Kuzenler Firarda Haberleri

Şanlıurfa'da acı olay! Aileler evlenmelerine izin vermedi: Aşık kuzenler intihar etti

Şanlıurfa'da acı olay! Viranşehir'de bir evden silah sesleri üzerine içeri girenler kuzen oldukları tespit edilen iki kişiyi kanlar içinde buldu. Hastaneye kaldırılan kuzenler hayatını kaybetti. Evlenmek istedikleri öğrenilen kuzenlere ailelerinden onay çıkmadığı tespit edildiği. Ekiplerin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Haber 2024-04-06 12:41:01

Yıllardır köşe bucak aranıyorlardı! Son 4 günde Teker teker yakalandılar

Bazıları yıllardır firarda, 10 yıldan uzun süredir arananlar bile vardı! 4 gündür 81 ilde ÇEMBER-13 operasyonları yürütülüyor. Operasyonlarda 3 bin 765 firarinin yakalandı.

Haber 2024-03-03 08:49:52

Sigara içerken babalarına yakalanan kuzenler koşarak kaçtı! 4 gündür her yerde aranıyorlar

Adana'da yaşayan 14 yaşındaki Reyhan Hürü Gönül ve kuzeni 17 yaşındaki Hatice Taşyürek 4 gün önce evden markete gitmek için çıktı. Kızlar evlerinin yakınındaki Kasım Gülek Çocuk Parkı'na giderek sigara yaktı. O sırada Reyhan'ın babası kızları gördü. Kızlar korkarak kaçmaya başladı. Baba kovalasa da yetişemedi. 4 gündür haber alınamayan kızların ailesi perişan halde kızlarına eve dön çağrısı yaptı.

Haber 2024-01-27 10:45:54

Adana'da kuzenler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde tartıştığı kuzeni tarafından tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti, kardeşi ağır yaralandı.

Yurthaber 2023-10-23 07:50:24

28 Ağustos reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, MasterChef All Star, Barış Akarsu: Merhaba reyting sıralaması

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 28 Ağustos Pazartesi günü televizyon ekranlarında Ruhun Duymaz, MastrChef All Star, Barış Akarsu: Merhaba, Dengesiz, Kuzenler Firarda gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 28 Ağustos reyting sonuçları...

Magazin 29-08-23 14:33

Kuzenler Firarda konusu nedir, oyuncuları kim? Kuzenler Firarda filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Kuzenler Firarda filmi 28 Ağustos Pazartesi akşamı televizyon izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Komedi türünü ele alan Kuzenler Firarda filmi eğlence dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Peki, Kuzenler Firarda konusu nedir, oyuncuları kim? Kuzenler Firarda filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 28-08-23 19:51

Bu yağın litresi 35 bin TL

Ordu’da yaşayan kuzenler, bin 500 rakımlı yaylada yetiştirdikleri tıbbi naneden yağ üretimi gerçekleştiriyor.

Yurthaber 15-08-23 09:02

BEBEK FİRARDA OYUNCULARI VE KONUSU! Bebek Firarda oyuncuları kimler, konusu nedir? 5 Ağustos TRT1 yayın akışı

Bebek Firarda oyuncuları ve konusu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu akşam TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Amerikan filmi, yayınlandığı her dönemde ilgi ile izleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Patrick Read Johnson oturuyor. Joe Mantegna'nın başrolde olduğu film 1994 yılı yapımlıdır. Peki, Bebek Firarda oyuncuları kimler, konusu nedir? 5 Ağustos TRT1 yayın akışı

Magazin 05-08-23 19:29

TV yayın akışı 5 Ağustos 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

5 Ağustos 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Ağustos 2023 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Çılgın Joe, Şirinler: Kayıp Köy, Bayi Toplantısı, Bebek Firarda, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 05-08-23 07:25

Amcasının oğlunu bıçakla yaraladı

Bursa’nın İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesinde meydana gelen olayda Suriye uyruklu kuzenler arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.

Yurthaber 31-07-23 14:37

Şanlıurfa’da sulama kanalına giren kuzenler kayboldu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren iki kuzen, akıntıya kapılarak kayboldu.

Yurthaber 24-07-23 07:48

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı kavgasında 2 kişi öldü

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı yüzünden kuzenler arasında çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 21-06-23 14:37

Baraj gölünde facia! Biri 10, diğeri 11 yaşındaydı...

Batman'da, serinlemek için baraj gölüne kuzenler Elif (11) ve Ceren Bağdu (10), boğuldu. İki kuzenin suda gözden kaybolduğunu fark eden yakınları, hemen göle atlayıp kuzenleri sudan çıkarsa da iki çocuk müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 17-06-23 22:01

Zonguldak'ta feci kaza! Yolcu otobüsünün çarptığı otomobildeki 2 kuzen hayatını kaybetti

Korkunç kaza Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana geldi. Yolcu otobüsünün çarptığı otomobil demir yığını haline dönüştü. Kazada, otomobilde bulunan kuzenler Resul (19) ve Göksel Baş (22) hayatını kaybetti, otobüsteki 2 kişi ise yaralandı.

Haber 09-06-23 07:10

Almanya’da kiliseye silahlı saldırı! ‘Aşırı tehlikeli alarm’ seviyesi verildi: 7 ölü çok sayıda yaralı....

Almanya’nın Hamburg kentindeki polis şehirdeki ‘Yehova Şahitleri’ kilisesinde meydana gelen silahlı saldırının ardından 7 kişinin öldüğünü ve çok sayıda kişinin de yaralandığını doğruladı. Yetkililer failin firarda olduğuna inanmak için hiçbir neden olmadığını söyledi. İlk belirlemelerde failin kilisenin içinde hayatını kaybedenler arasında olduğu belirtildi.

Trend 10-03-23 08:00

Elazığ’daki kayıp kuzenler olayında şafak operasyonu: 12 kişi gözaltına alındı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Mustafa Yılmaz ve kuzeni Onur Yılmaz’ın kaybolması olayına ilişkin Kovancılar ilçesi Sürekli köyünde şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 02-02-23 12:46

Banka müdüründen büyük vurgun! 19 yıl sonra yakalandı

İstanbul'daki büyük vurgun 19 yıl sonra aydınlatıldı. Bir banka şubesinde müdür olarak çalışırken müşterilerine boş dekont imzalattırarak zimmetine 4,5 milyon dolar ve 500 bin sterlin geçirdiği suçlamasıyla 19 yıldır aranan Elbeyi A. (61), polis tarafından yakalandı. Şüphelinin firarda olduğu dönemde, sosyal medya üzerinde tanıştığı kadınların yanında kaldığı, kılık değiştirip sahte kimlik kullandığı tespit edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. İşte olayın detayları...

Haber 08-01-23 11:31

Acun Ilıcalı'nın kırdığı pot yıllar sonra yeniden gündem oldu! 'Sen bittin Acun!'

Survivor, Var mısın Yok musun, Acun Firarda gibi projelerle tanınan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 2001 yılında kırdığı pot sosyal medyada yeniden gündem oldu. Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftiyle röportaj yapan Ilıcalı, Demet Şener'e ''Demet Akalın'' deyince ortalık karıştı.

Magazin 27-12-22 14:05

Adana'da halaydan kovuldular, akrabalarını çağırıp sokak düğününü kana bulandılar! 1 ölü

Adana'da meydana gelen olayda halay kavgası yaşandı. Yaşanan korkunç durumda 1 kişi ölürken bir kişi de hastanelik oldu. Kurşunların hedefi olan Galip Düz, iddiaya göre halay çeken A.S. ve kuzeni M.S.’yi yabancı oldukları için düğünden kovdu. Tartışmanın ardından kuzenler düğün yerine akrabalarını çağırdı. Gelen D.D., tabanca ile kalabalığa peş peşe ateş açarken Galip Düz'ü öldürdü. Oğlunu ise yaraladı. D.D., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Haber 05-11-22 10:20

Girişimci kuzenler, kurdukları işletmede kültür mantarı yetiştiriyor

Osmaniye'de 3 kuzeniyle kültür mantarı üreten Yiğit Kerem Özeser: - "Tesisimizi büyütmek, istihdam alanı yaratmak istiyoruz"

Yurthaber 10-10-22 12:17

Gölete giren kuzenlerin acı sonu! Cansız bedenleri bulundu

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşanan üzücü olayda, 16 yaşlarındaki kuzenler Abdülbaki ve Salih Atsak sıcaktan bunalınca serinlemek için gölete girdi. Ancak yüzme bilmeyen kuzenler bir süre sonra suda kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Gölette arama yapan su altı dalgıç polisleri ise kuzenlerin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Haber 17-08-22 23:45

Özel harekat polisinin yetiştirdiği judocu kuzenler, Balkan Şampiyonası'nda madalya peşinde

Elde ettikleri derecelerle milli takım forması giymeye hak kazanan Hakkarili Rojda ve amcasının oğlu Şinasi Kanat, eylül ayında katılacakları Balkan Şampiyonası'nda Türk bayrağını göndere çektirmeyi hedefliyor - Başarılı sporcular, Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru ve judo antrenörü Umut Özcan Sucu'nun gözetiminde kapalı spor salonunda hazırlıklarını sürdürüyor

Yurthaber 08-08-22 11:22

Kuzenlerin kavgası kanlı bitti! 3 kişi silahla vurularak yaralandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kuzenler arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Silahların ateşlendiği kavgada 3 kişi yaralandı.

Haber 30-06-22 01:30

Mühendis kuzenler kurdukları serada topraksız tarımla marul üretiyor

Trabzon'da 4 mühendis kuzen, marul yetiştirmek üzere 2 dönüm araziye sera kurdu - Maden mühendisi Sezgin Demirakın: - "Başta çok heyecan vericiydi, her gün gelip yaprak sayıyorduk, '3-5 yaprak oldu, 9 yaprağa gidiyoruz.' diye. Belli bir süre sonra gözün alışıyor ama yine de onu buradan kesip kasaya koyup götürüp nakde çevirmek çok değişik duygu katıyor insana"

Yurthaber 29-06-22 12:01

Balık avı faciayla bitti! Elektrik akımına kapılan kuzenler hayatını kaybetti

Ordu'nun Korgan ilçesinde dereye elektrik vererek balık avlamaya çalışan kuzenler Oğuzhan Berber (25) ve Cihan Berber (21) akıma kapıldı. Dereye düşen gençleri kurtarmak için çok sayıda ekip sevk edildi. Ancak ağır yaralanan gençler hayatını kaybetti. Arkadaşları Mehmet Güldür ise (18) yaralı olarak kurtarıldı.

Haber 21-06-22 23:37

Kuzenlerin kavgası kanlı bitti! Teyzesinin oğlunu sokak ortasında öldürdü

Niğde'de kuzenler arasında çıkan kavga cinayetle bitti. Battal Kılınç, tartıştığı teyzesinin oğlu M.B. tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Haber 16-06-22 01:09

Mezarlıkta dehşet! Çiçek ekme konusu silahlı kavgaya dönüştü, kuzenler birbirini vurdu

Elazığ’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı bulunan kuzenler arasında mezarlığa çiçek ekme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya döndüğü olayda, kuzenler av tüfekleriyle birbirine ateş ederek yaraladı. İşte olayın detayları!

Haber 10-06-22 09:46

Küçük kızların cansız bedeni bulunmuştu... Duruşma öncesi avukattan ahlaksız teklif

Balıkesir'de 2006'da yaşanan olayda, 10 yaşlarındaki kuzenler Büşra Karabacak ve Tuğçe Yıldırım, okula gitmek için evden çıkmış 44 gün sonra acı haberleri gelmişti. Küçük kızların katil zanlıları müebbet hapis cezası alırken, karar öncesi kuzenlerin avukatının, katil zanlılardan Ayhan Yakar'a yaptığı ahlaksız teklif ortaya çıktı. İddiaya göre avukat İbrahim Erenci, Yakar'a yaptığı teklifle hapisten kurtulma şansı sundu...

Haber 17-05-22 07:42

Türkiye'de günlerce konuşuldu! Samsun'daki Onur Anıtı'na alçak saldırıda ceza belli oldu

Samsun'da Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'nı halatla çekmeye çalışan kuzenler Celali Rahman Fidan (39) ve Batuhan Fidan'a (25), 'Atatürk aleyhine işlenen suçlar' kapsamında yargılandığı davada, 5'er yıl 22'şer gün hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti sanıkların cezasında indirim uygulamadı.

Haber 21-04-22 16:03

Samsun'da Atatürk Anıtı'na saldırmışlardı! İstenen ceza belli oldu

Samsun'da Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na saldırı gerçekleştiren 2 şüpheli için istenen ceza belli oldu. Saldırıyı gerçekleştiren kuzenler Celal Rahman Fidan ile Batuhan Fidan hakkında, 'Atatürk aleyhine işlenen suçlar' ve 'kamu malına zarar vermek' suçlarından 9'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İşte detaylar!

Haber 11-03-22 15:52

Güreşçi kuzenler, mesire alanında hazırlandıkları Dünya Şampiyonası'nda derece aldı

Şalvar Güreşi Dünya Şampiyonası'nda 30 kiloda ikinci olan Yasin İlmi ve 35 kiloda dördüncü sırayı alan Mehmet İlmi, kısıtlı imkanlarına rağmen daha başarılı sonuçlara ulaşma hedefiyle çalışıyor - Olimpiyat oyunlarına katılmayı hedefleyen 14 yaşındaki kuzenlerin antrenörlüğünü, Yasin İlmi'nin babası olan vinç operatörü Fatih İlmi yapıyor

Yurthaber 25-02-22 11:06

Kırmızı ışıkta öldürülmüşlerdi! Emine Çöp ve Tuğçe Semiz'in ailesinden tehdit iddiası

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kırmızı ışıkta duran iki otomobile, arkadan gelen bir otomobilden kar maskeli kişilerce ateş açıldı. Olayda otomobillerde bulunan kuzenler Emine Çöp ile Tuğçe Semiz hayatını kaybetti, arkadaşları Alihan Kaya da ağır yaralandı. Çifte infazla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Çöp ve Semiz'in diğer kuzenleri Yağmur'un ayrıldığı erkek arkadaşının, bu ayrılıktan Emine Çöp'ü sorumlu tuttuğu ve tehdit ettiği iddia edildi. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayın detayları!

Haber 14-02-22 17:28

Makyajla tamamen bambaşka göründüler! Sosyal medyada şaşkınlık yarattılar

Rosalinda Dershmuk ve Ray Dazzy isimli kuzenler sosyal medyada hesabından paylaştıkları değişim videosuyla bir anda popüler olmayı başardı. Makyajsız olarak kamera karşısına çeken kuzenler değişimleriyle sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Kullanıcıların büyük bir bölümü gönderinin başındaki ve sonundaki hallerine bakarak “Aynı kişi olmadıklarına yemin ederim” yorumunu yaptı.

Trend 12-01-22 17:09

Kuzenler silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Adana'da motosikletle seyir halindeki Yusuf Çiftsüren (19) ve kuzeni Abdulsamet Çiftsüren (15), yanlarına yaklaşan motosikletteki 2 kişinin tabancalı saldırısına uğradı. Kurşunların isabet ettiği iki genç, ağır yaralı olarak götürüldükleri hastanede hayatını kaybetti.

Haber 01-12-21 23:45

İlaç yazmayı kabul etmedi diye aile hekimiyle tartışıp camları yumrukladılar

Şanlıurfa'da yakınına ilaç yazdırmak için aile sağlığı merkezine gelen hasta yakınını geri çeviren Aile Hekimi Mehmet Emin A., saldırıya uğradı. İlaç yazmayı kabul etmeyen hekim ile tartışan kişiler, binadan dışarı çıkarıldı. Kapı ve pencereleri tekmeleyen kuzenler İsmail A. ve Abdulkadir A. gözaltına alındı.

Haber 13-10-21 14:30

Yıllar sonra ortaya çıktı! Acun Ilıcalı Nurgül Yeşilçay'la sinema filminde oynamış

Televizyon hayatına muhabirlikle başladıktan sonra Acun Firarda programıyla ün kazanan Acun Ilıcalı, ardından program yapımcılığına başlamış ve büyük başarı elde edince Acun Medya'yı kurarak TV8 kanalının sahibi olmuştu. Ilıcalı'nın hakkında bilinmeyen bir detay ise yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 14-09-21 13:44

Kuzenler arasında silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Eyüpsultan’da daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen 3 kuzen gece saatlerinde sokak ortasında kavga etti. Kavga sonunda birbirini kurşun yağmuruna tutan kuzenlerden 2’si hayatını kaybederken 1 kuzen de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 28-07-21 07:37

Kuzenler arasındaki 'elektrik sayacı' kavgası cinayetle bitti!

Kütahya’nın Göynükören köyünde bir kişi, elektrik sayacının sökülmesi sebebiyle çıkan kavgada kuzenini av tüfeğiyle öldürdü.

Haber 01-05-21 22:25

Girişimci kuzenler, ithal edilen bazı rulmanları KOSGEB desteğiyle yerli olarak üretmeye başladı

Haşimoğlu Mamatlar Makine Sanayi Müdürü Enes Yıldırım: - "Projemiz KOSGEB'in İleri Girişimcilik Destek Programı kapsamında değerlendirildi ve onaylandı. İlk ürünü başarılı şekilde ortaya çıkardık"

Yurthaber 24-04-21 11:01

Sadece birkaç fotoğrafla tüm dünyayı perilerin gerçek olduğuna inandıran kuzenler: Elsie Wright ve Frances Griffiths

İnsan beyni kimi zaman iyi oluşturulan bir hikayenin ufak detaylarını kaçırarak koca bir yalanından peşinden gitme eğilimi gösterebilir. Uzmanlar bu durumun aslında normal olduğunu ve zekayla hiçbir ilgisinin olmasını açık bir şekilde ortaya koydu. Araştırmalara göre, beyin analiz etme gücünden çok sezgisel tarafını kullanmayı tercih ediyor. Bu da dolandırıcıların ve sahtekarların ekmeğine yağ sürüyor.

Trend 22-04-21 14:43

Malatyalı kuzenlerin başarısı

Malatyalı Atletler Serhat ve Mehmet Güngör isimli kuzenler, Atletizm Şampiyonasından başarı ile döndüler.

Yurthaber 09-03-21 12:19

Çaydanlık şakası yapan kuzenini kovalarken televizyonu kırdı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde kuzeni Hamit Gül'ün üzerine elindeki boş çaydanlığı düşürerek şaka yapan Murat Gül, şakaya sinirlenen kuzeni tarafından televizyonla kovalandı. Plazma televizyonla koşarken dengesini kaybederek düşen Murat Gül'ün elindeki televizyon kırıldı. Kuzenler yaşadıkları anları 'Maliyetli bir şaka oldu' diyerek yorumladı.

Haber 25-02-21 09:53

Kuzenler arasındaki küfür kavgası kanlı bitti

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir şahıs, küfür sebebi ile kavga ettiği kuzeni tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Haber 05-02-21 14:09

Üniversite öğrencileri sağlık ocağında eğitime katılıyor

Hakkari’nin Geçitli köyünde yaşayan üniversite öğrencileri Sümbül Tekin ve Ömer Faruk Demir isimli kuzenler, online eğitime köydeki sağlık ocağında katılıyor.Erzincan Binalı Yıldırım Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde okuyan Sümbül Tekin ile kuzeni İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Ömer Faruk Demir, pandemi nedeniyle okulların uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte ikamet ettikleri köylerine geri döndü.

Yurthaber 18-01-21 23:21

FETÖ’cüleri yurt dışına kaçıran firari şahıs yakalandı

Firarda olan FETÖ/PDY terör örgütü üyelerinin sahte evraklar düzenlenerek yurt dışına kaçmalarına yardımcı olan, Kapıkule’de operasyon ile yakalanıp cezaevine konan ve ekim ayında cezaevinden kaçan T.E.

Haber 15-11-20 16:02

Şüpheli kuzenler tutuklandı

Gaziantep’te yarı çıplak halde 5.

Haber 28-10-20 13:34

Kuzenlerin silahlı kavgasında yoldan geçen biri çocuk iki kişi vuruldu

İzmir’in Konak ilçesinde, kuzenler arasında yaşanan silahlı kavgada o sırada yoldan geçen biri çocuk 2 kişi yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre olay, Konak ilçesinde bulunan Rakım Erkutlu Caddesi’nde meydana geldi.

Haber 16-10-20 16:17

800 metrelik haberleşme kablosunu çalan bir kişi yakalandı

Kayseri’de, 800 metrelik haberleşme kablosunu çalan bir kişi yakalanırken, firarda olan bir kişinin yakalanması için başlatılan çalışma sürdürülüyor.Edinilen bilgiye göre Yeşilhisar ilçesine bağlı Keşlik, Kale ve Doğanlı Mahalleleri ile Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde çeşitli tarihlerde toplam 800 metrelik haberleşme kablosu çalındı.Yaşanan olay sonrasında Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından yapılan çalışmalarda, olayın şüphelileri S.G.

Yurthaber 14-10-20 08:35

Yabancı uyruklu kuzenler 11 gündür kayıp

Gaziantep’te yaşayan yabancı uyruklu kuzenler 18 yaşındaki Hatice Hüseyin ile 15 yaşındaki Esra Hüseyin 11 gündür kayıp.

Haber 22-09-20 15:06