Pancar Salata Haberleri

Evde karpuz sorbe tarifi: Evde karpuz sorbe nasıl yapılır?

Karpuz yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarına karşı serinletici olarak bilinir. Sadece meyve olarak tüketilmesi bir yana farklı lezzetlerle bir araya gelerek salata, içecek ve tatlı yapımında kullanılabildiği gibi birkaç malzeme eklenerek enfes bir sorbeye de dönüşebilir. İşte kolayca hazırlayabileceğiniz evde karpuz sorbe tarifi!

Yemek 2024-07-19 20:15:07

Bakan Koca'dan kurban eti tüketimi uyarısı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kurban eti tüketimiyle ilgili vatandaşı uyardı. Koca, "Kurban etini bir gün dinlendirdikten sonra tüketmek sağlık için daha faydalıdır. Etin yanında sebze, salata, yoğurt, tam taneli ürünleri ihmal etmezsek dengeli beslenmeyi sağlamış oluruz." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-06-15 19:28:14

Tavuklu salata tarifi: Tavuklu salata nasıl yapılır?

Tavuklu salata tarifinde hem bir öğün hem de yemek davetlerinizde sunabileceğiniz bir salata seçeneği bir arada. Hem doyurucu özelliği bulunan hem de sağlıklı ve oldukça lezzetli olan bu tarifi çok seveceksiniz.

Yemek 2024-06-15 16:08:28

Közlenmiş biber salatası tarifi: Közlenmiş biber salatası nasıl yapılır?

Çeşit çeşit salatalar hazırlamayı ve tüketmeyi seviyorsanız közlenmiş biber salatası tarifini mutlaka denemelisiniz. Bu salata hem lezzetli hem yapımı kolay hem de her sofraya yakışacak türden bir salata. İşte tarifi!

Yemek 2024-06-15 00:10:12

Çoban salata tarifi: Çoban salata nasıl yapılır?

Yemek davetlerinde, öğünlerde, hızlıca yemek yenmesi gereken kısıtlı zamanlarda hem pratik hazırlanışı ile hem de kolay bulunan malzemelerden oluşması ile en çok tercih edilen salatalardan biri de çoban salatası olur. Her sofraya yakışan bu salata kimi için bir öğün kimi için sofraların olmazsa olmaz salatalarındandır.

Yemek 14-06-24 23:44

Çıtır nohut salatası tarifi: Çıtır nohut salatası nasıl yapılır?

Hem sağlıklı beslenmek isteyen hem de damak tadından taviz vermeyenlerdenseniz çıtır nohut tarifini çok sevecek ve hep yapmak isteyeceksiniz. Vitamin deposu nohut bu kez salata formunda karşınızda. Yapımı son derece kolay olan bu tarifi çok kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

Yemek 14-06-24 02:29

Közlenmiş patlıcan salatası tarifi: Közlenmiş patlıcan salatası nasıl yapılır?

Hem doyurucu hem de lezzetli bir salata tarifi arıyorsanız, öğünlerinizde ya da yemek davetlerinizde farklı görünümlerde ve lezzetlerde yiyecekler sunmayı tercih ediyorsanız özellikle yaz aylarının, bahar aylarının gözde salatalarından közlenmiş patlıcan salatası tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 20-05-24 20:23

Sezar salata tarifi: Sezar salata nasıl yapılır?

Çıkışının Meksika mutfağı olduğunun bilinmesine rağmen Amerika lezzeti olarak kabul edilen Sezar salata, hem yapımı çok kolay olan hem de hafifliği ve lezzeti ile bilinen ve sevilen bir yiyecektir. Tavuk ile yapılan bu salata bildiğiniz salataların çok ötesinde bir lezzete sahiptir.

Yemek 18-05-24 16:50

Etli patates yemeği tarifi: Etli patates yemeği nasıl yapılır?

Türk mutfağının en pratik aynı zamanda en lezzetli yemeklerinden biri de patates yemeğidir. Etlisi etsizi, farklı sebzelerin eşlik ettiği patates, öğünlerde tüketildiği gibi salata olarak çay sohbetlerinde de ikram edilir. Bu eşsiz sebzenin etli olarak sunuluşu da bir başka güzeldir. İşte etli patates yemeği tarifi!

Yemek 18-05-24 15:32

Kurbanlarının cinsel organlarını kesip salata yapan çete çökertildi! Kan donduran detaylar ortaya çıktı: Hadım edilme görüntüleri...

İngiltere'de eşine rastlanmamış bir olay yaşandı. Erkeklerin hadım edilmesinden sorumlu tutulan bir çetenin elde ettiği cinsel organları pişirip salata yaptığı ortaya çıktı. 60 erkeğin hadım edilmesinden sorumlu tutulan çetenin Norveçli lideri Marius Gustavson 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Çetenin "Eunuch Maker" isimli web sitesi aracılığıyla satışları gerçekleştirdiği öğrenildi. Sitede kurbanların hadım edilme sahnelerinin de yer aldığı öğrenildi.

Haber 12-05-24 14:49

Ton balıklı salata tarifi: Ton balıklı salata nasıl yapılır?

Hafif bir öğün hazırlamak istiyorsanız ve az vakitte hızlıca yapılabilecek bir lezzet arıyorsanız aşağıda verdiğimiz ton balıklı salata tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem çok lezzetli hem de yapım aşamaları son derece pratik.

Yemek 30-04-24 11:53

Humus tarifi: Humus nasıl yapılır?

Arapça dilinde nohut anlamına gelen humus, Arap ülkelerinde, Orta Doğu’da sıkça tüketilen ve yapılan bir lezzettir. Türk sofralarında da yeri olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilir, ister salata olarak isterseniz de meze olarak servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 13:22

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

Bonfile, tavuk şiş, salata... Fiyatlar gündem oldu! Armağan Çağlayan isyan etti: Bayram diye cozutmayın

Sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan, Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği üst sınır fiyat listesi fiyatlarına tepki gösterdi.

Finans 07-04-24 15:23

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 04-04-24 00:44

'Bugün iftara ne yapsam?' diye düşünenlere pratik ve leziz tarifler! Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 23. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 2 Nisan Salı iftar menüsünde kremalı mantar çorbası, karnıyarık, cacık ve kemalpaşa tatlısı tarifleri yer alıyor. Bu menünün yanına dilediğiniz bir salata çeşidi de ekleyebilirsiniz.

Yemek 02-04-24 10:18

Türkiye'ye dönen uçakta kabus: Bıçaklı salata yiyince havada hastanelik oldu! Havayolu şirketinin yolcuya teklifi 'pes' dedirtti

ABD'den Türkiye'ye dönen uçaktaki yolcunun başına inanması güç bir olay geldi. Yemek servisinde aldığı salatadan bir lokma alan adamın damağı kanamaya başladı. Salatadan bıçak parçası çıktığı anlaşılınca havada korku dolu saatler yaşandı. Ölümden dönen yolcuya havayolu şirketinin teklifi akıllara durgunluk verdi.

Haber 13-03-24 09:37

Kırmızı pancarın faydaları nelerdir? Kırmızı pancar neye iyi gelir?

Dünya çapında hem yemeklerde hem salatalarda hem de içeceklerde yaygın olarak kullanılan birçok sebze türü bulunmaktadır. Kırmızı pancar da bu sebze türleri arasında yer almaktadır. Beta vulgaris ismiyle bilinen bir bitkinin köklerinden elde edilen bu sebze, parlak ve canlı rengi ile öne çıkmaktadır. Besin değeri bakımından oldukça zengin olan kırmızı pancarın sağlık alanında da sayısız yararı vardır. Peki, kırmızı pancarın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 12-02-24 18:40

Sakın çöpe atmayın! Patates kabuklarının hayat kolaylaştıran kullanım alanları

Kızartma, haşlama, salata ve yemeklerde kullanılan patates, hiç şüphesiz ki ülkemizde en fazla tüketilen sebzelerden biri. Doyurucu etkisiyle bilinen patatesin kabukları genelde çöpe atılıyor. Patates kabuklarının hayat kolaylaştırıcı kullanım alanları olduğunu çok az kişi biliyor. İşte asla çöpe atmamanız gereken patates kabuklarının 9 hayat kurtarıcı kullanım alanı...

Kadin 02-02-24 07:42

Portakallı kereviz tarifi: Portakallı kereviz nasıl yapılır?

Kış aylarında hem gerekli olan vitaminleri ve mineralleri içermesi, hem de lezzeti ve tazeliği açısından tüketilmesi gereken sebzeler ve meyveler vardır. Bunlardan biri de kerevizdir. Salata olarak da tüketilebilen kereviz özellikle mevsim meyvelerinden portakal ile yapıldığında çok daha lezzetli olur. Siz de mevsimine uygun portakallı kereviz tarifini denemek istiyorsanız aşağıda malzemeleri ve tarif adımlarını bulabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:09

Nohut salatası tarifi: Nohut salatası nasıl yapılır?

Son derece faydalı bir besin olan nohut, içeriğinde K vitamini, kalsiyum ve magnezyum gibi zengin mineraller içerir. Bu sayede gün içinde bedene ihtiyacı olan enerjiyi veren nohut, diyet yapan kişilerin de en çok tercih ettiği ana öğün besinleri arasında yer alır. Hem sofralarda ana yemek olarak servis edilebilen, hem de farklı malzemeler ile bir araya gelerek leziz bir salata hâline gelebilen nohut çocuklar için de oldukça faydalıdır.

Yemek 24-01-24 17:44

Amasra ziyaretçi sayısını 10 yılda 3,5 kat artırdı

Tarihi yapıları ve doğal güzelliklerinin yanı sıra balık ve salata ağırlıklı mutfak kültürüyle dört mevsim ilgi çeken Bartın'ın Amasra ilçesi, 2013'te 600 bin olan ziyaretçi sayısını yaklaşık 3,5 kat artırarak geçen yıl 2 milyon 200 bin turisti ağırladı.

Yurthaber 18-01-24 15:38

Yer elmasının faydaları nelerdir? Yer elması neye iyi gelir?

Sağlıklı beslenmeyi tercih eden kişilerin en sık tükettiği bitkilerden biri de yer elmasıdır. Yer elması birçok şekilde tüketilebilir. Çorba, yemek ya da salata olarak sofralarda yeri olan yer elması, yenilebilir kök sapları bulunan ve bu sapları yumru biçiminde olan bir bitki türüdür. Yer elması, hem meyve hem de sebze olarak yenebilir. En büyük ve en dikkat çekici özelliklerinden biri de bir parçası ile kendiliğinden bitki üretebilir olması ve toprak altında çoğalmasıdır.

Haber 12-01-24 23:23

Salata kurutucudan saklama kabına çok sevilen Tupperware ürünleri

Bu zamana kadar Tupperware markasının kalitesini duymayan ya da görmeyen çok az kişi kaldı. Gerek kalitesiyle gerek de uzun ömürlü oluşuyla mutfakların vazgeçilmezlerinden biri olan Tupperware, her ihtiyaca uygun ürünleriyle mutfakta geçirdiğimiz zamanı kolaylaştıran ve hızlandıran bir marka. Biz de sizler için mutfakta yaptığınız işlerde pratiklik sağlayacak birbirinden harika Tupperware ürünlerini derledik. Gelin mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday 10 Tupperware ürününe birlikte göz atalım.

Yemek 08-01-24 06:13

Bayrampaşa'nın son arazisi betonlaşmadan kurtarıldı, Millet Bahçesi yapıldı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçedeki son arazi olan eski "Pancar Motor" fabrikasını Millet Bahçesi olarak halka kazandırdıklarını ve bir ay içerisinde açacaklarını söyledi.

Yurthaber 05-01-24 11:00

Televizyon karşısında yılbaşı kutlaması bile 2.500 TL! Hindi yok tavuk var: İşte yarın akşamın minimum maliyeti

Yılbaşında ailesi ve yakınlarıyla kutlamak isteyenlerce evde yeni yıl eğlencesi hazırlığı başladı. Yılbaşı akşamını evde geçirecek 4 kişilik ailenin çorba, pilav, salata, ana yemek ve tatlıdan oluşan 'yeni yıl sofrası', sonrasında televizyon karşısında kuruyemiş ile meyve atıştırmalığı için en az 1000 lira ile 2500 lira harcaması gerekiyor.

Finans 30-12-23 13:27

Yılbaşı salatası tarifi: Yılbaşı salatası nasıl yapılır?

Evde yapılan yılbaşı kutlamalarında sofrada çeşit çeşit tatlılar, salatalar, yemekler sunulur. Hem lezzetleri ile damaklara hitap eden hem de görüntüleri ile göz doyuran birçok tarif, yılbaşı gibi özel günlerde bir araya gelir. Siz de sevdiklerinizle, ailenizle, dostlarınızla evde keyifli bir yılbaşı yemeği verecekseniz aşağıdaki yılbaşına özel salata tarifini uygulayarak sofranızı renklendirebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 16:11

Heimlich manevrası ile arkadaşını hayata döndürdü!

Düzce'de nefes borusuna yediği salata malzemeleri kaçan Selahattin İliksiz'i yanında bulunan arkadaşı Volkan Bıçakçı 'heimlich manevrası' yaparak kurtardı.

Haber 27-12-23 01:16

Süt tankeri ile pancar yüklü tır çarpıştı: 2 yaralı

Aksaray’da süt tankeri ile pancar yüklü tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada sürücüler yaralandı.

Yurthaber 01-12-23 08:19

Bağışıklığınızı zırh gibi güçlendiriyor! Pancar kvass ile hastalıklara meydan okuyun

Fermente edilmiş gıdalar ya da içecekler, bağışıklık sistemini zırh gibi güçlendirir ve aynı zamanda sindirim sisteminizi de iyi durumda tutar. Magnezyum, fosfor, amino asitler, çok nadir olan B12 dahil olmak üzere C ve B vitaminlerini içeren pancar kvass tarifi hastalıklara meydan okumanızı sağlıyor.

Kadin 25-11-23 10:04

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor! Meclis lokantasının fiyatları gündem oldu: Ankara döneri, ispir fasulyesi, pilav, salata...

Dönem dönem yemeklerin fiyatlarıyla çok konuşulan Meclis lokantası, yine sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla gündem oldu. Söz konusu fotoğrafta yer alan fiyatlar dikkat çekerken servis olarak sipariş verilmiş Ankara dönerinin fiyatının 76 TL olduğu görüldü. İşte İspir fasulyesi, salata ve pilav gibi diğer yemeklerin fiyatları ve gündem yaratan o fotoğraf...

Haber 08-11-23 15:46

O ilimizde pancar toplamaya giden köylüler buldu! Muğla, Mersin, Ankara gibi yerlerde de görülmüştü

Adıyaman’da pancar toplamaya giden köylüler, 2 bin rakımlı dağda, Orta Asya ülkelerinde yaygın olan obooların (ovoo) yer aldığı kült alanı buldu. Ülkemizde Muğla, Mersin, Ankara gibi illerde de görülen ovoolar Adıyaman’da ilk kez görüldü. Obooları inceleyen uzmanlar bu kült alanının eski çağlardan bu yana beri kullanılmış olabileceği, ancak yıkılan taşların yerine sürekli yenisinin üst üste konulduğunu belirledi.

Haber 03-11-23 11:25

Konya’da pancar tarlasında yeni obruk oluştu

Konya’nın Karapınar ilçesinde pancar tarlasında yeni bir obruk oluştu.

Yurthaber 30-10-23 07:52

Ödemeler bugün hesaplara yatıyor! Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı duyurdu

Pancar üreticilerinin hesaplarına hasat avans ödemesi bugün yatırılıyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan açıklama geldi.

Finans 25-10-23 16:29

MERSİN USULÜ BATIRIK TARİFİ! MasterChef batırık nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Batırık tarifi araştırılıyor. Akdeniz Bölgesi ve özellikle de Mersin'in yöresel yemeği olan batırık yemeğinin yapılışı MasterChef izleyicileri tarafından araştırılıyor. Köklü bir geçmişe sahip olan ve hem salata hem de çorba olarak adlandırılan yemeğin hem yapımı kolay hem de tadı damakta kalıyor. Peki, Mersin usulü batırık nedir? MasterChef batırık nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-10-23 21:14

Pancar yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı

Konya’nın Karapınar ilçesinde pancar yüklü kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 12-10-23 15:44

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Marketten aldığı salatanın içinden canlı kurbağa çıktı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Almanya menşili bir marketin Polonya şubesinden hazır paketli bir şekilde salata satın alan kadın eve geldiğinde büyük bir şoke yaşadı. Zwyczajna Magdalena isimli bir kadın paketi açtığında içinden canlı kurbağa zıpladı.

Trend 07-10-23 07:43

Urfa kebap tarifi! Şanlıurfa'nın eşsiz lezzeti Urfa kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Urfa kebabı genellikle bulgur pilavı, salata ve közlenmiş sebzeler eşliğinde veya dürüm şeklinde sunuluyor. Adana kebapta dana ve kuzu kıymasının karışımı kullanılırken, Urfa kebapta az yağlı kıyma ve kuyruk yağı tercih edilir. Ayrıca Urfa kebap Adana kebaba göre daha acısızdır. Evde, dışarıdakiler kadar lezzetli bir kebap menüsü hazırlamak mümkün. İşte en kolay ve pratik Urfa kebabı tarifi ve malzeme listesi..

Yemek 06-10-23 21:06

Kilo vermek isteyenler dikkat: 16 saat tok tutan salata tarifi!

Hem kilo vermek hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenler genelde sağlıklı beslenme ve diyet listeleri ile besleniyorlar. Bu salata tarifi içeriğindeki zengin besin maddeleri ile saatlerce tok tutma özelliğine sahip. Aynı zamanda iştahı da keserek zayıflamanıza yardımcı oluyor.

Kadin 29-09-23 09:00

Burdur'da devrilen pancar yüklü tırın sürücüsü ağır yaralandı

Burdur'da şeker pancar yüklü tırın devrilmesi sonucu yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 21-09-23 07:22

Amasya Şeker Fabrikası'nda 70. pancar alım kampanyası başladı

Amasya Şeker Fabrikası'nın 70. pancar alım kampanyası, Suluova'daki tesislerinde düzenlenen törenle başladı.

Yurthaber 15-09-23 15:55

Ferah lezzet: Börülce sallaması tarifi! Balıkesir'in meşhur börülce sallaması nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Börülce sallaması, taze börülceyle yapılan bir tür haşlama salata. Sıyırma da denen bu salatanın yapılışı oldukça pratik. Peki, börülce sallaması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte ferah salata sevenlere börülce sallaması tarifi...

Yemek 07-09-23 16:34

Pancar turşusunun faydaları nelerdir? Pancar turşusu neye iyi gelir, ne işe yarar?

Pancar turşusu renkli ve besleyici pancar köklerinin fermente edilerek hazırlandığı geleneksel bir turşu çeşididir. Pancar hem lezzetli hem de sağlığa faydalı olan bir sebze olarak bilinir. Pancar turşusu da bu besleyici sebzenin özelliklerini ve fermente turşu yapımının faydalarını bir araya getirir. Pancar turşusu özellikle Türk mutfağında yaygın olarak tüketilen ve sofraları zenginleştiren bir lezzettir.

Haber 28-08-23 12:39

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere enfes yemek menüsü! Leziz akşam yemeği menüsü fikirleri

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenler internette menü fikirlerini araştırıyorlar. Yemek yapımından daha zor olan yemek menüsü seçimi için birbirinden lezzetli tariflere ulaşabilirsiniz. Hazırladığımız akşam yemeği menüsünde, yayla çorbası, kuzu pirzola, kuş üzümlü pilav, ezme salata ve tencerede sufle tarifini ekledik.

Yemek 11-08-23 09:14

Siyah pirinç faydaları: Siyah pirinç kilo aldırır mı, özelliği nedir?

Siyah pirinç, besleyici değeri yüksek ve özel görünümüyle tanınan sağlıklı bir pirinç çeşididir. Siyah pirinç, aslen Çin ve Hindistan kökenli olup, binlerce yıllık bir geçmişe sahiptir. Uzun süre boyunca yalnızca soyluların tüketmeye layık görüldüğü için "yasa dışı pirinç" veya "uzun ömürlülük pirinci" olarak da bilinir. Siyah pirinç, sahip olduğu benzersiz lezzet ve doku ile pilav, salata, çorba veya tatlılarda kullanılabilir.

Haber 31-07-23 16:40

Kısır kilo aldırır mı? Diyet yapan biri kısır yiyebilir mi?

Kısır özellikle Orta Doğu ülkelerinde yaygın olarak tüketilen lezzetli ve besleyici bir meze veya salata çeşididir. İçeriğinde bulunan bulgur, sebzeler ve baharatlarla zenginleştirilmiş kısır tatlı ve ekşi lezzetiyle damaklarda iz bırakır. Ancak kısır ve kilo alımı arasındaki ilişki hakkında zaman zaman merak uyandıran sorular gündeme gelir.

Haber 31-07-23 14:37

Salata kilo aldırır mı? Diyet yaparken salata sınırsız mı?

Salata, sağlıklı beslenmenin vazgeçilmez bir parçası olarak bilinir. Zengin vitamin ve mineral içeriğiyle dolu olan bu renkli tabaklar, birçok insanın kilo verme sürecinde tercih ettiği lezzetli bir alternatiftir. Ancak, salatanın kilo aldırıp aldırmadığı, diyet yaparken ne kadar tüketilmesi gerektiği konusu sık sık merak edilmektedir.

Haber 30-07-23 16:34

Salatanın faydaları nelerdir? Öğünlerde salata yemek ne işe yarar?

Salata, doğanın renkli ve zengin armağanlarından biridir. Sebzelerin, meyvelerin, yeşilliklerin ve bazen protein ve sağlıklı yağlarla bir araya gelmesiyle oluşan bu enfes yemek, hem besleyici hem de lezzetli bir seçenektir. Sağlıklı yaşamın anahtarı olan salatalar, vitamin, mineral ve lif açısından zengindir. İçerdikleri antioksidanlar sayesinde vücudu serbest radikallere karşı korur ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Haber 25-07-23 12:50

Konya Şeker'den üreticilere 182 milyon TL avans ödemesi

Konya Şeker, üreticilerine 171 milyon 539 TL'si pancar sulama avansı, 10 milyon 686 bin TL'si patates avansı olmak üzere 182 milyon 225 bin TL ödeme yapıyor.

Yurthaber 19-07-23 12:29