Petek Dinçöz Boşandı Haberleri

Petek Dinçöz sütyen-ceket kombiniyle dikkat çekti! Ne giyse oluyor

Boşandıktan sonra ani bir kararla Miami'ye giden şarkıcı Petek Dinçöz burada çok kalamadı ve ev aldığı halde şehre dönerek yine ani bir kararla evlendi. Sahnelere dönüş yapan Dinçöz iddialı tarzıyla dikkat çekti. Petek Dinçöz sütyen-ceket kombiniyle olay oldu.

Magazin 18-10-2022 09:42

Petek Dinçöz evlendi mi? Petek Dinçöz'ün evlendiği Nida Büyükbayraktar kimdir? Nida Büyükbayraktar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Petek Dinçöz'ün dünyaevine girdiği haberi sonrası ayrıntılar merak edildi. 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda bitirmiş olan ünlü sanatçı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturdu. Peki Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 18-08-2022 01:24

Petek Dinçöz'ün nişanlısı Nida Büyükbayraktar kimdir? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, kaç yaşında? Ne zaman evleniyorlar?

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evliliğe giden yolda ilk adımını attı. Petek Dinçöz, Instagram hesabından paylaştığı post ve açıklamasıyla Nida Büyükbayraktar ile nişanlandıklarını duyurdu. Bu gelişmenin ardından Dinçöz'ün hayranları, Nida Büyükbayraktar hakkındaki merak edilen soruları araştırmaya başladı. Peki Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 08-08-2022 22:36

Petek Dinçöz Boşandı

Petek Dinçöz Boşandı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Petek Dinçöz Boşandı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.