Rennes Haberleri

Galatasaray'dan tepki çeken transfer! Sacha Boey'un yerine gelen isim sosyal medyada tartışma yarattı

Galatasaray'dan ayrılarak Bayern Münih'e rekor bedelle transfer olan Sacha Boey'in gidişinden sonra sağ bek mevkisine kimin transfer edileceği büyük merak konusu olmuş durumdaydı. Sarı-kırmızılı yetkililer aradığı ismi Fransa'da buldu. Galatasaray, Rennes forması giyen Lorenz Assignon'u 5 aylığına kiralayarak kadrosuna kattı. Bu transferde satın alma opsiyonunun olmaması sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Spor 01-02-2024 07:23

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım Rennes formasıyla siftah yaptı! Fransız ekibi Avrupa'da farklı kazandı

Milli futbolcumuz Bertuğ Yıldırım’ın top koşturduğu Rennes, UEFA Avrupa Ligi’nde sahasında Maccabi Haifa ile karşı karşıya geldi. Mücadele Rennes'in 3-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, Bertuğ 55. dakikada rakip fileleri havalandırarak siftah yaptı. İşte detaylar...

Spor 21-09-2023 22:22

Milli oyuncumuz Bertuğ Yıldırım, Rennes formasıyla Fransa Ligi'nde siftah yaptı!

Fransa'nın Rennes takımına transfer olan Bertuğ Yıldırım siftah yaptı. Lig'in 5. haftasında Lille ile karşılaşan Rennes, mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı Lille formasıyla maça ilk 11'de başladı.

Spor 17-09-2023 08:03

Volkan Demirel parlattı; 'Yerli Haaland', Fransa'ya imzayı attı! Bertuğ Yıldırım, Avrupa'ya gitti...

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes, Süper Lig ekibi Hatayspor’dan 'Yerli Haaland' lakaplı golcü oyuncu Bertuğ Yıldırım’ı transfer ettiğini açıkladı. Fransız temsilcisi, genç yıldızla 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 30-08-2023 09:39

Doğan Alemdar, sahaya ’Türkiye için dua edin’ tişörtüyle sahaya çıktı

Fransa Ligue 1 takımlarından Rennes’de forma giyen milli kaleci Doğan Alemdar, Toulouse maçı öncesi ısınmaya Pray For Turkey (Türkiye için dua et) yazılı tişörtle çıktı.

Spor 12-02-2023 15:59

Aylar sonra geri döndü! Fenerbahçe'de Luan Peres sevinci...

FIFA Dünya Kupası arasına Spor Toto Süper Lig'de lider olarak giren Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Son olarak hazırlık maçında Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelen ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan sarı - lacivertliler, bugün yaptığı antrenman ile sezonun geri kalanı için hazırlıklarına devam etti. Rennes ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalan savunma oyuncusu Luan Peres de takımla çalışmalara başladı.

Spor 02-12-2022 17:10

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde namağlup bir şekilde lider olarak gruptan çıktı! Arda Güler'den tek kişilik resital...

Süper Lig'de müthiş bir performans sergileyen Jorge Jesus'un önderliğindeki Fenerbahçe, aynı performansı UEFA Avrupa Ligi'nde de sürdürüyordu. Grup liderliği için çıktığı Dinamo Kiev maçından galibiyet almak isteyen sarı-lacivertliler sahadan adeta rakibini sildi. Arda Güler'in yıldızlaştığı mücadele 2-0'lık skorla sonuçlandı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan namağlup bir şekilde birinci olarak çıktı.

Spor 04-11-2022 00:17

'Mahalle takımı bu golleri yemez!' dedi, maç sonunda dans şov yaptı! Teknik Direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe - Rennes maçında hop oturdu hop kalktı...

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında Fenerbahçe ile Rennes karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı. Sarı - lacivertlilerin 3-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-3'lük eşitliği yakalaması taraftarları mutlu ederken, mücadeleyi izleyenler arasında Türk futbolunun ünlü teknik direktörlerinden Yılmaz Vural da yer aldı. Vural'ın maç boyunca yaptığı yorumlar ve heyecanı dikkat çekti.

Spor 29-10-2022 19:17

Napoli, Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'den sonra ona da kafayı taktı! Fenerbahçeli Arda Güler'in talipleri bitmiyor...

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi grubunda liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un takımına oynattığı futbol beğeni toplarken, genç yıldız Arda Güler'in geleceği merak ediliyordu. Daha önce kiralanmak istediğine dair iddialar çıkan Güler'e Jesus'un izin vermediği öne sürülmüştü. Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in yakından takip ettiği Arda Güler için Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'yi sarı - lacivertlilerden transfer eden Napoli'nin de devreye girdiği öğrenildi.

Spor 29-10-2022 18:24

O istatistikte Rennes önde! İşte en kötü senaryo

Hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de yoluna hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, grupta çıktığı 5. maçta zorlu rakibi Rennes ile 3-3 berabere kaldı. Aldığı 1 puanla liderlik koltuğunu kaptırmayan Sarı-Lacivertliler, son maçta hata yapmak istemezken, gruptan lider çıkabilmek adına tüm senaryoları hesaplamaya başladı. İşte detaylar...

Spor 28-10-2022 14:26

Son dakika: Vasatizm gömleği yırtıldı! Spor yazarları Fenerbahçe Rennes maçını böyle değerlendirdi!

UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe, 5. hafta mücadelesinde sahasında Fransız ekiplerinden Rennes ile karşı karşıya geldi. Heyecan katsayısı yüksek mücadelede temsilcimiz 3-0 geriye düşse de pes etmedi ve rakibi ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın yankıları sürerken, spor yazarları zorlu karşılaşmayı böyle değerlendirdi. İşte detaylar...

Spor 28-10-2022 10:17

Fenerbahçe, Rennes'in ayarlarını bozdu! Maç sonunda hocası ve oyuncusu ilginç konuştu: ''Biz aptalız''

Rennes teknik direktörü Genesio, maç sonunda ilginç açıklamalarda bulundu. Skoru 3-0'dan 3-3'e getirdikleri için mutsuz olduğunu ifade eden Genesio, "Kararları alan kişi benim. Eğer bir aptal varsa o da benim. Tüm suç bende. Bu maçın buraya geldiğine inanamıyorum!" dedi.

Spor 27-10-2022 22:33

Fenerbahçe, kulüp rekorunu egale etti! Rennes maçı uzun süre akıllardan silinmez...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde tarihi geri dönüşe imza atarak Rennes ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler maçın ilk yarısında 3-0 geri düşmesine rağmen, Jorge Jesus'un hamleleriyle birlikte karşılaşmadan 3-3'lük eşitlikle ayrıldı. Maç sonunda ise Jorge Jesus, oyuncularına soyunma odasına gitmeyip, taraftarları selamlamalarını istedi.

Spor 27-10-2022 22:01

Fenerbahçe Rennes ile 3-3 berabere kaldı! Fenerbahçe'den tarihi geri dönüş! 3-0 geriye düştüğü Rennes maçından 3-3'lük eşitlikle ayrılan sarı-lacivertliler, liderliğini sürdürdü...

Son dakika: UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Rennes ile karşı karşı geldi. Temsilcimiz rakibi karşısında 3-0 geriye düşse de skoru 3-3'e getirerek liderliği rakibine kaptırmadı. Sarı-Lacivertliler gruptaki altıncı ve son maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e konuk olacak. İşte detaylar...

Spor 27-10-2022 21:38

Fenerbahçe maçında oyuna devam edemedi! Türk kaleci Doğan Alemdar oyuna girdi...

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 5. maçında Kadıköy'de Rennes'i ağırladı. Rennes'de forma giyen Türk kaleci Doğan Alemdar, maçın 52. dakikasında oyuna dahil oldu. Steve Mandanda'nın sakatlanmasının ardından maça giren Doğan Alemdar duygusal anlar yaşadı.

Spor 27-10-2022 21:02

Fenerbahçe maçında skandal olay! Maçın hakeminin verdiği gol tartışma konusu oldu

Avrupa Ligi’nde B Grubu’ndan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe ve Rennes karşı karşıya geldi. Maçın henüz ilk dakikalarında deplasman ekibinin attığı gol sosyal medyada gündem oldu. Golden hemen önce İrfan Can Kahveci'nin ayağına yapılan müdahale sonrası yıldız oyuncu yerde kaldı. Maçın hakemi VAR'a gitmedi ve golü verdi. Bu olaylara rağmen pes etmeyen sarı-lacivertliler karşılaşmadan 3-3'lük eşitlikle ayrıldı.

Spor 27-10-2022 20:03

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe, Rennes karşısında liderlik için Kadıköy'de sahaya çıkacak!

Fenerbahçe ile Rennes UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında kozlarını paylaşacak. Karşılaşmada Sırbistan Futbol Federasyonundan Novak Simovic düdük çalacak. Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic üstleniyor. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki maç için teknik direktör Jorge Jesus'un nasıl bir 11'le sahada yer alacağı ortaya çıktı. Maç öncesi 'Fenerbahçe Rennes maçı canlı izle' arama motorlarında sorgulanıyor. Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 27-10-2022 19:31

Fenerbahçe Rennes maçının hakemi Novak Simovic kimdir? Novak Simovic nereli ve kaç yaşında? Ülkesinde Elvis Presley deniyor!

Novak Simovic, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta karşılaşması olan Fenerbahçe Rennes maçında düdük çalacak. Sırp hakem saç kesimi sebebiyle Sırbistan'da Elvis Presley olarak tanınmakta. Bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe Rennes maçında deneyimli hakemin yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic üstleniyor. Peki, Fenerbahçe Rennes maçının hakemi Novak Simovic kimdir? Novak Simovic nereli ve kaç yaşında?

Spor 27-10-2022 19:28

Fenerbahçe - Rennes maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Rennes maçı için heyecan dorukta!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'i ağpırlayacak. Sporseverler, Fenerbahçe- Rennes karşılaşmasının ayrıntılarını arama motorlarında sorgulamaya başladı. Fenerbahçe bu maçtan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Peki Fenerbahçe - Rennes maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Rennes hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 27-10-2022 08:50

Fenerbahçe, Rennes karşısında liderlik için sahada! Jorge Jesus'un ilk 11'inde sürpriz tercih...

Fenerbahçe, hem kendisi hem de ülke puanı için bugün çok kritik bir maça çıkacak. Sarı - lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nun 5. haftasında Fransa'nın Rennes takımını ağırlayacak. Teknik direktör Jorge Jesus'un karşılaşmada nasıl bir 11'le sahada yer alacağı merak ediliyordu. Portekizli çalıştırıcının takımda önemli değişiklikler yapacağı öne sürüldü. Başakşehir maçında oyuna girdikten sonra dikkat çeken Emre Mor'un ilk 11'de sahada yer alması bekleniyor.

Spor 27-10-2022 08:05

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Rennes maçı öncesi 4 futbolcuya şok! İşte Jorge Jesus'un 11'i!

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes ile karşı karşıya gelecek. Maçta Sırbistan Futbol Federasyonundan Novak Simovic düdük çalacak. Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic üstlenecek. Karşılaşma Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Sarı Lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus'un ilk 11'i belirledi. Peki, Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Rennes maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 25-10-2022 14:05

Jorge Jesus, Rennes maçı 11'ini belirledi! Arda Güler...

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 11 haftada 23 puan toplayan ve maç eksiğine rağmen liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, gözünü UEFA Avrupa Ligi'ne dikti. Grubunda tıpkı ligde olduğu gibi lider olan sarı - lacivertliler, perşembe günü oynanacak olan Rennes maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kanarya'nın teknik direktörü Jorge Jesus, yoğun bir maç temposuna giren takımını Fransız ekibiyle oynanacak olan karşılaşmada rotasyona götürecek. İşte Portekizli çalıştırıcının tercihleri...

Spor 25-10-2022 12:09

Fenerbahçe - Rennes maçı ne zaman ve saat kaçta? Fenerbahçe - Rennes maçı hangi kanalda?

Futbolseverler gözlerini Fenerbahçe - Rennes maçına çevirdi. Maç hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'i konuk edecek. Peki Fenerbahçe - Rennes maçı ne zaman ve saat kaçta? Fenerbahçe - Rennes maçı hangi kanalda? İşte merak edilenler...

Spor 24-10-2022 17:39

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Rennes maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Avrupa Ligi!

Fenerbahçe Rennes maçı detayları merak edildi. Maçı seyredecek olan futbolseverler Fenerbahçe Rennes maçını seyretmek isteyen futbolseverler maç saati, canlı yayın bilgisi gibi detayları arama motorlarında sorgulama başladı. Peki, Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Rennes maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte yanıtları...

Spor 17-10-2022 23:46

Taraftarların gönlünde taht kurdu! Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia'nın reddettiği teklif dudak uçuklattı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk, UEFA Avrupa Ligi'nde ise başarı hedefleyen Fenerbahçe'de bu sezonun öne çıkan isimlerinden Enner Valencia, toplamda attığı 7 golle takımını sırtlıyor. Sarı - lacivertlilerin Ekvadorlu yıldızının performansıyla dikkat çekmesinin yanı sıra Arabistan'dan gelen önemli bir teklifi reddettiği ortaya çıktı. 32 yaşındaki golcü oyuncu, Fenerbahçe'de kazandığının iki katından fazlasının teklif edilmesine karşın takımda kalmayı tercih etti.

Spor 18-09-2022 12:38

Mert Hakan Yandaş'ın tavırlarına tepki yağıyor! Galatasaray'a küfrettikleri sırada gülümsedi...

Rennes-Fenerbahçe maçının ardından konuşan Mert Hakan Yandaş'ın röportaj yaptığı sırada ilginç bir an yaşadı. Fenerbahçeli taraftarların Mert Hakan'ı görmesinin ardından, Galatasaray'a küfürlü beste yapması sosyal medyada gündem oldu. Küfürlü besteyi duyar duymaz gülmeye başlayan Mert Hakan'ın o halleri sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tepki çekti.

Spor 16-09-2022 07:50

Rıdvan Dilmen canlı yayında çok sinirlendi! Programı erken bitirmek zorunda kaldılar...

Rennes-Fenerbahçe maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, sosyal medyada gündem oldu. Murat Kosova'nın moderatörlüğünde yapılan programda çok sinirlenen Rıdvan Dilmen tam 8 dakika hiçbir yorumda bulunmadı. Sonrasında reklama giden Murat Kosova, programı erken bitirmek zorunda kaldı.

Spor 16-09-2022 07:38

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan itiraf! 5 dakikamız daha olsa...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun ikinci haftasında deplasmanda Rennes ile karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor 16-09-2022 01:13

Son dakika: Rennes - Fenerbahçe maçında Jorge Jesus'u çıldırtan olay! Tribüne döndüğü anda zor tuttular...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci haftasında Fransa'nın Rennes takımına konuk oldu. Roazhon Park'ta oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. 2-0'dan geri dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, golün ardından Fransız ekibinin taraftarlarıyla tartıştı. Kendisine sözlü şekilde sataşılan Jorge Jesus, aynı şekilde karşılık verince ortalık karıştı.

Spor 16-09-2022 00:53

Fenerbahçe, Rennes deplasmanından son dakikada attığı golle 2-2'lik eşitlikle döndü!

UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Dinamo Kiev'i mağlup eden Fenerbahçe, ikinci hafta maçında Rennes'e konuk oldu. Maçın başında müthiş bir baskı kuran sarı-lacivertliler, İrfan Can'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın hakemi VAR'a giderek ofsayt nedeniyle atılan golü iptal etti. İki ekibin de birbirine karşı yoğun ataklar geliştirdiği maç adeta nefes kesti. Fenerbahçe'nin deplasmandan galibiyet koparmak için çıktığı mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Spor 15-09-2022 23:58

Aman ne yaptın Batshuayi! Maçın başında öyle bir gol kaçırdı ki...

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Gruplarda ikinci maçına çıkan sarı-lacivertliler, Rennes'in konuğu oldu. Maçın 7. dakikasında Batshuayi'nin kaçırdığı net pozisyon sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-09-2022 22:38

Rennes-Fenerbahçe maçında olay! Daha karşılaşma başlamadan saha karıştı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes deplasmanına konuk oldu. Maçın tam başlayacağı anda Fransız taraftarlar sahanın içinde meşale fırlattı. Sarı-lacivertli ekibin bulunduğu bölgeye düşen meşalelerin ardından karşılaşmanın hakemi maçı durdurdu. Meşalelerin temizlenmesinin ardından maç zar zor başlayabildi. UEFA'nın Rennes'e karşılaşma sonunda ceza vermesi bekleniyor.

Spor 15-09-2022 22:12

Rennes-Fenerbahçe maçından notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, son oynadıkları Dinamo Kiev maçının ilk 11'ine göre takımında 6 değişiklik yaptı

Yurthaber 15-09-2022 22:04

RENNES FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! UEFA Avrupa Ligi Rennes Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Rennes Fenerbahçe maçı için geri sayım devam ediyor. Roazhon Park'ta oynanacak olan karşılaşmaya saatler kaldı. Karşılaşmada Belarus Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Kulbakov düdük çalacak. Maçın VAR hakemi ise Tiago Martins olarak açıklandı. Birçok kişi arama motorlarında 'Rennes Fenerbahçe maçı canlı izle' konu başlığını aratıyor. Peki, Fransa'nın Rennes şehrinde bulunan 29 bin 376 izleyici kapasiteli Roazhon Park'ta oynanacak Rennes Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor 15-09-2022 15:21

RENNES FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Rennes Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte muhtemel ilk 11'ler!

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda deplasmanda Rennes'e konuk olacak. Fransa'nın Rennes şehrinde bulunan 29 bin 376 izleyici kapasiteli Roazhon Park'ta oynanacak heyecanla beklenen karşılaşma için geri sayım sürüyor. Karşılaşmada Belarus Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Kulbakov düdük çalacak. Maçın VAR hakemi ise Tiago Martins. 'Rennes Fenerbahçe maçı canlı izle' konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Rennes Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 15-09-2022 15:12

RENNES FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Rennes Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Rennes, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda deplasmanda Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Fransa'nın Rennes şehrindeki 29 bin 376 izleyici kapasiteli Roazhon Park'ta oynanacak maç için nefesler tutuldu. Karşılaşmayı Belarus Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Kulbakov yönetecek. Karşılaşma öncesi birçok kişi internette 'Rennes Fenerbahçe maçı canlı izle' konu başlığını sorguluyor. Peki, Rennes Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 15-09-2022 15:09

Ülke karıştı! Fenerbahçe maçı öncesi herkes şokta

Son dakika... UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu ilk maçında Dinamo Kiev'i mağlup ederek 3 puanlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, gruptaki ikinci maçında Fransız ekibi Rennes ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesi 3 puan hesapları yapan Jorge Jesus ve öğrencileri çalışmalarını bu yönde sürdürürken, Rennes cephesinde herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 13-09-2022 12:08

Fenerbahçe'de Rennes maçı hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe'de Rennes maçı hazırlıkları sürüyor

Yurthaber 12-09-2022 17:38

Fenerbahçe'de Rennes maçı hazırlıkları başladı

Fenerbahçe'de Rennes maçı hazırlıkları başladı

Yurthaber 10-09-2022 20:49

İşte Fenerbahçe'nin grubunda güncel puan durumu!

Son dakika... UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan grup maçlarıyla devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, B Grubu ilk mücadelesinde Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup etmeyi başarırken 3 puanlı bir başlangıç yaptı. İşte B Grubu'nda güncel puan durumu.

Spor 08-09-2022 21:51