Parlatma Bezi Haberleri

Guatr nedir, belirtileri nelerdir? Guatr ne gibi ağrılar yapar?

Tiroid bezi, boynun ön kısmında yer alan ve kelebek şeklinde bir organ olup metabolizmanın düzenlenmesinde hayati bir rol oynar. Tiroid bezi sağlığı, genel sağlığımız üzerinde büyük bir etkiye sahiptir ve tiroid hastalıkları, vücutta geniş kapsamlı sorunlara yol açabilir. Guatr da tiroid problemlerinden birisidir.

Haber 2024-06-26 22:03:10

Samsun'da iki fabrikada etkili olan yangın söndürülmeye çalışılıyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bebek bezi ve çeşitli plastik ürünler üretilen fabrikada çıkan ve yan taraftaki fabrikaya da sıçrayan yangına müdahale ediliyor.

Yurthaber 2024-06-14 10:09:23

Bakan Göktaş duyurdu! Destek ödemesi yüzde 40 artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocuk hasta alt bezi ve külotlu hasta alt bezi fark bedeli ödeme desteğinin yüzde 40 oranında artırıldığını duyurdu.

Finans 2024-06-05 23:12:49

Sararmış far nasıl parlatılır? İçten sararan far nasıl temizlenir? Sararmış far parlatma yöntemleri

Aracınızın farları güvenli sürüş için hayati bir rol oynar. Ancak zamanla kirlenmiş veya matlaşmış farlar etkinliklerini azaltarak görüşünüzü ve dolayısıyla güvenliğinizi tehlikeye atabilir. Peki, sararmış far nasıl parlatılır?

Haber 2024-05-27 15:56:12

Genel cerrahi neye, hangi hastalıklara bakar?

Genel cerrahi, genel olarak vücudun birçok bölgesini kapsayan cerrahi uzmanlık dalıdır. Genel cerrahi, sindirim sistemi, karın içi organlar, cilt, yumuşak dokular, tiroid bezi ve anorektal bölge gibi birçok alanı içerir. Peki, genel cerrahi hangi hastalıklara bakar?

Haber 22-04-24 10:24

Bebeğinizin cildine dost en iyi Prima bebek bezleri

Bebekler için en önemli konulardan biri de cilt sağlığı. Bunu sağlamanın en kolay yolu ise kullanılan bebek bezlerini iyi seçmekten geçiyor. Bu nedenle, en sevilen ve uygun fiyatlı Prima bebek bezi seçeneklerini sizler için derledik. Prematüre bebeklerden yeni doğanlara kadar her yaşa uygun Prima bebek bezleriyle bebeğinizin cildine iyi bakmak ve onun rahatlığını sürdürmek artık çok daha kolay! Gelin, içeriğimize birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 12:16

'Bebek kanlı beze sarılıydı! Ağlayınca komşular birden bağırmaya başladı' Korkunç olayı anlattı 'Niye ölüme terk ediyorsunuz?'

Diyarbakır’da, Sur ilçesinde dün metruk bir evin merdivenlerinde terk edilmiş erkek bebeği bulan Hakan isimli vatandaş, “Bebeğe sarılı bez hepsi kanlıydı. Biz, o bezi bir kenara bırakıp bebeği temiz beze sardık" dedi. Bebeğin ağlamasıyla komşular birden bağırmaya başladığını söyleyen vatandaş "Ben de evden çıkıp bebeği poşetten çıkardım" dedi. Vatandaş, korkunç olayın detaylarını anlattı. Ekipler ise bebeği bırakan anneyi yakalayıp gözaltına aldı.

Haber 24-02-24 13:25

Bakır tencere ve tavaları doğal parlatma yöntemi! Kararmış bakırları anında ilk günkü haline çeviriyor

Mutfaklarımızın vazgeçilmezi bakır tencere ve tavalar zamanla kararabilir ve matlaşabilir. Evde uygulayabileceğiniz doğal parlatma yöntemi ile kararmış bakırları anında ilk günkü haline çevirmek mümkün. Bakır tencerelerinizi ve tavalarınızı parlatmanın pratik yolunu öğrenmek için haberimizde göz atabilirsiniz.

Kadin 16-01-24 12:41

Depremzedelere yardım götürme bahanesiyle uyuşturucu sevkiyatı davasında karar

Adana'da, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen illere kamyonetle yardım götürdükleri bahanesiyle su, çocuk bezi ve ayakkabıların arasına gizledikleri 107 kilo 100 gram esrarı sevk ettikleri iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık 15 yıl hapse çarptırıldı, tutuksuz sanık beraat etti.

Yurthaber 27-12-23 10:52

Yer: Trabzon! Çocuğun bileğine sarıp eve yolladılar: '2023'ün Türkiye'sinde bu karton nedir?'

Trabzon'da 11 yaşındaki çocuk, okulda düşünce ayağında şişlik oluştu. Arsin Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuk, burada ayak bileği kartona konulup, sargı bezi ile sarılı bir şekilde başka bir hastaneye sevk edildi. Hastanede çatlak tespit edilen çocuğun ayağı alçıya alındı. Çocuk, taburcu edilirken, aile, 'kartonlu ilk yardım'a tepki gösterip, polise şikayetçi oldu. Şikayet üzerine İl Sağlık Müdürlüğü, inceleme başlattı.

Haber 18-12-23 07:36

Daha önce de hastanın karnında sargı bezi unutmuştu! O doktordan bir vukuat daha…

Antalya’da görev yapan bir doktor ve hastane hakkında akıllara durgunluk veren bir iddia gündeme geldi. 2013 yılında tüp ligasyonu (tüplerin bağlanması) yaptıran 43 yaşındaki Şerife Erenci 4,5 yıl sonra hamile kalınca işlemi yaptığını öne süren doktor D.A. ve hastane hakkında dava açtı. D.A.'nın farklı bir olayda hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktor olduğu da ortaya çıktı. İşte Antalya’daki ilginç olayla ilgili haberin detayları…

Haber 13-12-23 11:19

Atom tedavisi kimlere verilir? Atom tedavisi kaç gün sürer?

Atom tedavisi tiroid kanserinin tedavisinde kullanılan bir tür radyasyon tedavisidir. Tiroid kanseri boynun ön tarafında bulunan tiroid bezinde gelişen bir kanser türüdür. Tiroid bezi tiroid hormonları üretir. Tiroid hormonları metabolizma, büyüme ve gelişme için gereklidir. Atom tedavisi tiroid kanseri hücrelerini öldürmek için radyoaktif iyot kullanır. Tiroid kanseri hücreleri sağlıklı hücrelerden farklı olarak radyoaktif iyottan daha fazla etkilenir.

Haber 29-08-23 18:23

Atom tedavisi nedir? Atom tedavisi nasıl yapılır?

Tiroid bezi boynun ön tarafında bulunan bir endokrin bezdir ve tiroid hormonları üretir. Tiroid hormonları metabolizma, büyüme ve gelişme için gereklidir. Atom tedavisi ise tiroid kanserinin tedavisinde kullanılan bir tür radyasyon tedavisidir. Atom tedavisi tiroid kanserinin tedavisinde etkili bir yöntemdir. Ancak atom tedavisinin bazı yan etkileri olabilir. Bu nedenle atom tedavisinin olası faydaları ve riskleri dikkatlice değerlendirilmelidir.

Haber 29-08-23 17:36

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in bebek bezi reklamından aldıkları ücret dudak uçuklattı! Duyanlar çok şaşırdı

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Ünlü çift ilk defa birlikte reklam filminde rol aldılar. Global bir bebek bezi markası için kamera karşısına geçen ikilinin reklam filminden aldıkları ücret ortaya çıktı. Rakamı duyanlar inanamadı.

Magazin 26-08-23 17:24

Makinede çizilen ve matlaşan bardaklara etkili çözüm! Bardaklarınız yepyeni olacak

Bulaşık makinesi günlük yaşamı kolaylaştırsa da bazen bardakların çizilmesi ve mat görünüme sahip olmasına sebep veriyor. Bu sorun bardakların daha pis görünmesine yol açıyor. Çizilen cam bardaklardan şikayetçi olanlar için etkili bardak parlatma yöntemini haberimizde derledik.

Kadin 25-08-23 12:11

İstanbul’un en köklü festivali başlıyor

Şile, 14-20 Ağustos tarihleri arasında 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’ndeki onlarca etkinlikle, birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapacak.

Yurthaber 08-08-23 09:57

İnatçı kireç lekeleri tarihe karışıyor! 2 malzeme ile kireçlenmiş musluklar ayna gibi olacak

Mutfak ve banyo musluklarında, duş başlıklarında oluşan kireçler çoğu insanın kabusu oluyor. İnatçı lekelerden biri olan kireç lekelerinden kurtulmak için kimyasal kireç sökücü kullanmak istemeyenlere doğal kireç sökücü tarif bulunuyor. İşte 2 malzeme ile muslukları ayna gibi parlatma yöntemi...

Kadin 13-07-23 09:15

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ilk defa birlikte reklam filmi çekti! Oğulları Kurt Efe yerine bakın kim oynamış

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Ünlü çift ilk defa birlikte reklam yüzü oldu. Bir bebek bezi markası için kamera karşısına geçen ikiliye gözlerden uzak büyüttükleri oğulları Kurt Efe yerine cast ajansından bulunan bir bebek eşlik etti. O bebeğin kim olduğu ise ortaya çıktı.

Magazin 07-07-23 10:35

SON DAKİKA | Gaziantep’te fabrika yangını! 10 kişi dumandan etkilendi

Son dakika haberi: Gaziantep’te çocuk bezi, sargı bezi, pamuk gibi sağlık ürünlerinin üretildiği fabrikada yangın çıktı. 10 kişinin dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı yangın, ekiplerin 5 saatlik müdahalesi sonrası söndürüldü. İşte detaylar...

Haber 04-07-23 13:09

Kendall Jenner podyumda minicik elbiseyle yürüdü! Külodunun tasarımı dalga konusu oldu

Son dönemde iddialı seçimlerle adından söz ettiren Kendall Jenner, Paris Moda Haftası'nda Jacquemus defilesinde podyumda yürüdükten sonra sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Jenner'in taşıdığı kıyafeti görenler "Bebek bezi mi o?" yorumlarında bulundu.

Magazin 27-06-23 09:31

Dumortierit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Dumortierit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Dumortierit taşı, insanlara ayağa kalkma becerisi kazandıran ve kendi yaşamlarının kontrolünü ele almalarına yardımcı olan şifalı bir taştır. Kullanıldığında sabır seviyelerini artırarak etkisini gösterir. Beyin için son derece uyarıcı bir taş olarak bilinir. Zihinsel yetenekleri geliştirir ve matematiksel ve dil temelli becerilerinizi destekler. Epifiz bezi üzerinde de etkisi olduğu düşünülen bir taştır. Peki, gerçek dumortierit taşı nasıl anlaşılır?

Haber 15-06-23 13:49

Bir gören bir daha baktı! Sokak ortasından bebek beziyle dolaşan modeller herkesi şaşkına çevirdi

Sosyal medyadan yaptığı müstehcen paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Roxi Keogh ve Gina Varney sokak ortasında bebek beziyle dolaşarak gündem yarattı. Fenomen isimler çevrelerindekilerinin şaşkın bakışlarına aldırış etmeden bebek bezi dışında hiçbir şey giymeden yan yana yürüdü.

Trend 10-06-23 11:30

Gülşen pantolonun üzerine iç çamaşırı giydi, sosyal medya yıkıldı! Arda Kural'dan bomba yorum: 'Çocuk bezi sandım'

Sahne tarzı ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Gülşen dün akşam İstanbul'da sevenleriyle buluştu. Yeni kırmızı saçlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının sahne kostümü yine olay oldu. Beyaz dantel pantolonun üzerine iç çamaşırı giyen Gülşen'e sosyal medyada yorum yağdı. Oyuncu Arda Kural'da Gülşen'in sahne tarzına kayıtsız kalamadı.

Magazin 28-05-23 21:00

Bilecikli kadınlar kullanılmayan el dokuması kumaşları takıya dönüştürüyor

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde geleneksel Lefke bezi üreten kooperatifin üyeleri, el dokuması atıl kumaşlardan takı yapıyor.

Yurthaber 24-05-23 10:27

Bilecik'te kooperatif üyesi kadınlar asırlık Lefke bezinden gömlek üretiyor

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde kooperatif üyesi kadınlar, geçmişi 1900'lü yılların başlarına dayanan ve son dönemde açılan kurslarla yeniden canlandırılan Lefke bezi kullanarak gömlek üretimini sürdürüyor.

Yurthaber 18-05-23 09:40

Temizlik ustası parkeleri cilalı gibi parlatan tüyoyu açıkladı! Parkeleri temizlemek için tek ihtiyacınız olan...

Parkelerin temizliği tüm evin görünümünü değiştirebiliyor. En çok kirlenen alan olan parkelerin süpürüldükten sonra mutlaka silinmesi gerekiyor. Parkeler zaman içerisinde yıpranarak parlaklığını yitirebiliyor. Temizlik ustası bulduğu etkili parke parlatma yöntemini açıkladı.

Kadin 18-04-23 10:51

Tiroid hormonu nedir, ne işe yarar, bozukluğu belirtileri nelerdir? Tiroid hormonu yüksekliği ve eksikliği neden olur?

Tiroid hormonu tiroid bezi tarafından üretilen ve metabolizmanın düzenlenmesinde önemli bir rol oynayan bir hormondur. Bu hormon hücrelerin enerji kullanımını, vücut sıcaklığını ve hatta kalp atış hızını kontrol ederek vücudunuzun normal çalışmasını sağlar. Tiroid hormonu düzeylerinin düşük olması (hipotiroidizm) veya yüksek olması (hipertiroidizm), birçok sağlık sorununa neden olabilir ve doğru düzeyde tutulması önemlidir.

Haber 10-04-23 11:38

FSH hormonu nedir, kaç olmalı? FSH hormonu nasıl düşürülür, görevi nedir?

FSH (Folikül Stimüle Edici Hormon) hipofiz bezi tarafından salgılanan bir hormondur ve cinsiyet hormonlarının üretimini ve üreme fonksiyonlarını düzenler. FSH hem erkeklerde hem de kadınlarda önemli bir rol oynar ve üreme sisteminin sağlıklı işleyişini sağlamak için gereklidir. Özellikle kadınlarda FSH folikül olgunlaşmasını uyarır ve ovulasyon sürecinde kritik bir rol oynar. Erkeklerde ise FSH testislerde sperm üretimini düzenler.

Haber 10-04-23 11:11

LTH hormonu görevi nedir, nerede üretilir? LTH hormonu ne işe yarar, eksikliği ve yüksekliği belirtileri nelerdir?

El sıkıştığınızda sıcaklığı ve kokuyu algılayan, vücudunuzun süt üretiminden kemik yoğunluğuna kadar birçok işlevini kontrol eden bir hormon var: LTH veya laktotropik hormon. LTH hipofiz bezi tarafından salgılanır ve memelerdeki süt üretimini artırır. Bununla birlikte LTH'nin vücutta oynadığı roller sadece bununla sınırlı değildir. Bu hormon aynı zamanda doğurganlık, cinsel işlev, bağışıklık sistemi ve hatta davranış üzerinde de etkili olabilir.

Haber 10-04-23 10:14

'Yogi' için sürekli eve gelip, fotoğraf çektirdiler! Çocuktan farkı yok”

Gümüşhane’de yaşayan Okan Berker dağlık alanda gezinti yaptığı sırada yavru ayı buldu. Yetkililer, Berker'in ayıyı bulunduğu yere bırakmasını istedi ancak bitkin durumda olduğu için onun bırakmaya gönlü el vermedi. Okan Berker, bebek bezi bağlayarak ‘Yogi’ ismini verdiği yavru ayıyı evinde beslemeye başladı. Komşularının sürekli eve gelerek ayıyla oyun oynayıp fotoğraf çektiklerini söyleyen Berker, "Çocuktan bir farkı yok aynı çocuk gibi." dedi.

Haber 02-04-23 12:19

Çocuk gibi görünüyor ama 20 yaşında! Nadir görülen hastalığı yüzünden hala bebek bezi kullanıyor

Nadiren görülen hastalıklar sadece sağlığı değil görünüşü de etkileyebiliyor. Bedeninin fazla büyümesine veya küçük kalmasına neden olabilen bu hastalıklar dikkat çekiyor. 20 yaşındaki Aboli Jarit isimli genç kadın da nadiren görülen hastalığı nedeniyle çocuk gibi görünüyor. Ancak Aboli, hastalığının onu havalı gösterdiğini düşünüyor.

Haber 02-04-23 11:41

'Hatay'a götüreceğim' diyerek topladı! Deprem bölgesine değil evine götürdü

Bağcılar'da C.G. isimli şahsın 'Hatay'a götüreceğim' diyerek topladığı yardımlar evinden çıktı. Topladığı yardım malzemelerini evine götürdüğü tespit edilen C.G., (52) yakalanırken, şüphelinin evinde yapılan aramada 1 çadırla birlikte çok sayıda bebek bezi ve bakliyat bulundu. Gözaltına alınan C.G., serbest bırakıldı.

Haber 27-02-23 11:01

Çiçeği burnunda annelere özel rehber: Yenidoğanın altı nasıl değiştirilir, nelere dikkat edilmelidir?

Bebek bezi değiştirmek, birçok annenin bebek sahibi olmadan önce endişelendiği konulardan biri. Eğer siz de çiçeği burnunda bir anne ya da anne adayıysanız ve daha önce bir bebeğin altını değiştirmediyseniz merak etmenize hiç gerek yok. Rehber niteliğindeki yazımızla bebeğinizi kirli bezlerinden kurtarmayı kolayca öğrenebilirsiniz.

Kadin 24-02-23 16:19

BİM 21 Şubat Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Çamaşır suyu 18,50 TL'den, bebek bezi 59,00 TL'den satılacak!

Hesaplı alışverişin adreslerinden biri olan BİM mağazalarında, 21 Şubat Salı günü itibarıyla geçerli olacak aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM'de çamaşır suyu 18,50 TL'den, bebek bezi ise 59,00 TL'den satışa sunulacak. İşte BİM 21 Şubat Aktüel ürünler kataloğu...

Finans 22-02-23 09:20

Yardımları saklayıp ekiplere saldırdılar! Gaziantep’te akılalmaz görüntüler: ‘Seni gömerim buraya’

Gaziantep’te yardım malzemelerinin bir depoya istiflendiğinin ortaya çıktığı görüntüler akıllara durgunluk verdi. Su, bebek bezi, ıslak mendil, kefen gibi yardım malzemelerinden oluşan mallara el koyan grup ile olay yerine gelen ekipler arasında gerginlik de yaşandı. Yardımları depoya sakladıkları tespit edilen kişiler ‘Seni gömerim burada’ gibi sözlerle ekiplere saldırdı! İşte sosyal medyada ortaya çıkan ve büyük tepki çeken o görüntüler…

Haber 16-02-23 09:45

Zımpara ya da parlatma işlerinizde işinize yarayacak en iyi taş motorları

Zımparalama, taşlama ve bileme gibi işlerle çok sık haşır neşir oluyorsanız kaliteli bir taş motoru edinmenizin vakti gelmiş olabilir. Hangi modeli alacağınıza karar veremiyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz en iyi taş motoru seçeneklere göz atabilirsiniz.

Haber 14-02-23 18:34

Adana'da pes dedirten olay: Bebek bezi, ayakkabı ve su kolilerinin arasına gizlenmiş! Sürücü, 'Deprem bölgesine yardım malzemesi taşıyorum' dedi ama... Yakalandılar

Adana'da bu kadarına da pes dedirten bir olay yaşandı. Sürücüsünün deprem bölgesine yardım malzemesi taşıdığını iddia ettiği kamyonette yapılan aramada bebek bezi, ayakkabı ve su kolilerinin arasına gizlenmiş 107 kilo 100 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanan 2 şahıs, uyuşturucudan haberleri olmadığını iddia etti.

Haber 12-02-23 11:55

Çameli’de vatandaşlar depremzedeler için stokları tüketti

Denizli’de Çameli Belediyesi’nin çağrısıyla seferber olan ilçe halkı, özellikle bebek maması ve bezi stoklarını tüketerek yaraları sarmaya çalıştı.

Yurthaber 07-02-23 12:03

ŞOK 1 - 7 Şubat arasında dev fırsatlar! 3 kilo deterjan 49 TL, XL 48'li bebek bezi 139 TL'den satılacak

ŞOK marketler uygun fiyatlı ürünleri müşterilerle buluşturmaya devam ediyor. ŞOK 1 - 7 Şubat kataloğunda yüzde 24'e varan indirimler yer aldı. Gıda, temizlik, bilgisayar, teksil ürünleri ŞOK marketlerde olacak. 3 kiloluk deterjan 49 TL'den satılacak. İşte ŞOK 1 - 7 Şubat indirimli ürünler kataloğu...

Finans 03-02-23 09:06

Sunucu Zuhal Topal, ailesi ve arkadaşlarıyla Maldivler'e gitti! Beyaz bikinisiyle poz verdi

Acun Ilıcalı'nın kanalına transfer olan sunucu Zuhal Topal ailesi ve arkadaşlarıyla Maldivler'e gitti. Tatilde eğlendiği anları paylaşan Topal'ın beyaz bikinili pozlarına "Gençlere taş çıkarıyorsun" yorumları geldi. Güzel sunucuya bazı takipçiler ise "Bikini bebek bezi gibi" yorumları yaptı.

Magazin 31-01-23 14:02

Erdoğan'ın 'çocuk bezi satmaya devam et' sözlerine Babacan'dan yanıt: Özür dilemelisiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Baykar'a yönelik sözlerinden dolayı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösterdi. 'Sen bebek bezi satmaya devam et' sözlerine yanıt veren Babacan, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'özür dilemelisiniz' diye seslendi. İşte detaylar...

Haber 18-01-23 16:35

Erdoğan'dan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na sert tepki! 'Sen git çocuk bezi satmaya devam et'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na sert tepki gösterdi. Babacan için "Sen git, çocuk bezi satmaya devam et. 15 sene yanımda bulundu ama demek ki benden bir şey alamadı" diyen Erdoğan, Davutoğlu için ise "Ben kullanmıyorum o ifadeyi ama Devlet bey gayet güzel kullanıyor, 'Serok Ahmet' diyor. Kurduğunuz üniversiteyle başarı grafiğiniz ne?" dedi.

Haber 18-01-23 13:23

Sosyal medya üç aylık bebeğine tuvalet eğitimi veren kadını konuşuyor! Bebek bezi masrafını bitirdi

Tuvalet eğitimi hem anne hem de bebekler için oldukça zorlayıcı olabiliyor. Ebeveynler tuvalet eğitimine kaç yaşında başlanılması gerektiğini ve tuvalet eğitimi için etkili sonuçları araştırıyor. TikTok hesabında üç aylık bebeğine tuvalet eğitimi verdiğini paylaşan bir kadın milyonlarca ebeveyne fikir verdi.

Kadin 18-01-23 12:04

17 Ocak Salı BİM aktüel ürünler listesi burada! BİM'e bugün neler geliyor? Bebek bezi ve temizlik ürünlerinde DEV İNDİRİM!

BİM 17 Ocak 2023 Salı gününün aktüel ürünleri belli oldu. Uygun fiyat avantajı ile kaliteli ürünlerin bir arada sunulduğu BİM'de bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde dev indirim var. BİM'de bu hafta; Jenny & Willy Bebek Bezi Aylık Paketler 189 TL'den, Jenny & Willy 3×56’lı Bebek Islak Havlu 29,50 TL'den ve Jenny & Willy 5×10’lu Islak Mini Cep Mendili 12,50 TL'den satışa sunulacak.

Finans 17-01-23 09:46

Tarım Kredi Kooperatif Market İNDİRİMLİ FİYATLARI duyurdu! 1 kg çay 72,90 TL, 64'lü bebek bezi 149,90 TL, 33'lü bulaşık tableti 49,90 TL!

Tarım Kredi Kooperatif Market'te indirimli ürünler listesi yayınlandı. Her hafta yenilenen fiyatlarda uygun fiyat avantajı sunuluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kar amaçlı kurulmadığını söyleyerek indirim talimatı verdiği Tarım Kredi Kooperatif Market'te indirimli ürünler oldukça dikkat çekici. 1 kg çay 72,90 TL, 64'lü bebek bezi 149,90 TL, 33'lü bulaşık tableti 49,90 TL. İşte tüm indirimli ürünler ve fiyatları...

Finans 13-01-23 12:56

A101’den dev kampanya! 2023 ürünün fiyatını sabitledi! Ayçiçek yağı, şeker, tuvalet kağıdı, bebek bezi indirim fırsatı

A101 indirim kampanyaları yakından takip ediliyor. En ucuz ürünü almak isteyen vatandaşlar zincir marketler tarafından yapılan kampanyaları merak ediyorlar. A101 tarafından yapılan açıklamada 2023 ürünün fiyatının ocak ayı boyunca sabitlendiği duyuruldu. Bu ürünler arasında ayçiçek yağı, şeker, çay, tuvalet kağıdı ve bebek bezi de bulunuyor. İşte A101 aktüel kataloğunda yer alan indirim fırsatları

Finans 06-01-23 11:58

Tarım Kredi Market'te DEV İNDİRİM başladı! Makarna 9,90 TL, 2 kg un 24,90 TL! İşte Tarım Kredi Market 16-31 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 16-31 Aralık 2022 aktüel ürünleri arama motorlarında sorgulanıyor. Bu tarihler arasında indirimli satışların yapılacağı Tarım Kredi Market'te yetişen alacak. Sleepy Extra çocuk bezi 89,90 TL, Solo 32'li tuvalet kağıdı 129,90 TL, TK makarna çeşitleri 500 gram 9,90 TL, TK buğday unu 2 kg 24,90 TL'den raflardaki yerini alacak. İşte Tarım Kredi Market aktüel ürünler listesinin tamamı...

Finans 20-12-22 09:08

Bebeğinizin cildine zarar vermeden onu çepeçevre saracak 2022 yılının en iyi bebek bezleri

Bebeğinin konforuna önem veren ebeveynlerin en çok araştırdığı konuların başında bebek bezi markaları geliyor. Siz de en iyi bebek bezi markalarını yakın markaja almak ister misiniz? Öyleyse doğru yerdesiniz! 2022 yılında en çok satılan ve ebeveynler tarafından en güvenli bulunan bebek bezi markalarını araştırdık ve harika bir liste oluşturduk. İşte detaylar!

Kadin 19-12-22 18:31

Tarım Kredi Kooperatif Market fiyatları İNDİRDİ! Sleepy Extra çocuk bezi 89,90 TL, Solo 32'li tuvalet kağıdı 129,90 TL! Duyan koşuyor

Tarım Kredi Kooperatif Market'te öyle bir indirim başladı ki duyan koşuyor. Son zamanlarda temel gıda ürünleri, temizlik ürünleri ve bebek bakım ürünlerine gelen zamlar vatandaşların belini bükmeye başladı. Cep yakan fiyatlara karşın Tarım Kredi Kooperatif Market fiyatları İNDİRDİ! Sleepy Extra çocuk bezi 89,90 TL'den, Solo 32'li tuvalet kağıdı 129,90 TL'den satılıyor. Bu fiyatları duyan koşuyor...

Finans 16-12-22 15:51