Ramazan Bayrami Kopru Ucretsiz Mi Haberleri

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 2024-04-09 11:14:39

Bayramda çalışacaklar dikkat! Fazla mesai ücreti hesaplaması yaparken kafanız karışmasın… Resmi tatilde 1 saat bile çalışana 1 günlük ücret

Çalışma hayatında hem işverenler hem de çalışanlar açısından tereddüt oluşturabilen konulardan biri de fazla mesai ücreti. Ramazan Bayramı yaklaşırken, bayramda da çalışacak olanların ‘Fazla çalışma ücreti nasıl hesaplanır? Resmi tatillerde fazla çalışma ücreti ödenir mi? gibi sorulara yanıt aramasına sebep oldu. Konunun detayları belli oldu.

Finans 2024-04-06 10:42:59

Memur ve sözleşmeli personel maaşları erken ödenecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi

Memur ve sözleşmeli personel maaş ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan öncesine çekilmesini istedi. Hazine ve Maliye Bakanlığı maaş ödemeleriyle ilgili bir duyuru yayımladı. Maaş işlemlerinin en geç 8 Nisan'a kadar tamamlanmasını istedi.

Finans 2024-04-02 07:22:25

Oruçluyken istemeden, yanlışlıkla, unutarak yemek içmek orucu bozar mı? Unutarak yiyen kişiye oruçlu olduğunun hatırlatılması gerekir mi?

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Müslümanlar oruç ibadetini gerçekleştirir. Her Ramazan oruçla ilgili bazı soruların cevabı merak edilmektedir. Oruçla ilgili sıklıkla merak edilen orucu bozan ve bozmayan durumlardır. Peki oruçluyken yanlışlıkla yemek içmek orucu bozar mı?

Haber 2024-03-21 23:30:49

Diğer Haber Etiketleri

Lahmacun tavuk döner sütlaç Ramazan fazla mesai Memur sözleşmeli personel bayram maaş ödeme Hazine ve Maliye Bakanlığı duyuru orucu bozan durumlar diyanet kan vermek orucu bozar mı kan aldırmak orucu bozar mı sahurda ezan okunurken su içilirmi diyanet sahurda ezan okunurken su içilirmi emekli Bayram ikramiyesi yeni dilekçe detayı iftar iftar ankara iftar istanbul hava durumu meteoroloji oruç vakti teravih nasıl yazılır tdk yazım kuralları tdk yazım kılavuzu Teravih namazı kırmızı et Kasap Emekli bayram ikramiyesi sosyal medya tekindor yalı çapkını Afra Saraçoğlu ferit karakteri Oyuncu ünlü oyuncu Yalı Çapkını dizisi yusuf tekin okul tatil Ramazan Bayramı ara tatil hülya emekli ikramiyesi emekli ikramiyesi ne zaman cumhuriyet bayramı ele star tv yayin akisi emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak cumhurbaşkanı erdoğan 29 ekim emekli ikramiyesi ne kadar oldu emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak kavga belediye antalya ramazan bayramı nasıl yazılır yaşında Nilsu Berfin Aktaş mustafa mert koç beril pozam kurban bayramı ikramiyesi Kurban Bayramı bayram ikramiyeleri ne zaman magazin sevgilisi afra saraçoğlu mert yazıcıoğlu şevval ayı orucu sevval orucu sevval orucu ne zaman tutulur 23 nisan 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayram 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı atatürk Resim mesaj Türk bayrağı Instagram facebook Twitter whatsapp çocuk çocuk bayramı resimli Bayram mesajları resimli bayram mesajları ramazan bayramı mesajları resimli ramazan bayramı mesajları Nöbetçi eczane Eczane eczane açılış saati eczane çalışma saatleri Bayram namazı Marmaray metro metrobüs arefe günü otobüs Cuma Hutbesi cuma hutbesi konusu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü osman gazi köprüsü ramazan bayramı arefesi ramazan bayramı arefesi ne zaman bugün kandil mi kadir gecesi ne zaman ramazan bayramı ne zaman resmi gazete

Oruçluyken kan verilir mi? Oruçluyken kan alınır mı? Oruçluyken kan vermek ve kan almak orucu bozar mı?

Ramazan ayında, orucu bozan eylemlerle ilgili pek çok sorunun yanıtı merak konusu olabilir. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından orucu bozan eylemler ve durumlar detaylı bir biçimde incelenmiştir. Oruç ibadeti, yememek, içmemek ve cinsel birleşmeden uzak durmak anlamına geldiğin için, oruç esnasında bu tür eylemlerin orucu bozduğu düşünülür. Peki oruçlu tutarken kan vermek ve vücuda kan almak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:20

Sahurda ezan okunurken su içilir mi? Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilebilir mi?

Ramazan ayında hem sahurda hem de iftar zamanında yeterli beslenmek önemli bir eylemdir. Bu konuda sahur vaktinden sonra oruç başlamak üzereyken, ezan okunurken su içilir mi konusu orucuna zarar gelmeden yerine getirmek isteyen kişilerin aklına takılmaktadır. Peki sahurda ezan okunurken su içilir mi?

Haber 21-03-24 23:09

Bayram ikramiyesinde dikkat çeken 'dilekçe' detayı! Geri sayım başladı, emeklilere uyarı geldi

Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi verilecek bayram ikramiyelerini beklerken yeni emekli olacaklara da 'dilekçe' uyarısı geldi. 2 -5 Nisan tarihinde ödenecek bayram ikramiyesinden yeni emekli olacaklar yararlanabilecek mi?

Finans 19-03-24 11:12

İftar çadırı nedir, neden kurulur? İftar çadırı ücretli mi?

Ramazan ayında Müslümanlar oruç tutarak ibadet eder. Ramazanda oruç ibadetini yerine getirecek kişiler için hayırsever vatandaşlar ve belediyeler tarafından il ve ilçelerin belirli noktalarına da ramazan çadırları kurulur. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenlenen bu uygulama sayesinde birçok Müslüman birlikte iftar yapar. Peki iftar çadırı nedir, neden kurulur? İftar çadırı ücretli mi?

Haber 15-03-24 02:15

'48 saat yaşanacak' 81 şehirde bekleniyor! Kar yağacak mı? 'Ramazanın 3. gününden itibaren...' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Kar bekleniyor mu? Kar yağacak iller hangileri? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur var mı? Son dönemde yaşanan meteorolojik değişimler vatandaşların sık sık bu soruları sormasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kısa bir süre kalan Ramazan ayında da havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Ramazan ayında Afrika ılık hava dalgasıyla başlanacak ancak 3. gününden itibaren Balkan serinlemesi geliyor.

Haber 07-03-24 10:05

Oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Her yıl Ramazan ile birlikte birçok terim ve adet günlük hayatın parçası hâline gelir. Bereket ayı ve sabır ayı olarak da kabul gören, 1 ay süren Ramazan ayı beraberinde birçok soruyu da getirir. Oruç ise bu dönemin en önemli terimlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Peki oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Haber 04-03-24 23:00

Teravih nasıl yazılır? Teravih mi teravi mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Ramazan ayında yatsı namazından sonra kılınan namazı temsil eden teravih kelimesinin yazılı dildeki kullanımı çoğu zaman karıştırılır. Bu sözcüğün doğru yazılışına yönelik sıklıkla yapılan hata ise h sesinin kullanımına ilişkindir. Dolayısıyla teravih sözcüğü yazılırken bu ifadenin sonunda h sesinin kullanılıp kullanılmadığı açıklanmalıdır. Ayrıca teravih kelimesinin geçtiği cümle örnekleri sıralanarak ilgili ifadenin yazılı dildeki kullanımının yakından incelenmesi mümkün hale getirilmelidir.

Egitim 03-03-24 10:04

Zam üstüne zam isyan ettirdi! Kırmızı et fiyatları indirime o tarihte mi gidiyor? 3-5 firma tırmandırıyor

Ramazan yaklaşırken kırmızı et fiyatlarındaki artış gündemde. Son dönemde kuzu ve danaya üst üste gelen zamlar isyan ettirdi. Rekabet Kurumu konuyu gündemine alırken kırmızı et üreticileri birkaç büyük firmanın kırmızı et fiyatlarını özellikle bazı illerde tırmandırdığını söyledi. Peki kırmızı et fiyatlarında artış devam edecek mi? "Suni piyasa"yı işaret eden üreticiler tarih vererek indirim beklentisini açıkladı.

Finans 01-03-24 14:14

10 Nisan öncesi yeni kulis! Erdoğan ‘Emekliler Yılı’ ilan etmişti: Emekli bayram ikramiyesi 5 bin lira mi olacak?

Ramazan Bayramı öncesi zam müjdesi gelecek mi? 2 bin liralık emekli ikramiyesi 5 bin lira mı olacak? Son günlerin en hararetli tartışması için yeni iddialar ortaya atıldı. Ankara kulislerinde 10 Nisan’daki Ramazan Bayramı öncesinde hükümetin bayram ikramiyelerinde de artışa gideceği iddiası emeklileri heyecanlandırdı. İşte konuşulan o rakam ve haberin detayları…

Finans 03-02-24 08:52

Yalı Çapkını final mi yapıyor? İddialara bomba açıklama

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin final yapacağına dair çıkan iddialar tüm izleyenleri şoke etti. Final iddialarına bomba açıklama ise gecikmedi.

Magazin 14-12-23 16:53

Gözde Kansu, Yalı Çapkın'ın Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fena dalga geçti! İçliğin içinde mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi gündemden düşmüyor. Dizide Gülgün Korhan karakterine hayat verem Gözde Kansu'nun Mert Ramazan Demir'e yaptığı yorum ise sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin, "İçliğin içinde mi çocuğum?" sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 10-12-23 10:14

Bakan Tekin’den ikinci ara tatil açıklaması! Ramazan Bayramı tatili ile birleştirilecek mi?

Okullarda ikinci ara tatilin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi ile ilgili merak edilen açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den geldi. Tekin, ara tatillerle ilgili yapmış olduğu açıklamasında çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bakanlık yetkililerine dayandırılan bir iddiaya göre ise Okullarda 2. ara tatil, Ramazan Bayramı ile birleştirilecek. İşte detaylar…

Haber 25-11-23 14:37

Yalı Çapkını'na bomba bir isim daha! Seyran'a rakip mi geliyor?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken diziye bomba bir oyuncu daha katılıyor. Yalıya Hülya Duyar'ın oynadığı Şefika'nın kızı Ayşen geliyor.

Magazin 10-11-23 15:11

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ: 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek, çalışan emeklilere ödenecek mi?

Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu olurken konuya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni haftada oldukça yoğun bir gündemi var. Genel Kurul'da, çalışmayan emekliye 5000 TL ikramiyeyi de içeren Torba Kanun teklifi de görüşülecek. Peki, 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek, çalışan emeklilere ödenecek mi? İşte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi ile ilgili detaylar...

Finans 23-10-23 08:53

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01

EMEKLİ CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ TARİHLERİ 2023: Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, tarih belli mi?

Cumhuriyet Bayramı emekli bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur'lular internette araştırma yapıyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ödeme yapılacağını ifade etmişti. Peki, Cumhuriyet Bayramı emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri...

Finans 17-10-23 08:11

Emekli ikramiyesi verilecek mi, ne zaman verilecek? Emekli ikramiyesi ne kadar, 5 bin lira mı? Cumhurbaşkanı'ndan açıklama!

Emekli ikramiyesi verilecek mi, sorusu 29 Ekim öncesi merak edildi. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda ödenen ikramiyenin Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı sebebiyle 29 Ekim'de de verileceği konusu gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere 29 Ekim ikramiyesi müjdesini duyurdu. Peki, Emekli ikramiyesi verilecek mi, ne zaman verilecek? Emekli ikramiyesi ne kadar, 5 bin lira mı?

Finans 09-10-23 21:29

Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 5000 TL ikramiyede son durum

Emekli ikramiyesi her sene dini bayramlardan önce vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda ödenen ikramiyenin Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı sebebiyle 29 Ekim'de de verileceği konusu gündem oldu. Konu ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklama yapmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni açıklama geldi. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi?

Finans 09-10-23 21:12

100. YIL EMEKLİ İKRAMİYESİ 2023: 29 Ekim Cumhuriyet bayramı emekli ikramiyesi verilecek mi, ne zaman yatacak?

Emekli ikramiyesi hakkında araştırmalar Ekim ayının gelmesi ile birlikte hız kazandı. Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı'nda toplamda yılda 2 kere olmak üzere ödenen ikramiyenin bir benzerinin Cumhuriyet'in 100 yılı nedeniyle hesaplara yatırılacağı iddia edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ konuya dair açıklamada bulundu. Peki 29 Ekim Cumhuriyet bayramı emekli ikramiyesi verilecek mi? Emekli bayram ne zaman yatacak? İşte emekli ikramiyesi hakkında merak edilenler...

Finans 03-10-23 13:37

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı geldi mi? Yalı Çapkını yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı ve yeni bölümleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor. Yeni sezon öncesi kadroda bazı değişiklikler yapılan Yalı Çapkını'nda okuma provaları ise başlıyor. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı geldi mi? Yalı Çapkını yeni bölümleri ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 18-08-23 11:00

Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını 2. sezon tarihi belli mi?

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği yoğun bir şekilde araştırılıyor. Dizinin son bölümünde Ferit, Tarık tarafından vurulmuştu. Yeni sezonda neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını 2. sezon tarihi belli mi?

Magazin 10-08-23 15:58

Belediyede yumruklu kavga: Başkanın makam odasında birbirlerine girdiler! 'Burası sizin babanızın çiftliği mi?'

Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı AK Parti’li Halil Şahin ile İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında belediye meclis toplantısında tartışma yaşandı. Başkan Şahin'in zabıtalara "alın bunları" demesi üzerine İYİ Partili meclis üyeleri "Burası sizin babanızın çiftliği mi?" diye karşılık verdi. Mecliste arbede çıktı. Meclis üyelerinin dışarı çıkarılmasıyla süren gerginlik, Şahin'in makam odasına taşındı. İki partinin meclis üyeleri, makam odasında yumruk yumruğa birbirine girdi.

Haber 03-08-23 11:23

Ramazan Bayramı nasıl yazılır? Ramazan Bayramı büyük mü yazılır küçük mü yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilbilgisi konuları içerisinde öne çıkan başlıklardan biri yazım kurallarıdır. Dilimizde yaygın olarak ayrı yazılan sözcüklerin bitişik, küçük harfle başlaması gereken sözcüğün büyük harfle başlaması gibi hatalar yapılır. Özellikle sözcüğün büyük harfle mi yoksa küçük harfle mi yazılması gerektiği konusunda sıklıkla çelişkiye düşülür. Ramazan Bayramı kelimesi de yazımında imla yanlışı yapılan sözcükler arasındadır. Peki, Ramazan Bayramı nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 31-07-23 16:03

Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nilsu Berfin Aktaş evli mi? İşte dizileri...

Nilsu Berfin Aktaş, Yaz Şarkısı dizisinde Gülbeyaz karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Nilsu Berfin Aktaş vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor.Peki, Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı...

Magazin 09-07-23 19:19

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Beril Pozam paylaştı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir el ele mi?

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkındaki aşk iddiaları sürerken dizide Suna karakterine hayat veren Beril Pozam'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı. Fotoğrafı görenler "Oha Afra ve Mert el ele mi?" yorumları yaptı.

Magazin 11-06-23 11:42

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatar? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL?

Kurban Bayramı ikramiyesi ödeme takvimi, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklaması nedeniyle merak edildi. Ramazan Bayramı öncesi 2000 TL olarak hesaplara yatırılan ücretler yakından takip edilen konular arasında. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı'ndan 2 önce ikramiyeler hesaplara aktarılmıştı. Peki Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman, ayın kaçında yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL?

Finans 07-06-23 08:08

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir sevgili mi? Urla tatili gündem oldu

Yalı Çapkını başladığı günden beri Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in aşk yaşadığı iddiaları gündeme geliyor. Afra Saraçoğlu ile sevgilisi ayrılınca iddialar yeniden gündeme geldi, üstüne güzel oyuncu bir de Mert Ramazan Demir ile Urla'ya gidince sosyal medya karıştı.

Magazin 25-04-23 07:07

Şevval ayı orucu ne zaman 2023, kaç gün tutulur? Ramazan’da tutulamayan oruçlar Şevval orucu niyetiyle tutulabilir mi?

Şevval ayı orucu Ramazan Bayramı'nın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu oruç, Ramazan'ın hemen ardından tutularak 30 güne 6 gün ekleyerek yapılan bir ibadet şeklidir. Fazileti ve ecri büyük olduğu için bu 6 günlük orucun sünnet olarak biliniyor. Peki, Şevval ayı orucu ne zaman 2023, kaç gün tutulur? Ramazan’da tutulamayan oruçlar Şevval orucu niyetiyle tutulabilir mi?

Haber 24-04-23 15:21

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI MESAJLARI 2023: Yazıları kısa, etkileyici, farklı ve güzel resimli 23 NİSAN MESAJLARI burada!

23 Nisan mesajları, WhatsApp, Instagram, Facebook ve Twitter gibi uygulamalarda paylaşımda bulunmak istreyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Bu sene Ramazan Bayramının son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının büyük coşkuyla kutlanıyor. Biz de yazıları kısa, etkileyici, farklı ve güzel resimli 23 Nisan mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte en yeni 23 Nisan mesajları ve görselleri...

Haber 23-04-23 08:37

RAMAZAN BAYRAMI VE CUMA MESAJLARI İKİSİ BİRLİKTE: Bayrama özel, dualı, hadisli, ayetli, resimli hayırlı bayramlar mesajları

Bu sene Ramazan Bayramı cuma gününe denk geldi. Müslümanların bayramı olarak bilinen cuma günü vesilesi ile çifte bayram yaşanıyor. Bayramlar toplumsal birlikteliklerin, dinamiklerin güçlendiği mevsimlerdir. Bu özel günlerde eş, dost ziyaret etmek hallerini sormak önemlidir. Bayram gününde sevdiklerine hem cuma mesajı atmak hemde bayramını tebrik etmek isteyenler için en özel, en anlamlı, hadisli ve dualı bayram mesajlarını derledik. İşte 'HAYIRLI BAYRAMLAR' mesajları...

Finans 21-04-23 11:59

RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI 2023: Anneye, babaya, arkadaşa ve sevgiliye ayetli, esprili ve resimli bayram mesajları

Ramazan Bayramı mesajları sevdiklerinin bayramını kutlamak isteyenler tarafından araştırılıyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayı uğurlanırken tüm yurtta Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğu yaşanıyor.Bu sabah çok sayıda vatandaş, WhatsApp ve Telegram mesajlaşma uygulamalarının yanı sıra; Intagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşımda bulunarak, sevdiklerinin tebessüm etmesini sağlayacak. İşte en güzel ve en özel bayram mesajları...

Finans 21-04-23 11:58

BAYRAMDA ECZANELER AÇIK MI? 21 Nisan Cuma bayramın 1. günü eczaneler kaça kadar açık? İl İl nöbetçi eczane sorgulama

Bayramda eczane çalışma saatleri merak ediliyor. Bu yıl Ramazan Bayramı 21 Nisan - 23 Nisan 2023 tarihleri arasında idrak edilecek. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı çalışma durumları değişiklik gösterebiliyor. Bayramın 1. günü eczanelerin çalışma durumuna ilişkin sorgulamalar yapılıyor. Öte yandan nöbetçi eczane 2023 sorgulamaları da hız kazandı. Peki, bayramda eczaneler açık mı, kapalı mı? 21 Nisan Cuma bayramın 1. günü eczaneler kaça kadar açık?

Haber 21-04-23 11:29

BARTIN BAYRAM NAMAZI SAATİ: Bartın'da bayram namazı saat kaçta? Boy abdesti ile namaz kılınabilir mi?

Bartın bayram namazı saati vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Ramazan Bayramı 21 Nisan - 23 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek. Ramazan Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Bartın'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Bartın'da bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Bayram namazı nasıl kılınır?

Haber 21-04-23 02:04

Arefe günü otobüsler bedava mı? 20 Nisan 2023 Perşembe toplu taşıma ücretsiz mi? Metro, metrobüs, marmaray, İETT...

Arefe günü otobüsler başta olmak üzere metro, metrobüs, Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı merak edildi. Bilindiği üzere, toplamda 3 gün olan Ramazan Bayramı tatilini İstanbul'da geçirecek olan vatandaşları ilgilendiren Cumhurbaşkanı kararı geçtiğimiz hafta, Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Bugün birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, arefe günü otobüsler ücretsiz mi? 20 Nisan 2023 arefe günü İstanbul'da toplu taşıma bedava mı? İşte son durum...

Haber 20-04-23 18:33

RAMAZAN BAYRAMI CUMA HUTBESİ 21 Nisan 2023! Cuma hutbesi konusu açıklandı: Hayatı Ramazan Bilinciyle Yaşamak

Diyanet, Ramazan Bayramı cuma hutbesi konusunu paylaştı. Cuma hutbesi konusu geçtiğimiz hafta "Kadir Gecesi: Bir Ömre Bedel Gece" olarak belirlenmişti. Yeni konu, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın internet sitesinde Word belgesi, PDF ve MP3 dosyası olarak yer aldı. İşte, 21 Nisan 2023 cuma hutbesi konusu...

Haber 20-04-23 15:37

Bugün otobüsler ücretsiz mi? 20 Nisan 2023 arefe günü toplu taşıma bedava mı? Metro, metrobüs, marmaray, İETT...

Bugün otobüsler de dahil olmak üzere metro, metrobüs, Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı konusunda bilgi edinmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Bilindiği üzere, Toplamda 3 gün olan Ramazan Bayramı tatilini İstanbul'da geçirecek olan kişileri ilgilendiren Cumhurbaşkanı kararı geçtiğimiz hafta, Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi? 20 Nisan 2023 arefe günü toplu taşıma bedava mı?

Haber 20-04-23 07:34

Ramazan Bayramı arifesi yarım gün mü, tatil mi? 2023 Ramazan Bayramı arifesi yarın mı?

Ramazan Bayramı arifesi yaklaşırken tatil planı yapan birçok kişi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 dini günler takvimini inceliyor. Öte yandan bazı kişiler memleketine gitmeyi düşünürken, vatandaşların bir çoğu da tatili yaşadıkları ilde geçirmeyi planlıyor. Ayrıca bu 3 günlük tatil için otel rezervasyonu yapanlar da var. Peki, Ramazan Bayramı arifesi yarım gün mü, tatil mi? 2023 Ramazan Bayramı arifesi yarın mı?

Haber 19-04-23 22:00

Arife günü köprü ve otoyollar ücretsiz mi, bedava mı? 2023 Arife ve Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollarda son durum

Arife günü köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollardan geçişin ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı sonrası birçok kişi arama motorlarında bu soruya yanıt arıyor. İşte, arife günü köprü ve otoyollarda son durum...

Haber 19-04-23 21:59

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma iETT otobüs, metro, Marmaray bedava mı? Toplu taşımada son durum

Bayramda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı 21 Nisan 2023 Cuma günü yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu yıl hafta sonuyla birlikte 3 gün olacak bu tatili yaşadığı şehirde geçirmeyi düşünenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere, konuya dair karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma iETT otobüs, metro, Marmaray bedava mı? İşte, İstanbul'da toplu taşımada son durum...

Haber 17-04-23 10:43

Ramazan Bayramı arefesi tatil mi? Arefe ne zaman, hangi tarihte? Ramazan Bayramı tatili için geri sayım başladı

Ramazan Bayramı arefesi yaklaşırken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar plan yapmaya başladı. Memleketine gitmeyi planlayanların yanı sıra bazı kişiler de bu yıl hafta sonuyla birlikte 3 gün olacak bu tatili yaşadığı şehirde geçirmeyi düşünüyor. Ramazan Bayramı tatili için geri sayım başladı. Peki, Ramazan Bayramı arefesi tatil mi? Arefe ne zaman, hangi tarihte?

Haber 17-04-23 10:29

Ramazanda Alo Fetva Hattı'nı arayanlar arttı; ilginç sorular soruldu

Antalya'da ramazan ayının başlamasıyla dini konularda bilgi almak için günde 150 çağrı gelen 'Alo 190 Dini Danışma' hattındaki görevlilere, bazı vatandaşların 'Saç boyatmak, krem sürmek, makyaj yapmak, tırnak kesmek oruç bozar mı?', 'Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilir mi ?' gibi sorular yönelttiği belirtildi.

Haber 17-04-23 09:53

17 Nisan kandil mi? Bugün Kadir Gecesi mi? Diyanet 2023 kandil günleri tarihleri ve takvimi

17 Nisan 2023 Pazartesi gününün gelmesi ile birlikte Kadir Gecesi ve kandil araştırmaları hız kazandı. Birçok kişi Kur'an-ı Kerim'in Hazreti Muhammet’e indirilmeye başlandığı ramazan ayının 27. gecesinde ibadetlerini yerine getirecek. Peki, 17 Nisan kandil mi? Bugün Kadir Gecesi mi? İşte, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 kandil günleri tarihleri ve takvimi...

Haber 17-04-23 06:44

Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı arefe günü tatil mi? 2023 Dini bayramlar takvimi

On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine girilirken, Ramazan Bayramı ne zaman idrak edilecek araştırılmaya başlandı. Rahmet ve bereket ayı Ramazan, 3 gün sürecek bayramla uğurlanacak. Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 bayram tarihlerini resmi internet adresi üzerinden paylaştı. Peki, Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı arefe günü tatil mi? İşte 2023 dini bayramlar takvimi...

Haber 17-04-23 00:05

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte Bayramda ücretsiz geçilecek köprü ve otoyollar...

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı merak konusu olurken konuya ilişkin karar 14 Nisan 2023 Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlandı. Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz olacağına yönelik haberler sonrası birçok kişi arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi, bedava mı olacak?

Haber 14-04-23 10:24

Bayramda Marmaray ücretsiz mi hizmet verecek? Marmaray bayramda ücretsiz mi? 14 Nisan 2023 Cuma Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ramazan Bayramı'nda Marmaray ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu olurken alınan karar 14 Nisan 2023 Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlandı. Ramazan Bayramı'nda Marmaray'ın ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararının detayları merak konusu oldu. 14 Nisan 2023 Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan karara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Ramazan Bayramı'nda Marmaray ücretsiz mi hizmet verecek? Ramazan Bayramı'nda Marmaray bedava mı?

Haber 14-04-23 10:21