Sağlıklı Sebzeler Haberleri

Kimse yemek istemiyor ama böyle pişirildiğinde tadı harika! Sihir gibi yöntem... 'Nefret ediyordu, artık bayılıyor'

Bazı sağlıklı yiyecekler, çok da lezzetli olmayan tatları nedeniyle tüketilmek istenmeyebiliyor. Ancak sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi olan o sebzeleri tüketmek çok önemli. Bu nedenle uzmanlar pişirme yöntemlerine dikkat çekiyor ve farklı şekilde pişirildiklerinde tatlarının tüketmeye teşvik edecekler kadar lezzetli olduğunu vurguluyor. Bu gıdalardan bir tanesi de Brüksel lahanası! İşte Brüksel lahanasını yemeye doyamayacağınız kadar lezzetli hale getiren o sihir gibi pişirme yöntemi...

Yemek 17-01-2024 11:33

Son zamanların yükselen trendi pre-cook ile yemek hazırlamak dert olmaktan çıkıyor

Çalışanların, diyet yapanların kurtarıcısı olan pre-cook trendi, son zamanlarda ülkemizde de popülerlik kazandı. Haftalık yemek listenizi çıkarıp tüm yemekleri önceden hazırlayarak zamandan kazanmanızı sağlayan bu trendi anlattığımız ve mutfağınızda olması gerekenleri listelediğimiz yazımızı okumaya hazır mısınız?

Yemek 28-11-2023 16:57

Airfryer karnabahar yaprağı cipsi tarifi: Airfryer'da karnabahar yaprağı cipsi nasıl yapılır?

Ana yemekleri, tatlıları, ikramlıkları, atıştırmalıkları ve daha birçok lezzeti Airfryer ile kısa süre içinde pişirebilirsiniz. Birkaç dakikada hazırlayacağınız enfes atıştırmalıklarla sağlıklı cipsler yapabilirsiniz. Airfryer’de ayrıca karnabahar yapraklarını değerlendirerek karnabahar yaprağı cipsleri hazırlayarak servis edebilirsiniz.

Yemek 31-01-2023 00:14

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenlere protein dolu lezzetler! İşte 2 Ocak günün menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye soruyorsanız ama aklınıza hep aynı tarifler geliyorsa, 2 Ocak yemek menüsü içeriğimizden fikir alabilirsiniz. Çorbadan tatlıya kadar en nefis tarifleri haberimizde sizler için derledik. Bugün yemekte ziyafet var! İşte 2 Ocak yemek menüsü...

Yemek 02-01-2023 10:26

Sağlıklı Sebzeler

Sağlıklı Sebzeler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sağlıklı Sebzeler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ispanak sevmiyorum diyenler ama bayılır: Ispanak pastası tarifi

Ispanak en sağlıklı sebzeler arasında yer almasına rağmen fazla sevilmiyor. Bu nedenle ıspanak kullanılarak farklı tarifler deneniyor. Ispanak pastası tarifini daha önce duymadıysanız bu tarife çok şaşıracaksınız. Görünümü ve lezzetiyle gönüllere taht kuran ıspanak pastası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 01-01-2023 17:24

Bugüne kadar yanlış yapmışız! En pratik brokoli haşlama tüyosu

Brokoli kış aylarının en sağlıklı sebzeleri arasında yer alıyor. Bol sarımsaklı yoğurt veya zeytinyağı ile tüketilen brokoli haşlama hem pratik hem de lezzetli akşam yemeği seçeneklerinden. Brokoliyi haşlarken daha da pratik yapacak bir yöntem bulunuyor. TikTok'ta yayınlanan videoda pratik brokoli haşlama tüyosu paylaşıldı.

Yemek 22-12-2022 16:14