Kalorifer Haberleri

Kalorifer nasıl yazılır? Kalorifer mi kalörüfer mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Pek çok insan günlük yaşamda sıklıkla kullanılan sözcüklerin doğru yazılışları konusunda tereddüt yaşayabilir. Kalorifer kelimesi yazım yanlışının yüksek oranda yapıldığı bir kelime türüdür. Yazım yanlışları birçok kelimede anlam bozulmalarına ya da anlam değişikliğine sebep olabiliyor. Bu yüzden kaliteli cümleler ve baskın diyaloglar için kelimelerin nasıl yazıldıklarını bilmek önemlidir. Kalorifer kelimesi yaygın olarak kullanılmaktadır. Peki kalorifer nasıl yazılır?

Egitim 31-08-2023 18:02

Kaloriferleri açmadan ısınmanızı sağlayacak tüyolar! Doğal gaz faturalarınızı düşürebilirsiniz

Doğal gaz faturaları kış aylarında bütçeyi oldukça zorluyor. Vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler arıyor. Geceleri kaloriferi kapatmak istemeyen ama kapatınca da üşüyen kişiler için aşağıda bulunan tüyolar oldukça etkili sonuçlar sağlıyor. Uzmanlar geceleri kaloriferleri açmadan ısınmanızı sağlayacak yöntemleri paylaştı.

Kadin 29-01-2023 14:13

Kalorifer kazanı bomba gibi patladı! Alevler geceyi aydınlattı

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki bir evde patlayan kalorifer kazanı ortalığı savaş alanına çevirdi. Evin yanında bulunan ve samanlık olarak kullanılan yapıya da sıçrayan alevler metrelerce yükseldi. Gece saatlerinde büyük korku yaşayan vatandaşlar ise sokağa döküldü.

Haber 20-01-2023 02:36

Isıtmasız bir evde yaşayan kadın ısınma yöntemlerini paylaştı! Ellerinin ve ayaklarının donmasını önlemek için...

Kış aylarının soğuklarından korunmak için kalorifer, elektrikli ısıtıcı gibi birçok ısıtma yöntemi kullanılıyor. Ancak bazı evler ne yapılırsa yapılsın soğuk oluyor. TikTok'ta paylaşım yapan Megan isimli bir kadın ısıtmasız olan evinde ısınmak için kullandığı hileleri paylaştı.

Kadin 20-12-2022 11:41

Kalorifer

Kalorifer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kalorifer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kombiyi yakmayan yandı! Herkesi ilgilendiriyor

Kalorifer açmadan sonbahar ayını geçirmeyi planlıyorsanız bu durum alehinize sonuç doğurabilir. Hukuki düzenlemelere göre, komşu, kombi yakmayan kat maliklerine dava açma hakkına sahip. Diğer evlerde kombi masrafının artmasına sebebiyet verdiği düşüncesi ile doğruluk ve dürüstlük kurallarına uymadığı gerekçe gösterilen bu davranışta kalorifer kullanmayan kişi para cezasına çarptırılabiliyor.

Haber 18-10-2021 12:00