Ruyada Bira Icmek Haberleri

Yarından itibaren geçerli olacak: Bir bira grubuna zam geldi!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir bira grubuna zam geldiğini duyurdu. Zam yarından itibaren geçerli olacak.

Finans 2024-05-12 15:01:25

Öldürülen gazino sahibinin annesi mahkemede duyduklarına inanamadı: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz

Zonguldak'ta 2 yıl önce öldürülen gazino sahibi Tolga Korkmaz davasında ilk duruşma görüldü. Katil zanlısı Muhammet Bozkurt olayın başlangıç noktasının 8 kasa bira olduğunu söyledi. Korkmaz'ın annesi bu sözlere isyan ederek, "Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz" dedi. Korkmaz’ın yakınları ise duruşma çıkışında sanıklar cezaevi aracıyla götürülürken ‘katiller’ diye bağırarak tepki gösterdi.

Haber 2024-03-12 10:55:33

Bilim insanlarını şaşkına çeviren keşif: Dünyanın en derin noktası Mariana Çukuru'nda bira şişesi bulundu

Bilim insanları dünyanın en alçak noktası olarak bilinen ve okyanusun 10 bin 994 metre altındaki Mariana Çukuru'nun keşfedilmemiş bir bölümünü gözlemlemek için Challenger Deep adlı denizaltıyla göreve başladı. Dünyanın en bakir yerlerinden birisi olan çukurun en dip bölgesinde bira şişesi bulundu.

Trend 2024-02-15 10:21:08

Bira yüklü tır refüje devrildi, 1 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan bira yüklü tır refüje devrilirken, kazada tırın dorsesindeki binlerce kutu bira ise çevreye dağıldı.

Yurthaber 2024-01-29 12:28:41

Bira fiyatlarına zam geldi! 50'lik bira 60 lira oldu! İşte yeni fiyatlar...

Yeni yılla birlikte sigaranın ardından alkol ürünlerine de zam gelmeye devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir gruba ait biralara yüzde 35 oranında zam geldiğini duyurdu.

Finans 07-01-24 18:17

Yılın ilk cezası kesildi! Alkollü sürücünün itirazı şaşırttı: ‘Cihaz arızalı, 4-5 bira filan aldık abi…’

Yeni yıl kutlamalarının olduğu gece yine her sene olduğu gibi ilginç olaylar yaşanmaya devam etti. İzmir’de polis denetimlerine takılanlar verdikleri tepkiyle olay oldu. Alkollü olarak araç kullanırken yakalanan Ferhat Y. polise kendisinin savunurken alkolmetre cihazının arızalı olduğunu iddia ederek “Valla abi çok bir şey almadık ya 4-5 bira filan aldık” dedi.

Haber 01-01-24 08:49

Skandal görüntüler! İşçinin malzeme deposuna idrarını yaptığı anlar sosyal medyada gündem yarattı... Yorum yağmuruna tutuldu

Çin'in en büyük bira ihracatçısı markalarından birinin fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepkilere neden oldu. Bir işçinin fabrikadaki depoda bulunan bir fıçının içine tuvaletini yaptığı anlar güvenlik ihlali olarak yorumlandı. Şirket yaptığı açıklamada bira fabrikasındaki ham malt partisini mühürlediklerini dile getirdi.

Trend 24-10-23 08:34

Bira kilo aldırır mı? Diyet yaparken bira içilir mi?

Bira dünya genelinde en yaygın tüketilen alkollü içeceklerden birisidir. Sosyal etkinliklerle özdeşleşmiş olması biranın pek çok insan için bir tercih haline gelmesine neden oluyor. Ancak biranın içeriğindeki kaloriler ve diğer olumsuz etkileri sağlık ve kilo yönetimi açısından dikkat edilmesi gereken önemli bir faktörü ortaya çıkarıyor.

Haber 30-07-23 18:23

Putin dünya devi iki şirketin Rusya'daki hisselerine el koydu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı kararnameyle Fransız gıda şirketi Danone ve Danimarka merkezli uluslararası bira üreticisinin Rusya’daki hisselerine el konuldu. Kremlin'den yapılan açıklamada tüm hisselerin Rusya Federal Mülk Yönetim Ajansı'na devredildiği belirtildi.

Haber 16-07-23 19:16

Şerbetçi otu faydaları: Şerbetçi otu ne işe yarar?

Şerbetçi otu Cannabaceae familyasından olan Asya ve Avrupa kökenli bir bitkidir. İsmi genellikle bira yapımında kullanılan çiçeklerine atfen duyulsa da şerbetçi otu aslında çok yönlü bir bitkidir. Uzun tırmanıcı özellikli gövdeleri ve tüylü yapraklarıyla tanınır. Şerbetçi otunun en yaygın kullanım alanı bira yapımıdır. Bira üretiminde şerbetçi otunun çiçekleri kullanılarak biraya aroma, acılık ve koruyucu özellikler katılır. Ayrıca şerbetçi otu içerdiği maddelerle sindirim sistemini rahatlatır.

Haber 28-05-23 22:27

Bir dönem çok konuşulan o müezzinle ilgili dikkat çeken gelişme! Milletvekili aday adayı oldu

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi milletvekili aday adaylığına ilişkin dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Gezi Parkı olayları sırasında ortaya atılan iddialar nedeniyle o dönem Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi'nin müezzini olan Fuat Yıldırım gündem olmuştu. Yıldırım, 'Camide bira içtiler' iddialarını yalanlamasıyla çok konuşulmuştu. Yıldırım'ın, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Haber 25-03-23 09:39

Alkollü içecekler için yeni düzenleme! Resmi Gazete’de yayımlandı: Artık satılamayacak…

Alkol ve alkollü içki üretim tesisleri ile ticaretine ilişkin usul ve esaslarda düzenlemeye gidildi. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında 5 santilitreden küçük ambalaj hacmine sahip alkollü içkiler ile bira hariç 300 santilitreden büyük ambalaj hacmine sahip alkollü içkiler ithal edilemeyecek, üretilemeyecek ve piyasaya arz edilemeyecek. Bira hariç, cam dışında ambalaja sahip alkollü içki üretilemeyecek ve ithal edilemeyecek.

Finans 02-02-23 11:44

Neredeyse bir bacağını kaybedecekti! Timsah tarafından saldırıya uğradı... Bir saat sonra bardaydı

Batı Avustralya'da yaşayan talihsiz bir adam, Kimberley Bölgesi'ndeki Buttons Crossing, Kununurra yakınlarında korkunç bir saldırıya uğradı. 1.5 metrelik bir timsah tarafından yakalanan ve sağ kaval kemiğinde üç derin sıyrıkla hızla tedavi altına alınan Kyle Hutchinson, birkaç saat sonra bir barda bira içerken görülünce herkesi şoke etti.

Trend 05-12-22 15:18

Dehşeti yaşadı! Hırsızlar çalacak bir şey bulayınca makatına şişe sıkıştırdı... Doktorlar görünce şaşırdı

Venezuela’nın Palo Negro kentinde ismini açıklamak istemeyen bir 79 yaşındaki bir adam dehşeti yaşadı. Hastaneye başvuran yaşlı adam hırsızların kendisinden çalacak bir şey bulamayınca sinirlendiklerini ve makatına bira şişesi soktuklarını söyledi. Adamın makatında bulunan şişe cerrahi işlemle çıkartıldı.

Trend 26-11-22 08:23

Biranın faydaları nelerdir? Bira içmenin faydaları ve zararları

Alkollü bir içecek türü olan biranın ana maddesi bir tahıl türü olan arpa maltıdır. Arpa maltının mayalandırılması yardımı ile üretilen bira, buna ek olarak su ile şerbetçi otu da içermektedir. Bira, en fazla tüketilen alkollü içeceklerden bir tanesidir. Biranın faydaları nelerdir? Kontrollü tüketildiği takdirde biranın sağlığa faydası var mı?

Yemek 21-10-22 11:13

Müzisyen Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

Şüpheli İ.K: - "Bira bardağını Onur Şener'e savurdum, çarpıp çarpmadığını bilmiyorum. Bu esnada Onur da bana yumruk attı, Onur sırtüstü, ben de onun üzerine düştüm. Yerde de bir kere daha sağ elimle Onur'a yumruk savurdum, elimde herhangi bir şey yoktu" - Şüpheli S.S: - "İ.K, elindeki bira bardağı ile sert bir şekilde Onur'un kafasına vurdu. Onur sersemleyince İ.K'nin üzerine atladı, yere düşünce İ.K. birkaç tane yumruk attı"

Yurthaber 03-10-22 17:48

Antalya'da denetime takılan alkollü sürücü çıkan sonucu görünce neye uğradığını şaşırdı

Antalya'da polis ekipleri tarafından yapılan denetimde 195 promil alkollü çıkan bir araç sürücüsü çıkan sonuç karşısında şaşkına döndü. İşten yeni çıktığını, sadece yarım şişe alkol içtiğini belirten kişi, ''Bu kadar yüksek çıkması imkansız'' dedi. Uygulama noktasına gelen arkadaşı ise, birlikte çalıştıklarını, kısa süre önce ayrıldıklarını, yarım bira ile bu kadar yüksek alkollü çıkmasının mümkün olmayacağını belirterek arkadaşından hastanede kan verip alkolünü ölçtürmesini istedi.

Haber 06-08-22 12:47

Geri dönüştürülmüş tuvalet suyundan yapılan bira satışa çıktı! Tadına bakanların yorumları şaşırttı

Singapur’da geri dönüştürülmüş tuvalet suyundan yapılan bira satışa çıktı. Butik bir markanın büyük bir üreticiyle ortaklaşa ürettiği deneysel bira, Singapur’da beklentilerin ötesinde bir ilgiyle karşılandı. Tuvalet suyundan dönüştürülerek yapılan biranın tadına bakanlar, "Bunun tuvalet suyundan yapıldığını cidden anlayamadım." şeklinde yorumlarda bulundu.

Yemek 14-07-22 12:15

SON DAKİKA: Bebek sahilinde ahlak dışı görüntüler büyük tepki çekmişti! Olayla ilgili yeni ifade ortaya çıktı: Yanıma gelerek...

Son dakika haberi: Bebek sahilinde yaşanan iğrenç olay sosyal medyada infial yarattı. Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından çok sayıda kullanıcı sert tepki gösterdi. Şüphelilerden Ö.K., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken ifadesinde 'Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu' dedi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haber 01-06-22 06:22

Bira mayası ne demek? Bira mayası birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller değişen, gelişen ve büyüyen yapılardır. Bir dilin gelişmesinde kültür etkileşimi ve kelime çeşitliliği önemlidir. Bir dil, bünyesine yeni kavramlar katarak gelişir. Türkçe de bünyesinde farklı dillerden kelimeler barındıran, pek çok anlamı karşılayan kelime çeşitliliğine sahip bir dildir. Türkçedeki bu zenginliğin kaynaklarından biri de birleşik kelimelerdir. Kendisi de bir birleşik kelime olan Bira mayası ne demek? Bira mayası TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 21:43

Bira bardağı ne demek? Bira bardağı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler farklı ses olaylarının meydana gelmesiyle oluşabileceği gibi hiçbir ses olayına maruz kalmadan da oluşabilir. Birleşik kelimelerle ilgili inceleme yaparken özellikle ses olaylarına dikkat etmek gerekir. Günlük hayatta sıkça kullanılan birleşik kelimeler sadece yapı bakımından merak edilmez. Bazen anlamları da araştırılır. Bira bardağı birleşik kelimesi anlamı araştırılan sözcükler arasındadır. Bira bardağı ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:42

Bira ne demek? Bira kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sondan eklemeli bir dildir. Sondan eklemeli diller, kelimelerin anlamlarını kelimelere ek getirerek türetirler. Türkçe de bunun için yapım ve çekim eklerini kullanır. Anadili Türkçe olan kişiler bu ekleri çok kolay kavrayabilir. Kelimelere getirilen ekler otomatik olarak anlam oluşturulabilir. Ancak anadili Türkçe olanların bile bütün kelimelerin anlamlarına tam olarak hakim olması mümkün değildir. Bu nedenle bilinmeyen kelimelerin anlamlarına bakılır. Bira kelimesi de bilinmeyen kelimelerden biri olabilir. Bira kelimesinin anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 21:42

Ankara'da şaşkına çeviren görüntüler! Sokakta çırılçıplak dolaştı

Ankara'nın göbeğinde yaşanan bir olay görenleri hayretler içinde bıraktı. Başkentin işlek noktalarından Sakarya Caddesi'nde bir vatandaş çıplak halde sokakta yürürken görüldü. Elinde bira şişesi olduğu belirtilen bir şişeyle yürüyen kişinin o anları sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber 27-04-22 12:57

Pofuduk hamur kızartması için kimsenin bilmediği sır malzeme...

Mutfak uzmanı ve tarif geliştiricisi Ligia Lugo, her seferinde pofuduk, yağ çekmeyen mükemmel hamur kızartması yapmak isteyenlerle sırrını paylaştı. Biraz alışılmadık olsa da bira mayası ile harika hamur kızartması elde edebilirsiniz.

Yemek 24-03-22 14:32

Rüyada bira içmek ne anlama gelir? Rüyada meyhanede, mezarlıkta, limonlu bira içmek ne demek?

Rüyada bira içmek, aniden yaşanacak olan değişikliklere işarettir. Rüyada görülen diğer detaylar yorumu farklılaştırabilir. Rüyada meyhanede bira içen kişinin zorlukları kısa sürede aşacağı yorumlanır. Rüyada mezarlıkta bira içmek ise arzulanan mutluluğa kavuşmak için adım atılması gerektiğine yorulur.

Trend 08-03-22 14:12

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı duyurdu! Alkole zam geldi

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, alkole bugün itibarıyla zam geldiğini açıkladı. Aybaş, sosyal medya hesabından bira markalarına gelen zamlara dair bir liste paylaştı.

Haber 01-11-21 12:36

Dünyanın en büyük biracısından dev satış!

Küresel alkollü içecek pazarının önde gelen şirketlerinden birisi olan AB InBev, farklı alanlarda da çalışmalar yapmak için portföyünde bulunan bazı Alman bira markaları satmayı düşünüyor. Şirketin bölgesel markalar portföyünün yaklaşık 1 milyar euro (1,2 milyar dolar) değerinde olabileceğini kaydetti.

Finans 05-10-21 16:44

2013'te Avustralya'da hangi hayvan bira çalıp sarhoş olmuş ve bir inekle kavga etmeye çalışmıştır?

4 Eylül 2021 Cumartesi günü ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" programındaki "2013'te Avustralya'nın Port Hedland kasabasında hangi hayvan bir kamp alanından 18 kutu bira çalıp sarhoş olmuş, çöp kutularının altını üstüne getirmiş, ardından da bir inekle kavga etmeye çalışmıştır?" sorusunun yanıtı dikkat çekti. İşte sorunun doğru yanıtı...

Trend 04-09-21 21:27

Çin'de 9 bin yıllık seramik kap bulundu! İçinden bira çıktı

Arkeologlar Çin'in güneydoğusunda 9 bin yıllık seramik kaplar buldu. Kaplarda içinde ise bira tüketimine dair kanıtlar keşfedildi. Arkeolog, bulunan bulguyu ''Bugünkülerden farklıydı. Muhtemelen hafif mayalanmış tatlı bir içecekti ve bulanıktı" şeklinde tanımladı.

Haber 03-09-21 08:23

Kocaeli'de çeşitli suçlardan aranan kişi bira şişesiyle polislere saldırdı

Kocaeli'de çeşitli suçlardan aranan kişi bira şişesiyle polislere saldırdı

Yurthaber 06-08-21 01:03

200 promil alkollü yakalandı, verdiği tepki şaşkına çevirdi

Bursa İnegöl'de birçok noktada bayram öncesi huzur ve trafik denetimleri yapıldı. Polis denetimine takılan ve 200 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü Şahin A. kendisine ceza yazmak isteyen polis ekiplerine tepki göstererek “2-3 bira içmişim evime gidiyorum, yakaladınız çok güzel oldu. Ehliyetim artık yok diye işten de çıkaracaklar" dedi.

Haber 18-07-21 07:27

Ronaldo'dan sonra şimdi de Pogba tepkisi

Ronaldo'nun basın toplantısında gazlı içecek şişesini kenara kaldırıp "Su için" mesajını vermesinden sonra, Pogba da gazeteciler ile konuşurken bira şişesini kaldırarak aynı harekete imza attı.

Spor 16-06-21 15:54

Rahiplerin bira yapımında kullandığı 'kutsal su', maden şirketinin elinden mahkeme kararıyla kurtuldu

Belçika'da, Notre-Dame de Saint Remy Manastırı rahipleri, yüz yıllardır ürettikleri ünlü Trappist birasına lezzet veren "kutsal su" kaynağını kurutmak istediği gerekçesiyle, çok uluslu maden şirketi Lhoist'e karşı sürdürdükleri hukuk mücadelesini kazandı.

Haber 16-05-21 16:17

Dünyanın En Büyük Bira Festivali İptal Edildi

Dünyanın en büyük bira festivali olan ve her yıl Almanya'nın Münih şehrinde Ekim ayının başında düzenlenen Oktoberfest, Corona virüsü salgını sebebiyle iptal edildi

Haber 03-05-21 19:25

Çiğ köfteci saldırganı 2 kardeş tutuklandı

Afyonkarahisar’da çiğ köfteyi ‘acılı’ yaptığı gerekçesi ile bir genci darp eden ve serbest bırakıldıktan sonra tekrar gözaltına alınan şahıs ile dün gece aynı çiğ köfteciye bira şişesi ile saldıran şahsın kardeşi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.Afyonkarahisar kent merkezi İstiklal Mahallesi’nde faaliyet gösteren çiğ köfteci dükkanına gelen Gurur Ş.

Haber 02-03-21 18:30

Çiğ köfteci saldırganları adliyeye çıkartıldı

Afyonkarahisar’da çiğ köfteyi ‘acılı’ yaptığı gerekçesi ile bir genci darp eden ve serbest bırakıldıktan sonra tekrar gözaltına alınan şahıs ile dün gece aynı çiğ köfteciye bira şişesi ile saldıran şahsın yakınları adliyeye sevk edildi.

Haber 02-03-21 15:02

Çiğ köfte 'acılı' diye çalışan darp edilmişti! Bir saldırı daha

Afyonkarahisar'da çiğ köfteyi ‘acılı’ yaptığı gerekçesi ile bir genci darp eden ve serbest bırakıldıktan sonra bir kez daha gözaltına alınan şahsın yakını olduğu iddia edilen bir kişi aynı çiğ köfteciye saldırdı. İş yerine bira şişesi ile saldıran şahıs camları kırıp motosiklete zarar verdi.

Haber 02-03-21 07:33

Aşı olan en yaşlı kişi: Şarap da içerim bira da!

ABD’li 111 yaşındaki Maria Aulenbacher, koronavirüs aşısı olan en yaşlı kişi unvanının sahibi oldu.

Haber 23-02-21 09:28

Mısır’da arkeologlar, 5 bin yıllık bira fabrikası keşfetti

Amerikalı ve Mısırlı arkeologlar, Mısır'da Nil Nehri’nin batısında bira fabrikası keşfetti.

Haber 15-02-21 10:59

Almanya'da bira satışı 27 yılın en düşük seviyesine geriledi

Almanya’da bira satışları korona yılında rekor düşüş bir kaydederek 27 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Haber 01-02-21 14:00

Alkol bağımlılığı belirtileri nelerdir? Nasıl kurtulunur?

Standart içki, bir tek içkiye denk gelen herhangi bir içkidir. Örneğin 33'lük küçük bir bira ve bir kadeh şaraptır. Erkekler için 7 gün boyunca alınacak normal sayılan ölçü, 15 birimdir. Kadınlar içinse bu ölçü 10 olarak belirlenmiştir. Üstüne çıkıldığında sorunlu olarak nitelenebilir. Bazı kişilerin fiziksel olarak kapasiteleri yüksek olduğu için bunu daha fazla tüketebilir. Ama ortalama ölçü değerleri bunlardır.

Haber 28-01-21 10:06

Prag'da boş bira bardaklarıyla karantina protestosu

Pazar günü Çekya'nın başkenti Prag'da bar ve restoranların kapatılması "bardak zinciri" ile protesto edildi. Yüzlerce kişi içinde mum yanan boş bira bardaklarını sokaklara dizdi.

Haber 05-01-21 09:13

Geylani ailesinden ‘Kayme Sarayı’ teşekkürü

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yaşayan Geylani ve Nehri aileleri, Kayme Sarayı için verilen mücadeleden dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı.Aileler adına bir açıklama yapan Geylani Geylani, “Hakkari’de ve Türkiye’de ilim, marifet, hidayet ve irşat gibi manevi mefkurelerle özdeşleşmiş olan Kayme Sarayı’nın fotoğraf ve adının bir bira firması tarafından kutuların üzerine resmedilmiş olması, bütün Türkiye’mizde ve yurt dışında büyük bir üzüntü ve infiale sebep olmuştu.

Yurthaber 23-12-20 17:57

Hakkari’de mezarlığa bira şişelerinin atılmasına tepki

Hakkari’deki Karşıyaka Mezarlığına bira şişeleri ve çöplerin atılması tepkiye neden oldu.Karşıyaka Mahallesindeki mezarlığın bira şişeleri ve çöplerle kirletildiği ihbarı üzerine Hakkari Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Yurthaber 22-12-20 15:09

Muhtarlardan Kayme Sarayı’nın bira kutularının tasarımında kullanılmasına tepki

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Nehri köyündeki Kayme Sarayı’nın bira kutularının tasarımında kullanılmasına tepkiler devam ediyor.Şemdinli Muhtarlar Derneği üyeleri, korona virüs salgını nedeniyle maske ve mesafe kurallarına uyarak Kayme Sarayı’nın bira kutularının tasarımında kullanılmasına tepki gösterdi.

Yurthaber 18-12-20 14:43

Kayme Sarayı’nın bira kutularının tasarımında kullanılmasına tepkiler büyüyor

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Nehri köyündeki Kayme Sarayı’nın bira kutularının tasarımında kullanılmasına tepkiler büyüyor.Duruma tepki gösteren AK Parti Hakkâri Milletvekili Husret Dinç, “Manevi değerimiz ve ilim irfan yerimiz olan Kayme Sarayımızın bira kutusunun üzerinde reklam olarak kullanılması kabul edilemez bir durumdur.

Yurthaber 18-12-20 09:48

Cezalar caydırmadı, şimdi de pipetle içerken görüntülendi

Antalya’da son bir ay içinde iki kez elinde içki dolu bardak ve bira kutusuyla motosiklet kullanırken yakalanan ve toplamda 5 bin 210 TL para cezası uygulanan kişi, şimdi de minibüste ceketine kurduğu aparatla görüntülendi.

Haber 19-11-20 13:42

Motosiklet üzerinde içki dolu bardakla görüntülenmişti! Bu kez minibüste pipetle bira içti

Antalya'da daha önce elinde içki dolu bardakla motosiklet kullanan, ardından bira kutusuyla görüntülenip idari para cezası uygulanan Abdulrıza I. (41), bu kez minibüste montunun içine sakladığı bira kutusuna pipet takıp içerken görüntülendi.

Haber 19-11-20 12:05