Gheorghe Hagi Haberleri

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki 200 bin TL'lik soru futbolseverlerin merak konusu oldu! Hagi mi, Carlos mu, Sneijder mi, Alex mi?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan soru, futbolseverlerin gündemine oturdu. 200 bin TL'lik sorunun çoktan seçmeli cevaplarında Galatasaray'ın efsane isimleri Gheorghe Hagi ile Wesley Sneijder A ve C şıklarında, Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları Roberto Carlos ile Alex de Souza ise B ve D şıklarında yer aldı. Cevap ise kısa süre içinde bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-11-2023 08:28

'Ne yapmış da buraya gelmiş?' Mustafa Sarıgül'ün Juan Mata açıklamaları olay oldu!

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig devi Galatasaray'ı desteklediği bilinen Sarıgül, sarı - kırmızılı takımın ürünlerinin satıldığı GS Store'da Juan Mata'nın formasının önüne geldiği anda yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Sarıgül'ün "Mata ne yapmış da gelmiş buraya?" sözleri dikkat çekti.

Spor 16-11-2022 22:13

Son dakika: Galatasaray'da Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan gerçeği ortaya çıktı! Gheorghe Hagi'den transfer açıklaması...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da geride bıraktığımız sezonda görev yapan başkan Burak Elmas ve Fatih Terim döneminde transfer edilen Alexandru Cicaldau ile Olimpiu Morutan'ın performansları hayal kırıklığı yaratmıştı. İki futbolcunun sarı - kırmızılı takıma transferinde önemli rol oynadığı öne sürülen Gheorghe Hagi, önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan Hagi, Cicaldau ve Morutan transferlerinde herhangi bir etkisi olmadığını dile getirdi.

Spor 23-07-2022 16:28

Hulk'un golünü görenler Gheorghe Hagi sandı! Milan'a attığı golün aynısı...

Son dakika haberleri: Galatasaray taraftarlarının sevgilisi haline gelen ve 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'nda başrol oynayan Gheorghe Hagi'nin 2001 senesinde Şampiyonlar Ligi 2. Tur B Grubu'nda oynanan Milan maçında attığı golle hatırlanıyordu. Atletico Mineiro forması giyen Hulk'un Flamengo karşısında ağları sarstığı anı görenlerin aklına Hagi geldi.

Spor 24-06-2022 21:30

Son dakika haberi: Gheorge Hagi'den flaş Galatasaray açıklaması: Gitmek için can atıyorum!

Spor haberi... Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek ilk olarak teknik direktör belirsizliğini ortadan kaldırmak isterken birçok isimle temaslarını sıklaştırmış durumda. Son günlerde Okan Buruk, Igor Tudor, Fatih Terim gibi isimler ortaya atılırken Rumen basınından flaş bir iddia geldi. Sarı-Kırmızılı ekibin Hagi ile ilgilendiği belirtilirken Rumen teknik adam da konuyla alakalı konuştu. İşte detaylar...

Spor 16-06-2022 09:24

Hagi ne yaptın Hagi... 57 yaşında sergilediği futbolla dudak uçuklattı

Son dakika haberleri: Sosyal medya Hagi'nin attığı bu golü konuşuyor. 57 yaşına gelmesine rağmen formundan hiçbir şey kaybetmeyen ''Karpatların Maradonası'' sahalara geri döndü. Futbolcu döneminde uzaktan attığı gollerle kendinden söz ettiren Hagi, bu maçı da boş geçmedi ve müthiş bir karşılaşma oynadı.

Spor 13-06-2022 16:40

Gheorghe Hagi'yi çıldırtan an! Stadı terk etti...

Galatasaray'ın efsane futbolcularından ve UEFA Kupası'nın kazanılmasında başrollerden biri olan Gheorghe Hagi, ülkesi Romanya'da çok ilginç bir olaya imza attı. Farul Constanta'yı çalıştıran Hagi, maçın ardından adeta çılgına döndü ve basın toplantısını terk etti.

Spor 12-04-2022 09:58

Hagi'den Galatasaray ve Fatih Terim açıklaması! İddialar heyecan yaratmıştı…

Galatasaray’daki kötü gidiş Fatih Terim’in gidişi ile de son bulmadı. Fatih Terim’in Galatasaray’a başkan olacağı Hagi’yi de teknik direktörlük görevine getireceği iddiası ise spor gündemine bomba gibi düştü. Bu iddiaların ardından Hagi’den dikkat çeken bir son dakika açıklaması geldi.

Spor 13-02-2022 15:24

Emre Belözoğlu'ndan Hagi - Alex itirafı

Medipol Başakşehir'in başında çıktığı 5 maçta 5 galibiyet elde eden teknik direkter Emre Belözoğlu, beIN Sports Haber'in sorularını yanıtladı.

Spor 23-11-2021 15:25

Romanya'nın konuştuğu genç yetenek! Enes Sali...

Rumen futbolunun ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Gheorghe Hagi'nin takımı Farul Constanta'da top koşturan 15 yaşındaki Türk asıllı Enes Sali ülke gündeminde... Constanta'nın, Acadamica Clienceni'yi 5-0 yendiği maçta şov yapan Sali, attığı harika golle Romanya Ligi'nde tarihe geçti.

Spor 14-09-2021 09:58

Hagi'den ''Sen mi Alex mi?'' sorusuna olay yanıt

Gheorghe Hagi'nin çalıştırdığı Constanta, Florya'daki hazırlık maçında Galatasaray'ı 3-1 mağlup etti. Rumen efsane, yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı. Hagi, "Sen mi Alex mi?" sorusuna, "Ben kendimi saha içinde ispat ettim, tarih yazdım. Bu konularda konuşmayı başka insanlara bırakıyorum" dedi.

Spor 05-09-2021 16:40

''Fatih Terim, bana çanta içinde 500 bin dolar verdi''

Giovani Becali, Fatih Terim'in ilk görüşmesinde yaşananları anlattı. FCSB Başkanı Becali, Digi Sport kanalında yayınlanan Matinal programına açıklamalar yaptı.

Spor 01-08-2021 22:35

Türkiye'ye transfer olmuş en iyi yabancı futbolcular! Hepsi taraftarların sevgilisi olmuştu...

Kimi uzun yıllar kulüplerinde oynayıp takımlarını zaferden zafere taşıdı, kimiyse kısa bir süre ülkemizde boy gösterip ağzımıza bir parmak bal çalarak gitti. "En iyi" kavramı kişiden kişiye değişse de, listemizde yer alan isimleri kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyoruz. Herhangi bir çatışmaya mahal vermemek için oyuncuları alfabetik sıraya göre listelediğimizi de şimdiden belirtelim.

Spor 28-07-2021 11:03

Hagi'den ''2 milyon euro'' komisyon yanıtı:Bunlar yalan!

Gheorghe Hagi, Alexandru Cicaldau'nun satışı nedeniyle Craiova'dan '2 milyon euro alacağı' iddiaları hakkında acıklama yaptı.

Spor 27-07-2021 10:09

Alexandru Cicaldau kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor? Galatasaray, Cicaldau'yu KAP'a bildirdi!

1996-2004 yıllarında Romanya Profesyonel Futbol Ligi'nin başkanlığını yapan Dumitru Dragomir, katıldığı bir canlı yayın programında Alexandru Cicaldau ile Galatasaray’ın anlaştığı öne sürülmüştü. 1996-2004 yıllarında Romanya Profesyonel Futbol Ligi'nin başkanlığını yapan Dumitru Dragomir, katıldığı bir canlı yayın programında Alexandru Cicaldau ile Galatasaray’ın anlaştığını açıklamıştı. Son gelişmelere göre Galatasaray söz konusu transferi KAP'a bildirdi.

Spor 23-07-2021 14:12

Futbol seyircisinin adını asla unutamayacağı yeşil sahaların en özel 10 numaraları

Futbolda 10 numarayı almak çok özeldir. Bu numarayı almak için sadece iyi bir futbolcu olmak yetmez. 10 numaralı futbolcunun oyun zekası yüksek olur ve maçta takımı yönlendirir. Genellikle takımın en iyisidir ve bütün gözler onun üstündedir. Peki adlarını tarihe altın harflerle yazdıran bu futbolcular kimler? Futbol dünyasının efsaneleşmiş en iyi 10 numaraları karşınızda...

Spor 09-07-2021 16:23

Hagi ve Popescu'dan Galatasaray'a ziyaret

Galatasaray'ın efsane futbolcuları Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu, sarı-kırmızılıların antrenmanını ziyaret etti.

Spor 04-07-2021 14:15

Rumen basını yazdı: Başakşehir, Hagi'ye talip!

Rumen basını, Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi'nin, Glasgow Rangers'de forma giyen oğlu Ianis Hagi'ye, Medipol Başakşehir'in talip olduğunu yazdı.

Spor 27-05-2021 12:48

Ianis Hagi'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran açıklama

Gheorghe Hagi'nin Rangers'ta oynayan oğlu Ianis, Galatasaray'da forma giymek isteyeceğini söyledi.

Spor 25-05-2021 07:27

Gheorghe Hagi'den flaş Lionel Messi açıklaması

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Gheorghe Hagi, İspanya'da bir röportaj verdi ve Real Madrid ile Barcelona'da geçen günlerinden bahsetti.

Spor 11-03-2021 23:28