Tavuk Döner Haberleri

Lahmacun efsanesi sona erdi! İnternetten siparişte artık zirvede başka bir lezzet var: Gece 12'den sonra patlama oluyor

İnternetten yemek siparişi vermek artık kültürümüzün bir parçası oldu. Özellikle eve yorgun gelen çalışanlar ve bekarlar sıklıkla dışardan yemek siparişi veriyor. Yıllardır en çok sipariş edilen ürün lahmacundu. Artık zirvede başka bir lezzet yer alıyor, tavuk dürüm. Siparişlerin en çok verildiği saat ise şaşırtmadı.

Finans 16-02-2024 09:40

Kur'an kursunda dağıtılan yemeği yiyince hastanelik oldular! Onlarca aile çocuklarıyla hastaneye koştu: 'Yatış yapanlar, durumu acil olanlar var'

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde camide Kur'an kursuna giden çocuklara çarşamba günü iddiaya göre tavuk döner dağıtıldı. Tavuk döneri yiyen 73 çocuk gece yarısına doğru gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu. Çocuklardan bazılarının tedavileri tamamlanıp taburcu edildi. Çocuğu zehirlenme şüphesiyle hastaneye getirilen vatandaşlardan Fehmi Akkaya, "Yatış yapanlar var, durumu acil olanlar var, ayakta tedavi görenler var" dedi.

Haber 21-07-2023 10:09

Yozgat'ta 9 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Yozgat'taki bir okulda, sınıf etkinliğinde yedikleri yemekten zehirlendikleri değerlendirilen 9 öğrenci, hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 04-01-2023 07:57

Sağlıklı sanıyoruz ama sağlığı tehdit ediyor! Bu besinler kalp krizi riskini artırıyor

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden insanların sayısı giderek artıyor. Kalp krizi ve kalp hastalıklarından korunmak için sağlıklı beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Günlük hayatta yediğimiz ve sağlıklı sandığımız bir çok yiyecek kalp krizi riskini artıyor. İşte mutfağa bile sokmamanız gereken o gıdalar...

Haber 16-10-2022 11:39

Tavuk Döner

Tavuk Döner Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tavuk Döner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.