Bulaşık Makinesi Haberleri

'Temizlik tüyosu' diyorlardı! Hepsi için 'para israfı' diyerek nedenlerini açıkladı 'Parayı tuvalete dökmek gibi'

Özellikle sosyal medyada son zamanlarda pek çok kişi, pek kimsenin aklına gelmeyen yöntemler ve ürünlerle çeşitli temizlik tüyoları paylaşıyor. Genelde hepsinin çok işe yaradığı iddia edilse de bir temizlik uzmanı özellikle 5 yöntemi "para israfı" diyerek uyardı. Tuvalet temizliğinden bulaşık makinesine ve zemin temizlemeye kadar pek çok "tüyo"daki hataları eleştiren ve denemeye değer olmayan yanlarını gösteren uzman, "Parayı tuvalete dökmek gibi" ifadesini kullandı.

Kadin 21-03-2024 17:16

Yıllardır yanlış yapıyormuşuz! Fark faturada ortaya çıkıyor... Boş alan bırakmak gerekiyormuş: İşte tasarruf sağlayacak tüyolar

Evde elektrik ve su harcayan cihazların kullanımındaki küçük farklar, büyük tasarruf hamlelerine dönüşüp ciddi anlamda bütçe üzerinde olumlu etki yaratabiliyor. Bunun için pek çok kişi farklı yöntemler uygularken uzmanlar bazılarının ise birer efsaneden ibaret olduğunu belirtiyor. İşte evde tasarruf sağlayacak doğru yöntemler ve doğru sandığınız bazı yanlışlar...

Kadin 06-02-2024 11:44

Bulaşık makinesine koyacağınız 2 malzeme mucizeler yaratıyor! Bulaşıkları ışıl ışıl yapan yöntem

Hayatı büyük oranda kolaylaştıran bulaşık makineleri bazen istenildiği gibi performans göstermeyebiliyor. Eğer bulaşıklarınız makineden sararmış, matlaşmış veya çizilmiş bir şekilde çıkıyorsa bulaşıkları ışıl ışıl yapan bu yöntemi mutlaka denemelisiniz. Üstelik bu yöntem her evde bulunan 2 malzeme ile yapılıyor.

Kadin 19-01-2024 15:25

Bulaşık makinesi temizleyici nasıl kullanılır? Bulaşık makinesi temizleyici ne zaman kullanılır?

Temel bir ihtiyaç olarak görülen ve hemen hemen çoğu evde bulunan makinelerden biri beyaz eşyalardır. Bu beyaz eşyalardan biri ise mutfaklarda kullanılan bulaşık makineleridir. Zamandan tasarruf etmek ve kirlenen bulaşıkları daha hızlı bir şekilde yıkamak için bu makineye gereksinim vardır. Ancak bulaşıkların kendisi kadar makinelerin de belirli dönemlerde bir bulaşık makinesi temizleyicisiyle temizlenmesi gerekir. Peki, bulaşık makinesi temizleyici nasıl ve ne zaman kullanılır?

Haber 27-10-2023 20:45

Diğer Haber Etiketleri

biftek Araba tamircisi Ev hanımı Mühendis Tesisatçı Ekonomi Seramik Vestel karbonat limon sirke Canan Karatay vantilatör buzdolabı kabartma tozu bardak kurutma makinesi Sebze elektrik çamaşır makinesi hastalık mutfak perde deterjan fritöz fırın Su tasarrufu ağız kokusu Bakteri Göz Muğla Çay Menteşe Gümüş kahve diş macunu ayak kokusu su faturası banyo temizlik Elektrik faturası tencere tava pedikür tuvalet İtfaiye Hortum Selülit Zam tuz klima yılan tablet televizyon yangın boğaz ağrısı mide ekşimesi alüminyum folyo ampul alara arkadaş çiçek böcek ısırıkları çatal kaşık bıçak takımı bütçe bulasik deterjani bulaşık makinesi arçelik bulaşık makinesi bosch cam çamaşır deterjanı fatura faydaları etki enerji fairy bulaşık deterjanı fan fiş gider içecekler hücre hile ayak araştırma elektrik faturaları kahverengi yöntem mon mikrodalga mikrop lamba makine pencere priz prof dr canan karatay piyasa plastik sarı sünger temizlik malzemeleri ter termostat tesisat soğuk tasarruf taht tahta kristal kabak lifi kullanımı koku kola no frost buzdolabı ocak oda termostatı ürün uyarı uzman vücut bulaşık yıkama bulaşık makinesi tableti nereye konur buzdolabı kokusu nasıl giderilir kadınlar kulübü ayakkabı kokusu nasıl giderilir tıkalı lavabo nasıl açılır tıkalı lavabo açma gümüşün fiyata tuvalet fırçası tüyo yağ sirkeli su karbonat kullanım alanları bulaşık makinesi doğal nasıl temizlenir hücreler sosyal medya

Bulaşık Makinesi

Bulaşık Makinesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bulaşık Makinesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Makinede çizilen ve matlaşan bardaklara etkili çözüm! Bardaklarınız yepyeni olacak

Bulaşık makinesi günlük yaşamı kolaylaştırsa da bazen bardakların çizilmesi ve mat görünüme sahip olmasına sebep veriyor. Bu sorun bardakların daha pis görünmesine yol açıyor. Çizilen cam bardaklardan şikayetçi olanlar için etkili bardak parlatma yöntemini haberimizde derledik.

Kadin 25-08-2023 12:11

Tıkanmış lavabo giderlerini anında açıyor! Tesisatçıların gizli sırrı

Tıkanmış lavabo sorunu kötü kokulara ve hijyen eksikliğine neden olabiliyor. Tıkanmış lavaboları açmak için tesisatçıyı beklemek istemiyor ve etkili çözümler arıyorsanız tıkalı giderleri açan bu yöntemlere başvurabilirsiniz. İşte tıkanmış giderleri anında açan çözümler...

Kadin 08-06-2023 11:43

Makinede çizilen ve matlaşan bardakları tek malzemeyle parlatın! Matlaşan bardakları yeni alınmış gibi yapıyor

Bulaşık makinesi hayatımızı kolaylaştırsa da cam bardakların çizilmesine sebep olması bardağın pis görünmesine yol açıyor. Matlaşan bardakları parlatmak için ne kullanırsam kullanayım işe yaramıyor diyorsanız bunun çözümü her evde bulunan bir malzemeden geçiyor. Tek malzemeyle mat bardaklarınızı parlatmanız mümkün.

Kadin 02-05-2023 11:36

Bulaşık makinesi nasıl temizlenir, bulaşık makinesi temizlemenin en kolay yolları nedir?

Mutfağımızın demirbaşları arasında yer alan bulaşık makinesinin etkili performans gösterebilmesi için belli aralıklarda detaylı şekilde temizlenmesi gerekiyor. Bu temizlik, makinenin performansını yükseltirken uzun ömürlü olmasına da yardımcı oluyor. Siz de bulaşık makinenizi nasıl temizleyeceğinizden emin olamıyorsanız yazımızda yer alan ipuçlarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

Haber 24-04-2023 16:09

Bulaşık makinesine asla koymamanız gereken 6 mutfak eşyası

Bulaşık makinesi hayatımızı kolaylaştıran ev aletleri arasında yer alıyor. Hem zaman hem de su tasarrufu yapmamızı sağlayan bulaşık makinelerinin kullanımına dikkat etmek gerekiyor. Temizlik uzmanları bulaşık makinesine asla konulmaması gereken 6 mutfak eşyasını açıkladı.

Kadin 24-04-2023 10:53

Bu hata elektrik faturasını iki kat artırıyor! Elektrik faturasını düşürmek için...

Elektrik faturası en yüklü gelen faturalar arasında yer alıyor. Her mevsim bütçeyi zorlayan elektrik faturalarının cep yakmasından şikayetçiyseniz farkında olmadan yaptığınız hatalara dikkat ederek elektrik faturasını düşürebilirsiniz.

Kadin 19-04-2023 14:30

Farkında değilsiniz ama elektrik faturasını ikiye katlıyor! Elektrik faturasını düşürmek için...

Elektrik faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Oldukça yüklü gelen elektrik faturaları cepleri zorlayabiliyor. Evde, ofiste hayatımızı kolaylaştıran ev aletlerinin yanlış kullanımı elektrik faturasını ikiye katlıyor. Enerji uzmanları sıklıkla yapılan ve elektrik faturasının çok gelmesine neden olan o hatalara karşı uyarıyor.

Kadin 17-03-2023 16:12

Fırın camını ovalamadan tertemiz yapıyor! İnatçı yağları zahmetsizce silip süpüren yöntem

Fırında yemek yapmak çok daha pratik ve sağlıklı sonuçlar sağlıyor. Ancak fırın camının ve içinin düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor. Biz fark etmeden biriken yağları çıkartmak çok daha zorlu olabiliyor. Fırın camını ovalamadan temizlemenin yolu arıyorsanız bunun çözümü çok basit!

Kadin 01-02-2023 16:46

Elektrik faturanızı anında yarıya indirecek tüyolar! Tasarruf yapmak için uzak durmanız gerekenler

Elektrik faturası hem yazın hem de kışın cebi en çok zorlayan faturalar arasında bulunuyor. Kışın doğal gaz faturalarının da eklenmesiyle birlikte göze batan yüklü elektrik faturasını düşürmek için etkili yöntemler aranıyor. Enerji uzmanları elektrik faturanızı düşürecek basit tüyoları paylaştı.

Kadin 09-01-2023 14:15

Sizi bulaşık derdinden tamamen kurtaracak 2022'nin en iyi bulaşık makineleri

Sevdiklerinize verdiğiniz en özel ve en keyifli yemek davetlerinin sonunda dağ gibi birikmiş bulaşıkları derinlemesine temizlemek için en iyi yöntem, iyi bir bulaşık makinesi edinmek! Bulaşık makinesi kullanarak hem zamandan tasarruf edersiniz hem su tüketiminden. Daha konforlu bir yaşam için siz de bulaşık makinesi edinebilir ya da mevcut cihazınızı 2022’nin en iyi bulaşık makineleriyle değiştirebilirsiniz.

Haber 19-12-2022 17:57

Uzmanlar açıkladı: Tasarruf olsun diyerek yaptığınız büyük hatalar faturanın daha fazla gelmesine sebep oluyor

Yüklü faturalar ev ekonomisinin oldukça zorlanmasına sebep oluyor. Özellikle kış aylarında elektrik ve doğalgaz faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler deneniyor. Bazı tasarruf tüyoları işe yarasa da bazıları faturanın çok daha yüklü gelmesine sebep olabiliyor. Uzmanlar tasarruf için yapılan en yaygın hataları paylaştı.

Kadin 11-12-2022 09:43

Ne kadar yıkarsam yıkayım geçiremiyorum diyorsanız bu basit yöntemi deneyin! Matlaşan bardakları parlatmak için...

Mutfakta sıklıkla kullandığımız ürünler zamanla yıpranabiliyor. Cam bardaklar en sık hasar alan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. 'Matlaşan bardaklar nasıl parlatılır?' aratılıyor. Bakımsız ve pis görünüme sahip olan mat bardaklardan şikayetçiyseniz bu durumu önlemenin yolu basit! Mat bardakları yeni almışınız gibi pırıl pırıl yapacak yöntemi kesinlikle denemelisiniz.

Kadin 05-12-2022 10:19

Prof. Dr. Canan Karatay kullananları uyarmıştı! Bakteri yuvası bulaşık süngerlerini çöpe atın: Kabak lifi etkili sonuçlar sağlıyor

Bulaşık süngerlerinin zararları bugüne kadar tam anlamıyla bilinmiyordu. Yapılan açıklamalar bulaşık süngerlerinin bakteri yuvası olduğunu belirtiyor. Prof. Dr. Canan Karatay'ın bulaşık süngeri hakkındaki çarpıcı açıklamalarının ardından alternatif ürünler aranıyor. Doğal kabak lifi hem sağlığınız hem de doğa için doğru tercih olarak görülüyor. Üstelik kabak lifi sadece mutfakta değil birçok alanda fayda sağlıyor. İşte kabak lifi faydaları...

Kadin 09-11-2022 09:21

Hiç duymadınız! Karbonatın hayat kolaylaştıran yararları şaşırtıyor

Karbonatın yemeklerde kullanımı en çok bilinen faydaları arasında bulunuyor. Kekleri, poğaçaları kabartmak isteyenler karbonattan yararlanıyorlar. Ancak karbonatın faydaları sadece mutfakla sınırlı kalmıyor. Hayatımızın birçok alanında hayat kolaylaştırıyor. Hiç bilmediğimiz karbonat kullanım alanları bulunuyor.

Kadin 07-11-2022 13:12

Bu kadarı da olmaz dedirtti! Tuvalet fırçasını temizlemek için bulduğu yol mide bulandırdı

Temizlik her alanda önemli olsa da özellikle mutfak ve banyo için hayati önem taşıyor. Hastalıklardan uzak durmak için mutfakta ve banyoda kullanılan eşyaların temizliğine ekstra dikkat etmek gerekiyor. Sosyal medyada tuvalet fırçasını temizleme yöntemini paylaşan kadın büyük tepkiler aldı.

Kadin 06-11-2022 09:23

Yüksek elektrik faturalarına dur diyebilirsiniz! Bu yöntem kimsenin aklına gelmiyor: Yüklü elektrik faturalarını ortadan kaldırın!

Yüksek elektrik faturaları hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşı zorlayabiliyor. Bilhassa kış aylarında doğalgaz ve elektrik faturasını düşürmek için yapılacak yöntemler vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak ve elektrik faturasını düşürmek için bazı basit yöntemleri uygulayarak etkili sonuçlar elde edilebiliyor. İşte yüklü elektrik faturalarını ortadan kaldırmak için birkaç ufak püf noktası...

Kadin 03-11-2022 14:01

Bulaşık makinesine koyacağınız bi dilim limonun etkilerine inanamayacaksınız

Temizlik sağlıklı olmak için büyük önem taşıyor. Özellikle bulaşıkların temizliği sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Ancak bulaşıkları yıkarken yapılan ufak yanlışlar tabakların, bardakların çizilmesine, matlaşmasına, kötü kokmasına neden olabiliyor. Bu sorunlar için çeşitli ürünler bulunuyor ama kimyasal ürün kullanmak istemeyenler bu habere göz atabilir.

Kadin 19-10-2022 11:13

Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: Evlerinize sokmayın! En büyük zehir bunlar

Evin temizliği sağlık için büyük önem taşıyor. Temizlikte kullanılan malzemeler de sağlığı etkileyen etkenler arasında bulunuyor. Prof. Dr. Canan Karatay temizleyicilerin içerisinde bulunan kimyasalların sağlık üzerindeki etkilerini anlatarak ve günlük kullanılan bulaşık süngerlerinin tehlikelerine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Kadin 16-10-2022 07:10

Bulaşık makinesi tabletini yalnızca bulaşıklarda kullanıyorsanız yanlış yapıyorsunuz! İşte bulaşık makinesi tabletinin şaşırtan kullanım alanları

Daha temiz olmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Özellikle bulaşıklar gıdalar ile direkt temas ettiği için hijyenlerine ekstra dikkat etmek gerekiyor. Bulaşık makinesi tabletleri bu durumda yardımınıza koşuyor. Ancak bulaşık makinesi tabletlerinin tek faydası bulaşıkları temizlemek değil. Birçok farklı alanda faydaları bulunuyor.

Kadin 05-10-2022 07:46

Bilim insanlarından bulaşıkları 25 saniyede tertemiz yapan bulaşık makinesi! Elektrikten de sudan da tasarruf sağlayacak

Günümüz bulaşık makinelerini dakikalarca çalıştırmak gerekirken, araştırmacılar bu süreyi 25 saniyeye düşürmenin bir yolunu buldu. Araştırmacılar, bulaşıkları temizlemek için son derece teknolojik bir bulaşık makinesi sisteminin simülasyonlarını gerçekleştirdi. Sabun yerine kızgın buhar kullanan bu makine deterjandan, elektrik ve su faturalarından önemli düzeyde tasarruf sağlayacak. İşin üzücü tarafıysa henüz bu makinenin üretilmemiş oluşu.

Haber 31-08-2022 15:07

Enerji tasarrufu sağlayacağınız beyaz eşya ürünleri

Evini birbirinden kullanışlı beyaz eşya ürünleriyle zenginleştirirken astronomik rakamlı elektrik faturalarından uzak durmak isteyenlerin göz atması gereken birçok beyaz eşya bulunuyor. Birbirinden ünlü ve kaliteli markalar, kullanıcıların yaşantısını kolaylaştırırken enerji tasarrufu da yapabilecekleri beyaz eşyalar üretiyor. Gelin, enerji tasarrufu sağlayan en iyi beyaz eşyalara beraber göz atalım!

Haber 16-08-2022 15:48

En sık yapılan yanlış hastalanmanıza neden olabilir! Tuvaletten bile daha kirli

Temizlik hijyenik koşullarda yaşayabilmek için yapmamız gereken en önemli ihtiyaç. Özellikle mutfak alanında kullanılan malzemelerin temizliğine çok daha dikkat etmek gerekiyor. Temizlik uzmanı mutfakta kullanılan bulaşık süngerinin temizliği ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Kadin 15-08-2022 09:46

Makinede çizilmiş bardak sorununa son! Bu yöntem ile bardaklarınız yepyeni olacak

Bulaşık makinesi her ne kadar hayatımızı kolaylaştırsa da kullandığımız mutfak ürünlerine zarar verebiliyor. Özellikle cam bardakların çizilmesine neden olan bulaşık makinesi nedeniyle cam bardakların kullanım ömrü giderek azalıyor. Çizilen cam bardaklardan şikayetçiyseniz aşağıda bulunan yöntemi deneyebilirsiniz

Kadin 15-08-2022 09:45

'Temizlik polisiyim' dedi ve tek tek sıraladı! İzleyenler şaştı kaldı

Profesyonel bir temizlik çalışanı olan Kaylie adlı kadın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adını dünyaya duyurmayı başardı. Videoları zaman zaman milyonlarca kez izlenen ve kendisine “temizlik polisi” diyen kadın, bu sefer evini korumak, mutfak eşyalarına ve küçük ev aletlerine zarar vermek istemeyenler için asla yapılmaması gereken beş kuralı paylaştı.

Kadin 05-08-2022 11:03

Çatal kaşık bıçak takımını ilk günkü gibi parlatabilirsiniz! Hem de bulaşık makinesinde...

Sofranın yıldızı yemekler kadar sofrada kullanılan aksesuarlardır. Işıl ışıl parlayan çatal kaşık bıçak takımları onlarca yıkamadan sonra kararmaya başlar. Kimse kararmış çatal kaşık bıçak takımını kullanmak istemez. Çatal kaşık bıçak takımını bulaşık makinesinde yıkamak da bilindiği kadarıyla karartıyor. Ancak bu yöntem sayesinde çatal kaşık bıçak takımını bulaşık makinesinde yıkayarak ilk günkü gibi pırıl pırıl yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey...

Kadin 02-08-2022 14:05

Bulaşık makinesinden çıktı! Hayatlarının şokunu yaşadılar

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir evdeki bulaşık makinesinden yılan çıktı. Bulaşık makinesine giren yılan, itfaiye ekibince yakalanarak doğaya bırakıldı.

Haber 24-07-2022 16:14

Muğla'da bulaşık makinesine giren yılanı itfaiye çıkardı

Muğla'da bulaşık makinesine giren yılanı itfaiye çıkardı

Yurthaber 24-07-2022 15:58

Bulaşık deterjanını bulaşık makinesine asla yaklaştırmayın

Elde yıkanacak bulaşıklar için tezgâhın yanında hazır şekilde bekleyen sıvı bulaşık deterjanlarını bilmeden kullanılmaması gereken birçok yerde kullanıyoruz. Başta bulaşık makinesi olmak üzere birçok alanda temizlik amaçlı bulaşık deterjanı kullanılmamalı. Bu şekilde temizlemek yerine aslında daha çok zarar veriyoruz. İşte, sıvı bulaşık deterjanı ile temizlenmemesi gerekenler...

Kadin 13-07-2022 15:05

Tahta kaşıkların içerisinden çıkanlar şok etti: Temizlendiğini sanıyorsunuz ama...

Tahta kaşıklar yemek yaparken daha sağlıklı olduğu ve malzemeleri çizmediği için sıklıkla kullanılıyor. Daha sağlıklı olduğu için kullanılan tahta kaşıkların bulaşık makinesinde temizlendiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Temizlik uzmanı tahta kaşıkları daha temiz ve sağlıklı olmasını sağlamak için temizleme tüyosu paylaştı.

Kadin 06-07-2022 10:27

Sirkenin kesinlikle bilmek isteyeceğiniz şaşırtıcı kullanım alanları

Sirke, başlı başına mucizevi bir sıvı desek abartmış olmayız. Temizlikte, mutfakta, bazı hastalıklarda kısaca aklınıza gelebileceği birçok sorunda çare olarak sirke kullanabilirsiniz. Antibakteriyel özelliğiyle temas ettiği yeri temizleyen sirke, kan basıncını düşürmesi, kalp damar hastalıklarının riskini azaltması, antioksidan kapasitesi gibi insan sağlığı üzerine birçok olumlu etkisi vardır. İşte kullandığınız an etkisini hissedeceğiniz sirkenin kullanım alanları.

Kadin 25-06-2022 09:29

Herkesi uyardı: Tasarruflu olacağını sandı, evi küle döndü

Artan elektrik ve su faturaları toplumu tasarruf yöntemleri bulmaya yöneltiyor. Kerry Charnley adlı bir kadın Facebook’ta yaptığı paylaşımda bulaşık makinesinde uyguladığı yöntemle tasarruf yapmaya çalışırken evinin yandığını belirtti. Kerry insanları uyararak bu hatayı herkesin sıklıkla uyguladığını bildirdi.

Kadin 21-06-2022 11:49

Pırıl pırıl bulaşıklarınız için en iyi ve en ucuz bulaşık makinesi tableti çeşitleri

Evinizin hayat kurtarıcı ürünlerinden biri olan bulaşık makinenize ne kadar önem veriyorsunuz? Bulaşıklarınızı en iyi şekilde yıkarken bir yandan onların zarar görmemesi için neler yapıyorsunuz? Bulaşık makinesi tuzunu ve parlatıcısını bünyesinde barındıran tabletler, temizliği ve hijyeni sağlamanın yanında bulaşık makinesinin bakımına destek vererek ömrünü uzatıyor. İçeriğindeki tuz, hem makinenin performansını arttırıyor hem de suyun sertliğini yumuşatarak bulaşıkların daha iyi temizlenmesini

Haber 07-06-2022 13:40

Dayanıklı ve uzun ömürlü en iyi Vestel Bulaşık Makineleri ve kullananların yorumları

"Mutfağın 1 numaralı kurtarıcı ürünü hangisi?" diye sorsak, bulaşık makinesinin ilk yanıtlardan biri olacağına eminiz. Hele bir de uzun ömürlü ve maksimum performansla, pırıl pırıl bulaşıklarla sizi karşılayan bir makineyse sırtınızdan büyük bir yük kalkmış gibi hissedersiniz. Bu yüzden gelişmiş fonksiyonlarıyla fiyat performansta revaçta olan ürünlerden Vestel BM 4202 Wi-Fi Bulaşık Makinesi'ni sizin için incelemeye aldık! Hazırsanız başlıyoruz.

Haber 01-06-2022 17:01

Bulaşık makinesine limon konulunca ne olur?

Bulaşık makineleri mutfağın demirbaş beyaz eşyasıdır. Özellikle çalışan kişilerin hayatını kurtaran bulaşık makinesi hem zamandan hem de sudan tasarruf edilmesini sağlar. Bulaşık makinesi kapasitesinden çok doldurulursa bulaşıklarınızı tam olarak yıkamayabilir. Aynı zamanda bulaşıklarda kalan artıklar temizlenmediğinde kötü kokuya neden olabilir. Son yıllarda bulaşık makinesine limon koyarak çalıştırmanın birçok faydası olduğu ortaya çıktı. Peki, bulaşık makinesine limon konuşunca ne olur?

Kadin 25-05-2022 13:46

Uzun ömürlü ve dayanıklı en iyi bulaşık makinesi modelleri

Mutfakta zamandan çalan en büyük işlerden biri, bulaşıklar. Hâl böyle olunca bulaşık makinesine duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor. Özellikle arkadaşları veya ailesi ile yaşayanlar için dağ gibi yığılan bulaşıklar çileden farksız oluyor. Bu durumdan şikâyetçiyseniz veya mutfağınızdaki bulaşık makinesi yetersiz geliyorsa yeni bir bulaşık makinesi almanın tam vakti. "En iyi bulaşık makinesi hangisi?" sorusundan kurtaracak önerilerimiz ve bulaşık makinesine faydalı olabilecek ürünler için yazımı

Haber 25-05-2022 10:15

Bu yöntem ile su faturanız en az 100 TL düşecek!

Faturalara her geçen gün gelen zamlar vatandaşları tasarruf yapmaya itiyor. Özellikle su faturaları yaz ayı da yaklaştıkça oldukça yüklü gelmeye başlıyor. Kullanılan çamaşır ve bulaşık makineleri su faturalarının artmasına sebep oluyor. Ev hanımları su faturalarını düşürmek için birçok yöntem düşünüyor. Aşağıda yer alan tasarruf yöntemleri ile su faturanızı ayda en az 100 TL düşürebilirsiniz.

Kadin 11-05-2022 11:21

Bu taktik ile elektrik ve su faturanızda tasarruf sağlayabilirsiniz

Hayatımızı kolaylaştıran kullandığımız cihazlar oldukça fazla elektrik harcanmasına neden olabiliyor. Bu cihazların elektrik faturasına yansımaları çok yüklü olabiliyor. Ev ekonomisini sağlamak için çeşitli tasarruf yöntemleri aranıyor. Aşağıda yer alan taktik sayesinden faturalarınızda yarı yarıya tasarruf yapabilirsiniz.

Kadin 27-04-2022 16:13

Yaygın yapılan bu hatalar bulaşık makinenizin iyi yıkamamasına neden oluyor

Bulaşık makinesi hayatı kolaylaştıran en önemli araçlar arasında yer alıyor. Bulaşıkları elde yıkamak hem suyu hem de zamanınızı harcıyor. Bulaşık makinesine atılan bulaşıklar daha hijyenik bir şekilde yıkanıyor. Fakat yapılan bazı yanlışlar bulaşık makinesinin eskisi gibi çalışmamasına neden oluyor. Yapılan yanlışları düzelterek bulaşıklarınızın eskisi kadar temiz olmasını sağlayabilirsiniz.

Kadin 12-04-2022 15:41

Bulaşık makineniz hep ilk günkü gibi yıkasın! Bulaşık makinesi filtrenizi birkaç basit yöntemle tertemiz yapmaya ne dersiniz?

Birçok ev aleti gibi bulaşık makinesi de ev hanımlarının imdadına yetişiyor. Bulaşıkları temizleyen bir makinenin öncelikle kendisinin temiz olması gerekiyor. Makinenizin iyi temizlememesinden şikayetçiyseniz filtresini kontrol etmenizde fayda var. Birçok kalıntıyı içinde barındıran bulaşık makinenizin filtresini temizleme yollarına birlikte bakalım.

Kadin 24-02-2022 13:57

Bulaşık makinesi parlatıcısı deyip geçmeyin! Temizlik için hangi alanlarda kullanabileceğinizi duyduğunuzda çok şaşıracaksınız!

Bulaşık makinesi parlatıcısının çoğu insanın bilmediği kullanım alanları bulunuyor. Bu harika malzeme, temizlik adına birçok noktada etkili sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Peki, bulaşık makinesi parlatıcısı mutfak dışında hangi alanlarda kullanılıyor ve nasıl sonuçlar veriyor? Aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceğiniz yazımızı okuyarak ev temizliğinizi kolay hale getirebilirsiniz!

Kadin 23-02-2022 10:43

Bulaşık makinesinin sağladığı tasarrufu maksimuma çıkaracak bakım ve kullanım ipuçları

Yoğun hayat temposunda işleri kolaylaştıran beyaz eşyalardan biri olan bulaşık makineleri, tertemiz bulaşıklara kolayca ulaşmamızı sağlıyor. Ancak yüksek performans göstermeyen makineler, işleri kolaylaştırmak yerine ekstra iş çıkarabiliyor. Siz de bulaşık makinenizin maksimum performansla çalışmasını istiyorsanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz.

Haber 31-12-2021 11:19

Yağlı bulaşıklardan korkanlar için: Çok fazla su harcamadan yağlı kızartma bulaşıklarını temizlemenin püf noktaları...

Lezzetli yemeklerle dolu kalabalık bir sofranın tadı bambaşka. Gel gelelim, ziyafet bitince kirli bulaşıkları yıkamak birçok kişi için oldukça can sıkıcı olabiliyor. Üstelik bu bulaşıklar, kızartma yapılmış tavalar ve yağlı tabaklar gibi parçalardan oluşuyorsa diyecek laf kalmıyor. Bu yazımızda vereceğimiz tüyolar ile yağlı kızartma bulaşıklarından korkmanıza hiç gerek yok!

Kadin 30-12-2021 09:44

Islak bulaşık kabusu bitiyor! Bulaşıkların makineden ıslak halde çıkmasını önlemenin yolları

Kurutma problemi yüzünden bulaşık makinenizi geceden çalıştırdığınız halde sabah makinenizin kapağını açınca ıslak bulaşıklarla mı karşılaşıyorsunuz? Bulaşık makinenizde teknik veya mekanik bir problem olmadığı halde neden içindeki mutfak gereçleri tamamen kurumuyor? Bu durumu çözmenin basit yöntemleri neler? Tüm bu soruların cevabını merak ediyorsanız, bu içeriği kaçırmayın deriz.

Kadin 01-11-2021 11:25

Şimdiye kadar hep hatalı yerleştirmişiz! Bulaşıkları makineye düzgün yerleştirebilmek için...

Bulaşık makinesinden en iyi şekilde yararlanmak için bulaşık makinesini nasıl dolduracağınızı bilmeniz son derece önemli. Düzenlemeniz yanlış ise sofra takımları üzerindeki lekeler kalıcı lekelere dönüşebilir, aletler makine bölmesine sıkışabilir ve plastik eşyalarınız kullanılamaz hale gelebilir. İşte bulaşık makinesini nasıl dizmeniz gerektiği ile ilgili önemli tüyolar...

Haber 23-10-2021 10:08

Şimdiye kadar hep hatalı yerleştirmişiz! Bulaşıkları makineye düzgün yerleştirebilmek için...

Bulaşık makinesinden en iyi şekilde yararlanmak için bulaşık makinesini nasıl dolduracağınızı bilmeniz son derece önemli. Düzenlemeniz yanlış ise sofra takımları üzerindeki lekeler kalıcı lekelere dönüşebilir, aletler makine bölmesine sıkışabilir ve plastik eşyalarınız kullanılamaz hale gelebilir. İşte bulaşık makinesini nasıl dizmeniz gerektiği ile ilgili önemli tüyolar...

Kadin 23-10-2021 01:38