Medipol Hastanesi Haberleri

Domuz gribi mevsimsel griple aynı belirtileri gösterebilir

Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Uzman Dr. Ece Yiğit: -"Hastalık virüsün alınmasını takiben 1-4 gün içerisinde ortaya çıkar ve hasta semptomların ortaya çıkmasından 1 gün öncesi ve 7-10 gün sonrasına kadar bulaştırıcıdır" -"2009 domuz gribi salgını son yılların en önemli salgını olarak kabul edilmektedir. Ancak şimdi hem aşısı geliştirildiğinden hem de birçok insan hastalığı geçirerek bağışıklık kazandığından tekrar bir salgın yapma durumu söz konusu değildir ve normal bir mevsimsel grip etkeni olarak tanımlanmaktadır"

Yurthaber 24-01-2020 11:04

Sakız çiğnemek reflüyü tetikliyor

Çamlıca Medipol Üniversite Hastanesi'nden Dr. Erkan Koçyıldız: - "Reflü, mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçmasıdır. Gastrit ise mikroskobik iltihaplanmadır. Stres, sakız çiğnemek, aşırı yağlı yemek tüketimi reflüyü artırabilir" - "Genel olarak yağlı yiyecekler, reflüyü artıracağı için sakınmak gerekir. Sakız çiğnemek, hava yutulmasını artırarak reflüyü tetikler"

Finans 23-09-2019 12:01

Fahrettin Koca Sağlık Bakanı olunca Twitter hesabı açıp bunları yazdı

Yeni Sağlık Bakanı Medipol Hastanesi'nin sahibi Fahrettin Koca oldu. Yeni bakan Fahrettin Koca kendisine bir twitter hesabı açıp ilk mesajını verdi.

Haber 10-07-2018 19:28

Diğer Haber Etiketleri

Medipol Hastanesi

Medipol Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Medipol Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.