaki bir görevli üye olmaya davet etti. Davete gülümseyen İmamoğlu, "Beni mi üye yapacaksın? Ne kadar istiyorsunuz beni ya. Her şeyin ötesinde sulh içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın" yanıtını verdi

Haber 23-02-24 19:49

Kademeli emeklilikte yeni gelişmeyi paylaştı… SGK Uzmanı Özgür Erdursun ‘Ben biliyorum’ diyerek açıkladı: 2000 sonrası sigortalılar dikkat!

Kademeli emeklilik gelecek mi? 1999 sonrası işe girenler için düzenleme yolda mı? EYT sonrası erken emekliliği kaçıranlar kademeli emeklilik talep ederken SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Erdursun bir sonraki genel seçimleri işaret etti, “Hükümetin bu konuda şu anda ben bir çalışma yapmadığını biliyorum” dedi. İşte detaylar…

Finans 13-02-24 10:07

İstanbul'dan göçün sebebi deprem mi? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 'Buralar güvenli' diyerek 24 ili sıradı: İstanbul için sözleri korkuttu

İstanbul'da cumhuriyet tarihinde ikinci kez nüfusta azalma yaşandı. Bazı uzmanlara göre bu azalmanın birinci sebebi ise deprem... Konuyla ilgili açıklamada bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'dan göç edenlerin doğru yerleşim bölgelerini seçmediğini söyledi. Dikkat çeken uyarılarda bulunan Ercan 24 ili işaret etti. Ercan, olası İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeleri de sıralayarak, "Buralarda çaresizler oturuyor" dedi.

Haber 12-02-24 17:04

Mesut Özil'in eski takımı iflas etti! Alman devi bir alt lige daha düşmek üzere! Galatasaray maçı hala akıllarda...

Bundesliga 2'de yer alan Mesut Özil'in eski takımı Schalke 04, sezon sonunda küme düşmesi durumunda kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Schalke 04'ün borçlarını sıfırlamadan 3. Lig lisansı alması mümkün kılınmıyor. Küme düşme hattında bulunan Schalke 04'ün bir alt lige düşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 01-02-24 12:19

3 haftadır galibiyet alamayan ve rakiplerine gol dahi atamayan Beşiktaş'ta taraftar artık isyan etti! Futbolcu mu dövelim, tesis mi basalım!

Beşiktaş kötü gidişe Fernando Santos ile de dur diyemezken, son oynanan Sivasspor mücadelesinde alınan 1-0'lık mağlubiyet taraftarın sabrını taşırdı. Siyah-Beyazlı taraftarlar maçın bitiş düdüğünün ardından takıma ve yönetime tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 23:12

SGK uzmanı seçim öncesine işaret etti: Ek zam sonrası seyyanen artış mı gelecek? En düşük emekli maaşında Cumhurbaşkanı detayı, 12 bin TL olur mu?

Milyonlarca emekli maaş zammı açıklamalarını merakla takip ediyor. TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerinin açıklamasının ardından belli olan emekli zamlarında makas açıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak ek zam oranının ne kadar olacağı merak konusu. SGK uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşının 11 bin TL bandında olmasının beklendiğini söyledi. Erdursun, "Cumhurbaşkanı inisiyatif kullanıp 12 bin liraya çıkarabilecek mi? Pazartesi öğreneceğiz." dedi.

Finans 14-01-24 11:03

Dilan Polat ve eşi Engin Polat pembe oda istedi mi? Avukat Hüseyin Kaya ve Müge Dağıstanlı yayında fena gerildi

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya Aramızda Kalsın'a konuk oldu. Tutuklu bulunan Polat çiftinin pembe oda istediğine dair iddialara yanıt veren avukat isyan etti. Hüseyin Kaya ve sunucu Müge Dağıstanlı yayında gerildi.

Magazin 03-01-24 10:20

İslam Memiş 2024’ün ilk tüyosunu verdi! Gram altını olanlar o tarihi beklesin… Altın fiyatları için tahmin: “Adım adım belirginleşir”

Altın fiyatları yeni yılın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. 2024’e hızlı başlayan pisayalar yatırımcının aklına tek bir soru getirdi. Gram altın fiyatı yükselecek mi, düşecek mi? Uzmanlar hem ons altın hem de gram altın için yükseliş beklentilerini dile getiriyor. Peki altının gram fiyatı için rakam ne? İslam Memiş o tarihi işaret etti, “Adım adım belirginleşir” dedi.

Finans 02-01-24 12:53

Fatih Portakal, Erdoğan'ı işaret etti bir anda gündem oldu! Asgari ücrete yeni zam gelir mi? Tarih verdi: 'Hep birlikte göreceğiz'

Sadece asgari ücretle çalışanların değil aynı zamanda özel sektördekilerin de büyük bir merakla beklediği 2024 asgari ücret zammı dün akşam açıklandı. Bakan Işıkhan, işçi ve işveren temsilcilerini yanına alarak Ocak 2024 asgari ücretinin 17 bin 2 TL olduğunu duyurdu. Yapılan yüzde 49'luk asgari ücret zammının ardından gazeteci Fatih Portakal'dan ilginç bir çıkış geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etti. Fatih Portakal, sosyal medyada gündem olan '2 TL' detayına da takıldı.

Finans 28-12-23 09:58

Starbucks bardağı yüzünden işinden olan Meltem Günay isyan etti: 'Vicdanınız hiç mi sızlamadı?'

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkınca kısa sürede gündem olan, çok geçmeden de işinden olan eski TGRT Haber spikeri Meltem Günay veryansın etti. Sözlerine özür dilerek başlayan Günay, 14 yıldır TGRT Haber'de çalıştığına değinip söz konusu "hatanın" nasıl gerçekleştiğini açıkladı. Günay "Bir insanın ekmeğiyle, emeğiyle oynarken vicdanınız hiç mi sızlamadı?" diye de soru yöneltti.

Haber 27-12-23 08:49

Yalı Çapkını final mi yapıyor? İddialara bomba açıklama

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin final yapacağına dair çıkan iddialar tüm izleyenleri şoke etti. Final iddialarına bomba açıklama ise gecikmedi.

Magazin 14-12-23 16:53

Motokurye cinayetinde o iddia gündem olmuştu... Müge Anlı canlı yayında isyan etti: Bu nasıl bir geri zekalılık?

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in eşinin Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğu ancak kabul edilmediği iddiası gündem oldu. Söz konusu iddialar karşısında canlı yayında adeta ateş püsküren Müge Anlı, "Faili belli, vuranı belli, adı belli, sanık belli. Ben burada neyi araştıracağım sorması ayıp? Beni kuryelere karşı hedef mi göstermeye çalışıyorsunuz? Bu nasıl bir geri zekalılık? Ya zekanız geri ya da vicdan yoksunusunuz." diye konuştu.

Magazin 13-12-23 10:50

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fatih Erbakan arasında sürpriz görüşme

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı kabul etti. Erbakan, görüşme sonrası yaptığı açıklamada "Yeniden Refah Partisinin Ankara ve İstanbul’da belediye başkanı aday çıkarmamasını ve AK Parti ile bir ittifak olabilir mi?" sorusuna yanıt verdi.

Haber 12-12-23 16:36

CHP İzmir adayı Tunç Soyer mi olacak? Özgür Özel'den mesaj

CHP'nin İzmir'de mevcut Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Mart'taki seçimlerde aday gösterilmeyeceği iddia edilirken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den önemli bir açıklama geldi. Özel, yaptığı açıklamada “Mevcut başkan aday olacaksa ilan edeceğiz.” ifade etti. Tunç Soyer'den de cevap geldi.

Haber 09-12-23 15:32

Köyde esrarengiz olaylar! Hep gece geç saatlerde oluyor... 21 günde 5 kez yaşandı 'Herkes korkmaya başladı'

Bolu merkeze bağlı Muratlar köyünde son dönemde esrarengiz olaylar yaşanıyor. Köyde 17 Kasım'dan beri çıkan 5 farklı yangında 2 ev ile samanlık, kuruluk ve odunluklar yandı. Özellikle gece geç saatlerde çıkan yangınlar, köylüleri tedirgin etti. Köy muhtarı Nihat Dinç, "21 günde 5 yer yandı, az değil. Herkes korkmaya başladı" derken, jandarma yangınların çıkış nedenini araştırıyor. Evi yanan bir kişi ise "Herkes şu an, 'Yarın akşam acaba benim evim mi yanacak' diye düşünüyor" dedi.

Haber 08-12-23 14:05

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan asgari ücretle ilgili tarihi ilk kez verdi! Resmi Gazete'yi işaret etti, zamlı asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücretle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de yaşayan milyonlarca vatandaş kadar Anadolu'nun farklı bölgelerinde yaşayan çalışanlar ve aileleri de asgari ücret zammını yakından takip ediyor. Asgari ücrete yapılacak zammın iki kez mi yoksa tek seferlik mi yapılacağı konusuna Bakan Işıkhan tarih vererek noktayı koydu. Işıkhan 'Asgari ücret 17 bin 500 TL olur mu?' sorusuna da yanıt verdi. İşte 2024 asgari ücret zammıyla ilgili son gelişmeler...

Finans 07-12-23 15:54

'Prim' tartışması! Kayserispor Başkanı 'Bakan Özhaseki' adına dedi... Trabzon vekili isyan etti: 'Cebinden mi ödeyecek?'

Dün akşam sahasına konuk olduğu Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Kayserisporlu oyuncular maçın ardından bir de sürprizle karşılaştı. Maçtan önce 100 bin lira prim açıklayan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Bakan Mehmet Özhaseki ile görüştükten sonra miktarı güncellediğini açıkladı. Oyuncular haberi alkışlarla karşıladı.

Spor 04-12-23 07:25