Kırtasiye Malzemeleri Haberleri

Okula Dönüş Fırsatları başladı! Çocuklarınızın tüm ihtiyaçlarını %50'ye varan indirimlerle tamamlayın

Okulların açılmasına sayılı günler kala heyecan doruklarda! Bu heyecana ortak olmak isteyenler için müjdeli bir haberimiz var: Okula Dönüş Fırsatları başladı. Okul çantasından spor ayakkabıya renk renk defterlerden kalemlere binlerce üründe %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatlarını kaçırmayın, çocuğunuzun yıl boyunca ihtiyaç duyacağı ürünlere yarı fiyatına sahip olun!

Haber 24-08-2023 14:16

Okula dönüş zamanı yaklaşıyor! Çocuklarınızın heyecanla okula dönmesine destek olacak okul alışverişi listesi

Yaz tatilinin sonuna gelinen bu günlerde yavaş yavaş okul hazırlıkları başlıyor. Çocuklarını yeni eğitim döneminde okula göndermeye hazırlanan ebeveynler, şimdiden eksik malzemeleri listelemeye başladılar bile! Her öğrencinin ihtiyaç duyacağı, kalitesi ve kullanışlı yapılarıyla öne çıkan, birbirinden güzel okul malzemeleri arasından siz de en iyi seçenekleri bulmayı hedefliyorsanız 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatları'nı keşfedebilir, listemize göz atabilirsiniz.

Haber 23-08-2023 14:36

Sınıf fark etmeksizin her öğrencinin ihtiyacı olacağı okul malzemeleri listesi

Okul söz konusu olduğunda her öğrencinin ihtiyaç duyacağı, kalitesiyle öne çıkan birbirinden başarılı ve kullanışlı okul malzemesi bulunuyor. Hem okula gidip gelirken önemli eşyaları taşımayı kolaylaştıran hem verimli bir şekilde ders çalışılmasına yardımcı olan okul ekipmanları, okul sürecini daha keyifli hâle dönüştürüyor. Gelin, her öğrencinin mutlaka ihtiyaç duyacağı en kaliteli okul malzemeleri listesine birlikte göz atalım.

Haber 05-09-2022 18:38

Öğrencilerin okulda en çok ihtiyaç duyacağı, her bütçeye ve beğeniye uygun kırtasiye ürünleri

Okul söz konusu olduğunda kalem, defter, kalemtıraş, silgi ve kalemlik gibi kırtasiye ürünlerine ihtiyaç duyuluyor. Gelin, öğrencilerin okulda en çok ihtiyaç duyacağı, her bütçeye ve beğeniye uygun en iyi kırtasiye ürünlerine hep birlikte göz atalım. İşte detaylar!

Haber 23-08-2022 14:52

Kırtasiye Malzemeleri

Kırtasiye Malzemeleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kırtasiye Malzemeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Okul dönemi boyunca çocuklarınızın çantasından eksik etmemeniz gerekenler

Ağustos ayının sonlarına doğru geldiğimiz bu günlerde okul sezonunun başlamasına çok az bir süre kaldı. Şimdiden hem öğrencileri hem ebeveynleri okul eşyalarını hazırlama telaşı sardı. Okula yeni başlayacak bir çocuğunuz varsa ve neler almanız gerektiğini tam anlamıyla bilmiyorsanız üzülmeyin. Okula başlayan öğrenciler için çantasında mutlaka bulunması gerekenleri bir araya getirdik. İşte hayat kurtaran ürünler!

Haber 23-08-2022 14:52

Çanta, notebook ve dahası... Okula dönüş heyecanı başladı!

Her öğrencinin okul hayatında ihtiyaç duyacağı bazı ürünler var; sırt çantası, bilgisayar, sunum dosyası, renkli kalemler gibi... Bu ürünler olmadan okulda verimi yakalamak şu zamanlarda oldukça zor desek yanılmayız herhalde. Hazır Amazon'un Okula Dönüş Fırsatları kapsamında büyük indirimi başlamışken her öğrencinin ihtiyacı olabilecek o ürünleri sizin için listeledik. İşte detaylar!

Haber 17-08-2022 13:45