Sabit Kur Sistemi Haberleri

ANALİZ - İran siyasetinde fay hatları geriliyor

İran ekonomisindeki çalkantılar ülkede zaten sıcak olan iç politik tartışmaları daha da alevlendirdi. Muhafazakârlar kötü ekonomik gidişattan Ruhani hükümetini sorumlu tutmaya çalışıyor - Muhafazakâr siyasetin karizmatik lider boşluğunu Kasım Süleymani gibi son dönemde parlatılmaya çalışan generallerin doldurmaya çalışması, 90'lı yıllarda şekillenmeye başlayan asker-ulema ittifakının askerlerin lehine bozulduğunu gösteriyor - Ahmedinejad, Şirin İbadi, Hüseyin Museviyan ya da Özgürlük Hareketi gibi farklı siyasi gelenekten gelen kişi ve kurumlar, köklü reformların gerçekleştirilmemesi durumunda ülkenin yeni bir şiddet dalgasına sahne olabileceği uyarısında bulunuyor - İran karşıtı sert tutumlarıyla bilinen Mike Pompeo ve John Bolton gibi şahin isimlerin Beyza Saray’da önemli pozisyonlara getirilmeleri İran’ın yakın gelecekte hem ekonomi hem de dış politika alanında zorlu bir döneme girebileceğini gösteriyor

Haber 18-04-2018 13:35

Dünya yeni parasını arıyor

Reel ekonominin yerini sanal paraya kaptırması dengeli büyümenin sonu oldu. Şimdi ise yeni bir para sistemi arayışı başladı.

Finans 22-02-2011 11:12

Sabit Kur Sistemi

Sabit Kur Sistemi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sabit Kur Sistemi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.