Robot Köpek Haberleri

Gerçek bir köpeği andırıyor! Görücüye çıktı

Çinli bir teknoloji şirketi, robot köpeğinin ikinci versiyonunu görücüye çıkardı. Yeni robot köpek, tasarımıyla rakiplerinden biri olan Boston Dynamics'in Spot isimli robot köpeğine benzese de, sahip olduğu gerçek köpek kafası şeklindeki kafası sayesinde daha çok gerçek bir köpeği andırıyor.

Haber 16-08-2023 12:56

Rusya'nın yeni silahı sosyal medyayı salladı! Yok edici değil, oyuncak

Rusya'nın 'ARMY2022' silah fuarında tanıtılan M-81 adlı robot köpek sosyal medyaya damgasını vurdu. Üzerinde RPG-26 taşıyan robot oldukça ilgi çekerken, sanki bir Ninja'ymış gibi görünüyordu. Ancak Çinli alışveriş sitelerinde satılan bir ev tipi robota çok benzediği iddia edildi. Hiç beklenmedik bir şekilde gelen bu iddia tabiri caizse ortalığı karıştırdı. Bazı kullanıcılar ise bu robotun "yok edici değil, oyuncak" olduğunu öne sürerek dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Haber 17-08-2022 17:50

8 bin Bitcoin'i yanlışlıkla çöpe attı! Umudunu yapay zekaya ve robot köpeklere bağlayıp çılgın bir plan hazırladı

Milyonlarca dolar değerindeki 8 bin bitcoin'in bulunduğu bir sabit diski yanlışlıkla çöpe atan James Howells, binlerce tonluk çöp sahasında arama yapmak için yıllardır mücadele ediyor. Howells, çöpe attığı sabit diski bulabilmek için son olarak milyonlarca dolarlık bir plan hazırladı. Planda yapay zekanın ve robot köpeklerin adı geçiyor. Howells'in üstesinden gelmesi gereken en önemli sorun ise defalarca reddedildiği Galler'deki Newport Belediye Meclisi'nden izin alabilmek.

Haber 05-08-2022 10:55

Diğer Haber Etiketleri

Robot Köpek

Robot Köpek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Robot Köpek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.