Gülşah Saraçoğlu Estetiksiz Haberleri

İşte Gelin İşte Kaynana Jürisi Gülşah Saraçoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski eşi kim?

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmasının jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü modacıya programda Lerzan Mutlu ve Bülent Serttaş eşlik edecek. İşte Gelin İşte Kaynana yarışması Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bugün izleyicisiyle buluşacak. Gülşah Saraçoğlu; moda, rekabet ve eğlencenin bol olduğu yarışma öncesi internette araştırılıyor. Peki, Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, eski eşi kim?

Magazin 10-07-2023 15:02

Gülşah Saraçoğlu'ndan bomba estetik itirafı: Doğal yerlerini açıkladı! Duyanlar şoke oldu

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu yaptırdığı estetiklerle ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Son olarak Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan ünlü isim estetik itirafıyla çok konuşuldu. Doğallığı sevmediğini söyleyen Saraçoğlu, "Doğal olan yerlerim; saçlarım, dişlerim, parmak izim ve kan grubum" ifadelerini kullandı.

Magazin 27-04-2023 15:20

Gülşah Saraçoğlu Estetiksiz

Gülşah Saraçoğlu Estetiksiz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gülşah Saraçoğlu Estetiksiz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.