Stella Haberleri

Korhan Berzeg'in komşuları endişeli! 'Bayram sonrasında' deyip ilk kez anlattı: 'İmkansız görünüyor'

Bakan Mehmet Şimşek'in hocası, ünlü ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları devam ederken Berzeg'in İstanbul Büyükada'daki komşuları Berzeg'in kaybolduğuna inanmakta güçlük çekiyor. Endişelerini dile getiren komşular Berzeg ile son karşılaşmalarını ve konuşmalarını anlattı. Berzeg'in yan komşusu Stella Kent, "Bayramdan sonra tekrar beraber olacaktık" diye konuştu.

Haber 2023-07-04 10:47:49

Stella Maxwell üstsüz poz verdi! Sadece göğüs uçlarını kapattı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Stella Maxwell sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa sınırlarını zorladı ve yarı çıplak pozlar verdi.

Magazin 2023-05-27 08:44:57

Transparan giyen Stella Maxwell arkasının dönünce olay! Kalçasını açıkta bıraktı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Stella Maxwell sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü manken bu defa transparan siyah elbisesiyle dikkat çekti. Ünlü manken arkasını dönünce kalça dekoltesi olay oldu.

Magazin 2023-05-17 10:09:58

Orduda seks kaseti itirafıyla herkesi şaşkına çevirdi! Gizlice girdiğini söyledi: “Milyoner oldum”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan sosyal medya fenomeni Cami Stella yaptığı itirafla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyadan yaptığı itirafta fenomen isim Amerikalı bir askeri birliğe gizlice girerek cinsel ilişi videosu çektiğini söyledi. Bu videoyu internette satarak milyoner olduğunu iddia eden fenomenin itirafına takipçileri inanmadı.

Trend 2023-03-15 09:21:36

''Mutlu olmamdan nefret ediyorsunuz!'' Göbeğinin bir popo gibi göründüğünü söyleyince...

Tiktok fenomeni Stella Williams, geçtiğimiz günlerde dar bir pantolon içinde çekilmiş görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Ancak gelen yorumlar pek de pozitif değildi. Birçok kullanıcı, Williams'ın karnını popoya benzeterek acımasız eleştirilerde bulundu. Genç kadının buna cevabı ise sert oldu.

Trend 05-11-22 10:38

Seks hayatını canlı canlı yayınlayarak şöhret oldu! ''İşimi seviyorum çünkü günde 12 kez orgazm oluyorum''

5 yıl önce 18 yaşına geldiğinde seks hayatını kaydetmeye başlayan 23 yaşındaki Jenny Stella, erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği anları sık sık canlı canlı yayınla paylaşmasıyla gündem olmuştu. Almanya'da yaşayan genç kadın, bu kararı nasıl aldığını anlattı ve seks hayatına dair samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Trend 03-11-22 14:19

15 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyor! ''Seks işçiliği için anne olmayı feda ettim''

Daha önce uzun yıllar hiçbir fikri olmadan vahşi bir katille birlikte olmasıyla gündem olan Stella Paris, kariyeri ve bunun için feda ettiklerini anlattı. Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken striptiz yıldızı, nasıl tıp sektöründeki kariyerinden vazgeçtiğini ve seks işçisi olabilmek için anne olmayı feda ettiğini açıkladı.

Trend 05-10-22 16:24

Sahneye yarı çıplak çıkmıştı! Bella Hadid bu sefer de göğüs uçlarını gizlemedi

Paris Moda Haftası'nda sahneye yarı çıplak çıkan Bella Hadid, üzerine tasarlanan sprey elbiseyle podyumda giydirilmişti. O görüntülerle gündem olan Hadid Stella McCartney için podyumda yürürken sütyensizdi. Ünlü model o halleriyle de adından söz ettirdi.

Magazin 04-10-22 08:00

Gerçeği yıllar sonra öğrendi! Birlikte uyuduğu adamın kim olduğuna inanamadı

35 yaşındaki Stella Paris, 2012'de Malta'da bir striptiz kulübünde İngiliz Christopher Guest More ile tanıştı. Başlangıçta servetiyle genç kadının ilgisini çekse de, zamanla aralarındaki şey bir ilişkiye dönüştü. Ancak zaman sonra Paris, erkek arkadaşının garip tavırlarını ve şiddet eğilimini fark ettiği birkaç olay üzerine ayrılmayı seçti. Sonrasında öğrendiği şey ise genç kadını şoke etti.

Trend 22-09-22 18:34

Sosyal medya fenomeni Stella Andrews’un üçlü ilişki itirafı herkesi şoke etti! “Üvey annemi sevgilime hediye ettim”

Sosyal medya fenomeni Stella Andrews, eski üvey annesinin yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir uygulamada seksi fotoğraf ve ve videolarını sattığını fark ettikten sonra onunla kariyerini birleştirmeye karar verdi. Sosyal medyada popüler olan Andrews yaptığı itirafla bir kez daha hayranlarını şaşırttı.

Trend 16-08-22 14:24

Model Stella Maxwell arkadaşlarıyla partide poz verirken üstsüz kaldı!

Victoria's Secret meleği Stella Maxwell arkadaşlarıyla hafta sonu havuz partisindeydi. Şeyma Subaşı'nın eski aşkı İtalyan DJ Guido Senia'nın da olduğu partide ekip arasında Stella Maxwell resmen parladı. Güzel model poza üstsüz şekilde girdi ve göğüslerini de elleriyle kapatmayı tercih etti.

Magazin 08-08-22 16:15

Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Guido Senia Irina Shayk ile tatilde! Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş da...

Irina Shayk ve Stella Maxwell, Burberry'den Riccardo Tisci ve dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mert Alaş ve Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi İtalyan DJ Guido Senia İbiza tatilinde görüntülendi.

Magazin 08-08-22 07:27

Sosyal medya fenomeni Cami Strella, tatil paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu

28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Cami Stella, tatil sezonunu açtığını yaptığı paylaşımla duyurdu. Tatilinden kesitleri birleştirdiği bir gönderi yayınlayan Stella, paylaşımının bir bölümünde bluzunu kaldırarak göğüslerini orman manzarasına doğru açtı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşım hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Trend 15-06-22 16:47

OnlyFans fenomeninin cinsellik itirafı olay yarattı! “Evsiz bir adamla...”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan OnlyFans fenomeni Stella Barey, katıldığı bir programda ilginç bir cinsellik itirafında bulundu. OnlyFans’ta açık bir şekilde cinsel hayatını anlattığı için sürekli olarak paylaşımlarına engel konulan Barey, son olarak evsiz bir adamla cinsel ilişkiye girdiğini belirtti.

Trend 24-05-22 11:35

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange hapishanede evlendi

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange hapishanede evlendi. Stella Moris'le evlenen Assange'ın nikah törenine 4 kişi katıldı. Assange ve Moris'in, Assange'ın Ekvador'un Londra Büyükelçiliğine sığındığı dönemde dünyaya gelen 2 ve 4 yaşlarında iki çocuğa sahip olduğu biliniyor.

Haber 23-03-22 20:00

Sudan tasarruf etmek istedi! İç çamaşırı giymeyi bıraktı, yöntemi sosyal medyada viral oldu

İngiltere'nin Hertfordshire kentinde yaşayan iki çocuk annesi maraton koşucusu Stella Sutcliffe, hem sudan tasarruf etmek için hem de toplumsal cinsiyet kalıplarına meydan okumak adına iç çamaşırı giymeyi bıraktığını dile getirdi. Sutcliffe’in iç çamaşırını zaman kaybı olarak nitelendirdiği açıklaması sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 18-02-22 12:19

Dikkat çeken değişiklik: Apple'da Kristin Huguet Quayle dönemi! İletişimin başına geçti

Teknoloji devi Apple, Kristin Huguet Quayle'ın kurumsal iletişimden sorumlu yeni başkan yardımcısı olarak atandığını doğruladı. Kristin Huguet Quayle, Stella Low'un yerini aldı. Stella Low ise yaklaşık 8 ay önce Apple'a katılmıştı.

Haber 21-01-22 11:30

Stella Maxwell tül elbisesiyle olay oldu! Göğüs uçlarını dahi kapamadı

Victoria's Secret modellerinden Stella Maxwell kırmızı halı için iddialı bir seçim yaptı. 31 yaşındaki model tülden elbisesinin altına hiçbir şey giymedi.

Magazin 30-11-21 09:50

İngiltere'de milletvekiline 'Avam Kamarası'nda bebeğe izin yok' mesajı

İşçi Partisi milletvekili Stella Creasy'ye, üç aylık oğluyla Avam Kamarası oturumlarına katılmasının iç tüzüğe aykırı olduğu bildirildi. Karara tepki gösteren Creasy, "Siyasetle uğraşıp aynı zamanda anne baba olmak mümkün olmalı" dedi.

Haber 24-11-21 16:28

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'in cezaevinde evlenmesine izin verildi

BBC'ye verilen bilgiye göre WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'in tutuklu bulunduğu İngiltere'nin başkenti Londra'daki Belmarsh Cezaevi'nde sevgilisi Stella Moris ile evlenmesine izin verildi.

Haber 12-11-21 10:59

AB'den aşı teslimatını geciktiren AstraZeneca'ya tepki

Avrupa Birliği (AB), AstraZeneca firmasına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarının tedarikinde yaşanan gecikmeden ötürü tepki gösterdi. AB Komisyonunun Sağlıktan Sorumlu Üyesi Stella Kyriakides, "AB için bu yeni takvim kabul edilemez." dedi.

Haber 25-01-21 21:14

90'lara damga vuran model Stella Tennant evinde ölü bulundu

Moda dünyası bir son dakika haberiyle sarsıldı. 1990'lı yılların moda dünyasına damga vuran isimlerden İskoç model Stella Tennant, 50. yaş gününden beş gün sonra yaşamını yitirdi.

Magazin 24-12-20 10:53

Aleyna Tilki'den önce Stella Maxwell giymiş! 'Şaka olsun...'

Aleyna Tilki, Kylie Jenner'dan önce kendisinin giydiği elbise hakkında konuştu. Tilki, "Stella Maxwell benden önce giymiş, zaten şaka olsun diye paylaşmıştım" dedi.

Magazin 16-10-20 09:26

Kahramanmaraş’a 25 bungalov ev

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yap-işlet-devret projesi ile kış turizminin merkezi Yedikuyular bölgesine 25 adet bungalov ev yapılıyor.Kahramanmaraş kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ahır Dağı’ndaki Yedikuyular bölgesindeki bungalov evlerin inşaatını girişimci iş adamı Yunus Kaya üstlendi.Yaz-kış yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan bölgede mevsim şartlarına uygun yalıtımla yapılan evler 2+1, villa ve stella tipi 3 model olarak inşa ediliyor.

Yurthaber 28-09-20 16:46

Belarus'ta protestoculara polis müdahalesi

Belarus’ta cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına yönelik protestolar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı yakınında yapılan gösterilerle devam etti. Başkent Minsk’te hükümet binası önündeki Bağımsızlık Meydanı’nda toplanmasına güvenlik güçlerince izin verilmeyen protestocular, Stella Meydanı önünden Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yürüdü. Belarus’taki hükümet karşıtı protestolara polis müdahale ederek, çok sayıda eylemciyi gözaltına aldı.

Haber 07-09-20 10:53

ATÜ Duty Free, Luxury Square'i yolcuların beğenesine sunacak

İstanbul Havalimanı'nda merkezi bir noktada bulunan, modern açık mağaza tasarımıyla yolcuların büyük ilgisini çeken Luxury Square'de giyim ve aksesuar alanında Burberry, Kenzo, Givenchy, Loewe, Stella McCartney, Alexander McQueen, Chloé, Marc Jacobs, Off-White, Palm Angels, Alanui gibi markaların ürünleri bulunuyor

Yurthaber 21-01-20 12:11

Basit bir sistemle sahibiyle konuşmayı çözen köpek!

Çoğu köpek dışarı çıkmak istediğinde ya kapıyı gösterir ya da havlamaya başlar. Tabii, bazı köpekler de bunu yapmak için sesli bir butona sahiptirler ve dışarı çıkmak istediklerinde bu butona basarlar ardından isteklerinin yerine gelmesini beklerler. Yalnız Stella isimli bir köpek, aynı butonlardan oluşan bir sistemde 29 kelimeyi ve farklı kelime gruplarını öğrenmeyi başarmış. İşte o sahibiyle konuşan köpek...

Trend 11-11-19 10:52

Kızının 'annem gibi giyin' isteğini kırmayan baba duygu dolu anlar yaşattı

Daniel Correa eşi Stella'yı lupus hastalığından kaybedince 5 yaşındaki kızına annelik de yapmaya başladı. Yaşadığı acının üstesinden gelmeye çalışan baba, anneler gününde kızının isteği üzerine karısı Stella gibi giyindi. İşte bu hareketiyle alkış toplayan babanın o hikayesi.

Kadin 30-09-19 15:27

Stella Maxwell dekoltesiyle zorlandı

Başarılı model Stella Maxwell katıldığı bir gecede beyaz elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Stella Maxwell derin göğüs dekoltesini de kontrol edemeyince ise frikik verdi. İşte o fotoğraflar...

Trend 16-09-19 10:32

Ayvalık’ta 19. Uluslararası Ege Rüzgarları Sergisi açıldı

2012 yılında Ayvalıklı Ressam Emine Alışık ve Stella Caviart tarafından ortaklaşa düzenlenen Uluslararası Ege Rüzgarları sergilerinin 19.su “Kadın ve Deniz” teması ile Cunda Adası’ndaki Olgay Sanat Evi’nde açıldı.20 yabancı, 21 Türk sanatçının katıldığı, 46 eserin beğeniye sunulduğu uluslar arası serginin açılışı sanatseverleri de bir araya getirdi.

Yurthaber 27-07-19 21:45

Moda tasarımcısı, 'sütyenimi pek yıkamıyorum' deyince şaşırttı! Peki kıyafetler ne sıklıkta yıkanmalı?

İngiliz moda tasarımcısı Stella McCartney'in 'kendimi inanılmaz derecede hijyenik hissediyorum ancak sütyenimi nadiren yıkıyorum' açıklamasından sonra Dr. Lisa Ackerley, bu olay karşısında şaşkınlığını gizleyemediğini söyleyerek, sürekli kullanılan eşyaların ne zaman temizlenecekleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Kadin 09-07-19 10:40

Aman dikkat! Manikür yaptırmaya gitti parmağından oldu

Avustralya'nın Melbourne şehrinde yaşayan Stella Falcone güzellik salonunda manikür yaptırdıktan sonra bakteriyel bir enfeksiyon kaptı. Altı gün içinde beş ameliyat geçiren kadının parmak ucu kesildi.

Kadin 06-02-19 15:49

3. Dünya Turizm ve Kültür Konferansı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Venezuela Turizm Bakanı Stella Marina Lugo, Makedonya Kültür Bakanı Asaf Ademi ve İspanya Turizmden Sorumlu Devlet Sekreteri Isabel Maria Oliver Sagreras ile görüştü

Yurthaber 04-12-18 14:21

3. Dünya Turizm ve Kültür Konferansı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Venezuela Turizm Bakanı Stella Marina Lugo, Makedonya Kültür Bakanı Asaf Ademi ve İspanya Turizmden Sorumlu Devlet Sekreteri Isabel Maria Oliver Sagreras ile görüştü

Haber 04-12-18 14:20

Kuşadası Limanı'na bu yıl 152 kruvaziyer demirledi

Kruvaziyer turizmin önemli merkezlerinden Kuşadası Ege Port Limanı, bu yıl 152 kruvaziyerle gelen 122 bin 321 yabancı misafiri ağırladı - Kuşadası Ege Port Limanı Genel Müdürü Aziz Güngör: - "Limana geçen yıl 126 gemiyle 118 bin 418 yolcu, bu yıl ise 152 gemiyle 122 bin 321 yolcu geldi. Geçen yıla göre gemi sayısında yüzde 21 artış oldu" - "2019'da 195 kruvaziyerle 170 bin 773 turist gelecek" - Yunan turist Stella Koutoulli: - "Türkiye'nin kültürünü ve insanlarını seviyorum. Ülkemi ne kadar çok seviyorsam Türkiye'yi de o kadar seviyorum"

Haber 11-11-18 11:50

Mariah Carey'e şok suçlama: Önümde çıplak gezip...

Mariah Carey, eski menajeri tarafından büyük suçlamalara maruz kaldı. Mariah Carey, davalık olduğu eski dostu ve eski menajeri Stella Bulochnikov'un açıklamaları ile neye uğradığını şaşırdı

Magazin 18-04-18 15:20

Partide kuytuya çekilip öpüşmüşler!

Victoria's Secret'ın iki güzel meleği Bella Hadid ve Stella Maxwell hakkında çıkan iddia, magazin gündemine bomba gibi düştü

Magazin 12-03-18 12:21

Stella Maxwell 'dan Victoria's Secret'a seksi teşekkür

Şangay'da gerçekleştirilen yeni yıl şovunda sahneye çıkan Victoria's Secret modellerinden Stella Maxwell sosyal medya hesabından çekici bir paylaşımda bulundu.

Magazin 15-11-17 09:30

Üstsüz pozlarıyla herkesin hayal gücünü zorluyor!

Stella Maxwell Victoria’s Secret’ın yeni sezonu için kamera karşısına geçti!

Magazin 14-10-17 11:07

Ünlüler hacklendi! 2. çıplak resim skandalı: Kristen Stewart ve Miley Cyrus'un çıplak fotoğrafları internete sızdı!

2017 yılı ünlülerin 2. çıplak resim skandalına sahne oluyor. 2014 yılında çok sayıda ünlü ismin iCloud hesabı hacklenmiş ve çıplaklık da barındıran özel fotoğrafları internete sızmıştı. O tarihlerde bu olaya Fappening adı verilmişti ki ikinci bir Fappening vakası ile karşı karşıyayız. Kristen Stewart, Miley Cyrus, Stella Maxwell gibi ünlü isimlerin çıplak fotoğrafları hackerlar tarafından internete sızdırıldı.

Haber 22-08-17 14:58

Yardım Gemisi, Törenle Gazze'ye Uğurlandı

- MERSİN'den Gazze'ye insani yardım malzemesi götürecek 'Aqua Stella' isimli gemi, törenle uğurlandı. Mersin Limanı'nda düzenlenen törene Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak,

Yurthaber 18-06-17 19:27

Yardım Gemisi, Törenle Gazze'ye Uğurlandı

- MERSİN'den Gazze'ye insani yardım malzemesi götürecek 'Aqua Stella' isimli gemi, törenle uğurlandı. Mersin Limanı'nda düzenlenen törene Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak,

Yurthaber 18-06-17 18:37

Victoria's Secret melekleri sahile indi

Victoria's Secret güzelleri Taylor Hill, Romee Strijd, Josephine Skriver, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Sara Sampaio, Stella Maxwell ve Lais Ribeiro çekimler için Miami sahiline gittiler.

Magazin 16-03-17 04:32

Stella Kar Fırtınası ABD’nin Kuzeydoğusunu Vurdu

New York, Pennsylvania, New Jersey, Connecticut, Rhode Island, Massachusetts, New Hampshire ve Maine eyaletlerini etkisi altına alan kar fırtınası yüzünden binlerce uçuş iptal edildi. Bölgede bulunan birçok kent ve kasabada yaşam durma noktasına geldi.

Haber 14-03-17 16:54

Thy New York Seferlerini İptal Etti

Türk Hava Yolları (THY), yarın ABD’nin New York şehrinde etkili olması beklenen Stella kar fırtınası...

Yurthaber 13-03-17 21:38

Thy'den, Stella Kar Fırtınası Iptali

 İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Kuzey Amerika'da etkili olması beklenen Stella kar

Yurthaber 13-03-17 20:27

Thy'den, Stella Kar Fırtınası İptali

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, Türk Hava Yolları Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "Kuzey Amerika'da etkili olması

Yurthaber 13-03-17 20:26

Stella Maxwell büyüledi

Belçikalı manken Stella Maxwell, Victoria's Secret için poz verdi

Magazin 11-02-17 15:47

Stella Maxwell çölde moda rüzgarı estirdi

Stella Maxwell ve Jordan Barret, Avustralya çölünde Roberto Cavalli çekimini yaptı.

Magazin 24-12-16 13:14