Togg Para Iadesi Tarihi Haberleri

Taksi bozulunca şoför yolcuyu indirmek istedi! Para iadesi isteyen yolcu şoförü dakikalarca taciz etti... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde Uber yolcusu, taksinin bozulması üzerine kendisini indirmek isteyen şoförü dakikalarca taciz etti. Para iadesi isteyen yolcu araçtan uzun bir süre inmedi ve o anlar sosyal medyadan paylaşılınca tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 2024-05-23 14:15:35

Son dakika | 'Emekli maaşı' hesabı konuşmasına damga vurdu! Özgür Özel: Zam yapalım dediğimde 'yok' dedikleri paranın 2 katı bu

Son dakika haberi: Yerel seçim başarısının ardından ilk grup toplantısındaki konuşmasına CHP lideri Özgür Özel, "Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz" sözleriyle başladı. Merkez Bankası'nın 2023 zararını açıkladığı raporu anımsatan Özel, "Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır" deyip emekli maaşları için dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Finans 2024-04-16 14:10:11

Fazlası emeklilikte işe yaramıyor! SGK'dan toplu para iadesi alabilirsiniz...

Milyonlarca çalışan prim tutarlarıyla emeklilik hesapları yaparken SGK'ya yatırılan fazla primlerle ilgili bir detay dikkat çekti. Kimler SGK'dan toplu para iadesi alabilir, koşullar neler?

Finans 2024-03-29 11:32:59

Bodrum'da tarihi zeytin ağaçlarını kesen tarla sahibine 30 bin lira ceza kesildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tarihi zeytin ağaçlarını kesen tarla sahibine 30 bin 150 lira idari para cezası uygulandı.

Yurthaber 2024-03-22 14:06:06

Dışarda ons içeride gram altın, Merkez Bankaları dengeleri değiştirdi: İslam Memiş Nisan ayı için uyardı: ‘Gram altının karşısında, euro, sterlin, borsa daha avantjlı’

Piyasalarda haftanın odak noktasına merkez bankaları faiz kararı yerleşti. ABD’de Fed faiz kararı, Türkiye’de Merkez Bankası faiz kararı peş peşe duyuruldu. Fed kararının ardından ons altın tarihi yüksek seviyeleri gördü. TCMB faiz kararı sonrası ise dolar sert düştü, gram altın fiyatları ise yatay seyirde kalmaya devam etti. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara Nisan ayı uyarısında bulunurken, gram altın karşısında euro, sterlin ve doların daha avantajlı olduğunu vurguladı.

Finans 22-03-24 08:03

Komşu Bulgaristan 2025'te euroya geçmeye hazırlanıyor

Bulgaristan, 2025'te para biriminde euroya geçmek üzere hazırlık çalışmalarını sürdürürken, Uluslararası Para Fonu (IMF) Direktörü Kristalina Georgieva bu tarihi 'gerçekçi' bulduğunu söyledi.

Finans 13-03-24 14:36

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında çifte rekor! Gram altın ons altın gaza bastı: Kuyumcu önünde sıra oluştu, ‘Kapalıçarşı’ya koşarak gitsek 3 liralık fark oluyor…’

Son dakika: Altın fiyatları ABD Merkez Bankası Fed rüzgârına kapıldı. Ons altın tarihi boyunca gördüğü en yüksek seviyeye yükseldi. Dolar/TL kuru ve ons altın fiyatındaki rekor gram altın fiyatları için de tarihi zirveyi getirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı yaşanan yükseliş sonrası kuyumcu ve döviz bürolarının önünde sıra oluştuğunu dile getirdi. “Kapalıçarşı’ya ya da kuyumcuya yürüyerek değil, koşarak gitsek arada 3 lira fark ediyor. Yüzde 7’ye yakın bir farklılık oluştu" dedi.

Finans 07-03-24 07:43

Gram altın, ons altın, Bitcoin, borsa… İslam Memiş hem tahmin yaptı hem uyardı: ‘Çarşı Pazar karıştı…’ Herkesin gözü saat 18.00’de

Ons altın ve dolar kurunda yaşanan rekor gram altın fiyatları için rekoru beraberinde getirdi. Bitcoin ise tarihi zirve sonrası yaşadığı kayıpları toparlama çabasında. Peki altın almalı mı satmalı mı? Gram altın fiyatı ne olur? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasadaki son dakika gelişmelerini yorumladı! Öte yandan piyasalar ABD Merkez Bankası(Fed) Başkanı Jerome Powell’ın saat 18.00’de yapacağı sunuma odaklanmış durumda.

Finans 06-03-24 14:50

Bitcoin fiyatı tarihi zirvesinin kıyısına geldi!

Bitcoin fiyatı yükselmeye devam ediyor. Bu sabah lider kripto para birimi BTC 69 bin dolar olan tarihi zirvesine yaklaşarak 68 bin 828 bin doları gördü. Böylece son 1 yılda Bitcoin yüzde 207 değer kazandı.

Finans 05-03-24 07:41

Bugün tarihi zirvesini yenilemişti: HSBC'den yıl sonu için dolar / TL tahmini!

HSBC, para politikasının önemli bir derecede geleneksel tarafa yaklaşmasıyla "carry trade" dinamiklerinin Türk lirası (TL) için destekleyici hale geldiğini belirtti. Banka yıl sonu ve 2025 yılı başı için dolar kuru tahminini yine 33 TL seviyesinde tuttu.

Finans 01-03-24 15:40

Çeşme’deki 1 milyar doları aşkın tarihi kara para aklama operasyonunda 2. dalga

İzmir’in Çeşme ilçesinde, bazı şirketlerin evrak üzerinde ihracat yapılmış gibi göstererek kara para aklama girişiminde bulunduğu yönündeki polis operasyonunda 6 kişi tutuklanmıştı.

Yurthaber 12-02-24 07:49

Türkiye'den kaçmak üzerelerdi, tutuklandılar! İzmir'deki Ocakçı Holding vurgununda Ocakçı çifti hakkında yeni gelişme

İzmir'de yükse faiz vaadiyle binlerce kişiden 5 milyar 123 milyon TL para toplayıp kayıplara karıştı, eşiyle yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandı! Ocakçı Holding'in sahibi Sedat Ocakçı ile eşi Seçilay Ocakçı'nın da aralarında bulunduğu onlarca kişi dün gözaltına alınmıştı. Tarihi vurguna imza atan Ocakçı ve eşi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 10-02-24 11:29

ABD ve İngiltere'den Antalya'ya getirilen Anadolu kökenli 42 tarihi eser tanıtıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve İngiltere'den iadesi sağlanarak Antalya'ya getirilen 42 tarihi eseri tanıtarak, kültür varlığı kaçakçılığının önlenmesi ve zamanında yasa dışı yollarla pazar ülkelere götürülmüş eserlerin iadesiyle ilgili çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini bildirdi.

Yurthaber 02-02-24 13:49

Adisyon tuzağı! Ne sipariş ne de müşteri var ama... Hiç gitmedikleri restoranlardan para topluyorlar

Yalanda dolanda aldatmacada sınır tanımayan dolandırıcılar, şimdi de akla hayale gelmeyen bir yöntem uygulamaya başladı. İnternette gördükleri adisyonları kopyalayıp "Biz bu ürünü yemedik ama parası alındı" diyerek bazı işletmelerden para iadesi alıyor. Dolandırıcılardan ağzı yanan işletmelerse bu yeni adisyon yöntemine karşı herkesi uyarıyor.

Finans 22-01-24 08:46

'Babanızın parası değil' diyerek uyardı! Valiler Toplantısı'na Bakan Şimşek'in tasarruf mesajı damga vurdu... Makam aracı için TOGG önerisi

Kamuda tasarruf konusunda her fırsatta hassasiyetini dile getiren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten valilere uyarı geldi. Valiler Toplantısı'na katılan Bakan Şimşek'in 81 ilin valisini uyararak "Harcadığımız para babamızın parası değil, milletin parası" dediği iddia edildi. Öte yandan Şimşek'in makam aracı konusunda da TOGG önerisi dikkat çekti.

Finans 16-01-24 10:24

Altın alınır mı, satılır mı? İslam Memiş, Tekrar fırsat vermeyecek dedi, merak edilen o tarihi açıkladı

Geçtiğimiz yıl yatırımcısının yüzünü güldüren altında hareketlilik devam ederken yatırımcılar, "Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı?" sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarına alım fırsatı veren tarihi açıkladı. Yatırımcılara Davos Zirvesi'ni takip etmelerini önerdi.

Finans 16-01-24 09:52

Yeni asgari ücrete Özgür Demirtaş'tan ilk yorum: Nisan ayını işaret etti

2024 yılı için net asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Yeni asgari ücret kararına gündem olurken, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan ise ilk yorum geldi. Demirtaş yaptığı hesaplara göre asgari ücretin açlık sınırının altına düşeceği tarihi paylaştı. Demirtaş, bir takipçisinin "17 bin lira az para mı? İdareli harcayan herkes rahat geçinir" şeklindeki yorumuna ise ilginç bir yanıt verdi.

Finans 28-12-23 08:05

Son dakika: FAST limiti 50 bin TL'ye yükseltildi! Merkez Bankası'nın sitesinden duyuruldu

Son dakika haberi: Bankalar arası hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde üst limit 50 bin liraya kadar yükseltildi. Yeni düzenleme Merkez Bankası'nın internet sitesinden " 21 Aralık 2023 tarihi itibariyle işlem başına ödemelerin üst limiti 50.000 TL’ye yükseltilmiştir." ifadeleriyle duyuruldu.

Finans 21-12-23 21:47

ARALIK AYI 2023 MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI TARİHİ: Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, TCMB faiz beklentisi ne yönde?

Merkez Bankası faiz kararı açıklamasının ne zaman yapılacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Aralık ayı 2023 Merkez Bankası faiz kararı gerçekleştirilecek Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantısı sonrası TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan tarafından açıklanacak. Birçok kişi TCMB Para Politikası Kurulu Toplantı takvimi ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte 2023 Aralık ayı Merkez Bankası faiz beklentisi...

Finans 15-12-23 14:06

ARALIK AYI 2023 MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI TARİHİ: Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? TCMB faiz beklentisi

Merkez Bankası faiz kararı açıklamasının ne zaman yapılacağı Aralık ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde, ekonomi gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gözler, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilecek olan Para Politikaları Kurulu (PPK) Toplantısının gerçekleştirileceği tarihe çevrildi. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Aralık ayı Merkez Bankası faiz kararı için beklentiler ne yönde?

Finans 11-12-23 13:29

FED FAİZ KARARI TOPLANTISI 2023 ARALIK: FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz artacak mı azalacak mı? Gözler Jerome Powell'da olacak

FED faiz kararı açıklamasının yapılacağı tarih merak konusu oldu. ABD merkez Bankası'nın kararı dolar, altın ve kripto para piyasasına yön verecek. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak, faiz artacak mı azalacak mı? İşte, 2023 Aralık ayı FED faiz kararı tarihi...

Finans 06-12-23 13:51

İlk kez ev alacaklar dikkat! Herkesin gözü bu tarihte... Düşük faizli konut kredisine dair tüm detaylar

Düşük faizli konut kredisi kampanyasının detayları netleşiyor. İlk defa ev sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya dair açıklamalarda bulundu ve herkesin beklediği tarihi açıkladı.

Finans 05-12-23 17:15

Kral Charles'ın kravatındaki detay dikkat çekti

İngiltere Başbakanlığı, Yunan Başbakan Miçotakis'in Londra'daki ünlü tarihi eserlerinin Atina'ya iadesi açıklaması sonrasında İngiltere ziyaretini iptal etmişti. İki ülke arasındaki gerilim sonrasında bugün Kral Charles'ın Dubai'de taktığı kravattaki desenler gündem oldu.

Haber 02-12-23 13:38

Tarihi taşlarla havalimanında yakalanmıştı! Belçikalı turistin cezası belli oldu

Belçikalı Kim Mike W Mergits, Antalya Havalimanı'nda Roma dönemine ait 3 taş ile yakalandı. 'Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet' suçlamasıyla hakkında dava açılan Mergits, 10 ay hapis ve adli para cezasına mahkum edildi. Mergits'e etkin pişmanlık hükümleri uygulanarak, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

Haber 30-11-23 12:35

Çeyrek ve gram altın ne kadar? Uzman isim Merkez Bankası faiz kararı öncesi uyardı: Hedef...

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın fiyatı, geçtiğimiz gün 1.994 dolara kadar yükselirken, gram altın fiyatı da ons altındaki yükselişin etkisiyle tarihi rekor seviyesini yeniledi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Gram altın 2. kez 1.900 TL'yi test etti" deyip yeni hedefi açıkladı. Peki bugün ons, çeyrek ve gram altın ne kadar? İşte 22 Kasım 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 22-11-23 13:49

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? 2023 Kasım ayı Merkez Bankası faiz kararı beklentisi!

Merkez Bankası faiz kararı tarihi merak edildi. Kritik toplanyı için geri sayım devam ederken TCMB'nin Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına yönelik beklenti anketi sonuçlandı. Ekonomistlerin politika faizindeki değişikliğe dair beklentilerinin medyanı 250 baz puan artırım yönünde oldu. Öte yandan birçok kişi arama motorlarında "Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor. İşte 2023 Kasım ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklamasının yapılacağı tarih!

Finans 21-11-23 08:15

Kredi kartı olanlara para iadesi fırsatı! Tüketici Hakem Heyeti'nden kart aidatı kararı: 10 yıl içinde...

İstanbul'da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuran müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" verilen kart için ödediği 473 liralık aidat ücretini geri aldı. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, aidatsız ya da aidatlı kart seçeneğinin sunulmadığı durumlarda aidatların geriye dönük 10 yıl için iade edilebildiğini söyledi.

Finans 02-11-23 15:51

Altın için uzman isimden kritik uyarı! O tarihi işaret etti: Çok dikkat edin!

Altın fiyatları merak edildi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çarpıcı bir uyarıda bulundu. Uzman isim, cuma günü yaşanabileceklere değinip 'Kasım ayı kazanma değil, batma ayı' açıklamasını hatırlattı. Peki, bugün tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 2 Kasım 2023 Perşembe günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 02-11-23 13:52

Gram altın rekor kırdı: Ekranlar ilk kez 1800 liranın üzerini gösterdi! En az 1 yıl…

Altın, dolar, euro… Yurt içi piyasalarda Orta Doğu’da yaşanan savaş gerilimi ile rekorlar günü yaşanıyor. Gram altın fiyatı ekranlarda bu sabah 1804 lirayı göstererek tarihi zirvesini güncelledi. Perşembe günü duyurulacak Merkez Bankası faiz kararı öncesinde ekonomistler jeopolitik risklerin mali politikanın önüne geçtiğine vurgu yaptı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak ise yatırımcıya ‘uzun vade’ uyarısında bulundu.

Finans 24-10-23 13:23

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? 2023 Ekim ayı Merkez Bankası faiz kararı beklentisi!

Merkez Bankası faiz kararı tarihi ekonomi gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak edildi. Bilindiği üzere TCMB Para Politikası Kurulu (PPK) politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını Eylül'de 5 puan artırarak yüzde 25’ten yüzde 30 düzeyine yükseltmişti. Şimdi gözler ekim ayı PPK toplantısına çevrildi. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? 2023 Ekim ayı Merkez Bankası faiz kararı için beklentiler ne yönde?

Finans 23-10-23 11:00

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI TARİHİ 2023 EKİM AYI: Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, beklentiler ne yönde?

Merkez Bankası faiz kararı açıklamasının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere Merkez Bankası Para Politikası Kurulu politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını Eylül'de 5 puan artırarak yüzde 25’ten yüzde 30 düzeyine yükseltmişti. Şimdi gözler ekim ayı Para Politikaları Kurulu (PPK) toplantısına çevrildi. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte 2023 Ekim ayı Merkez Bankası faiz kararı tarihi...

Finans 20-10-23 15:09

Artvinli iş insanının 52 yılda biriktirdiği eski eşyalar tarihi konakta sergileniyor

Antika meraklısı 70 yaşındaki Ulvi Sinan Dişli'nin 6 yıl önce belediyeden kiraladığı tarihi konakta açtığı Hopa Kültür Evi'nde, madeni para, silah, saat, mutfak gereçleri, tarım aletleri, değirmen taşı, motosiklet, fotoğraf makinesi, radyo, dikiş makinesi, daktilo gibi 5 bini aşkın materyal yer alıyor

Yurthaber 06-09-23 12:04

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Ağustos ayında FED faiz kararı açıklanacak mı, hangi gün? Gözler toplantı gününde!

FED faiz kararı tarihi Ağustos ayının sonu yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan bugün Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı belli oldu. Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizini yüzde 17,5 seviyesinden yüzde 25 seviyesine çıkardı. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Ağustos ayında FED faiz kararı açıklanacak mı, hangi gün? İşte detaylar...

Finans 24-08-23 14:48

SON DAKİKA | Ticaret Bakanlığı'ndan 'fiyat etiketi denetimleri' açıklaması! 11 bin 371 firmaya 19 milyon 98 bin 807 TL ceza...

Son dakika haberi: Ticaret Bakanlığı, fiyat etiketi denetimlerinde; 15 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla 31 bin 130 firmada 767 bin 494 ürünün denetlendiğini, aykırı bulunan 19 bin 559 ürün için 11 bin 371 firmaya 19 milyon 98 bin 807 TL ceza uygulandığını açıkladı. Bakanlık, 2022 yılında tüketicilerin korunması kapsamında yapılan denetimler sonucunda 216 milyon 494 bin 580,02 TL, 2023 yılında ise 15 Ağustos 2023 itibarıyla toplam 142 milyon 282 bin 296 TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Finans 18-08-23 09:53

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, hangi gün? Ağustos 2023 Merkez Bankası toplantı tarihi

Merkez Bankası toplantısının ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi de internette TCMB Ağustos ayı toplantı takvimini araştırmaya başladı. Ağustos 2023 Merkez Bankası faiz kararı Para Politikaları Kurulu toplantısı sonrası duyurulacak. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte 2023 Merkez Bankası toplantı tarihleri...

Finans 14-08-23 14:33

‘24 Ağustos tarihi önemde olacak...’ Merkez Bankası faiz kararı için ‘Nisan’a kadar süre verildi: O tarihten sonra…

BofA'ya göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faiz oranını yüzde 20'ye yükselttikten sonra Nisan ayına kadar sabit tutacak. 24 Ağustos’ta açıklanacak faiz kararı için değerlendirmede bulunan ekonomistler, Para Politikası Kurulu'nun tarihi önemde olacağını da dile getirdi.

Finans 08-08-23 13:55

Gram altın fiyatı için rekor sonrası tarihi açıkladılar: Altın yatırımcısını heyecanlandıran tahmin: 'Her hâlükârda 2 bin TL olacak' dedi:

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ün açıklamaları sonrası yakından takip ediliyor. Gram altında yeni rekor geliyor. Uzman isim gram altının ne zaman 2 bin TL olacağına dair flaş bir tahminde bulundu. Peki, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 19 Temmuz 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 19-07-23 06:59

Altında ikinci rekor! Darphane, 6 ayda geçen seneyi solladı: Uzmanlar ‘misliyle geri döndü’ diyerek gram altın fiyatı için 1800 TL tahmini yaptı…

Yurt içinde gram altın fiyatı tarihi zirveleri görmeye devam ederken, Darphane’nin üretimi de rekor kırdı. 2023 yılı ilk yarısında üretilen altın geçen yılın tamamını yakaladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, yastık altından çıkan altınların iki misli olarak yeniden yastık altına geri döndüğünü belirtirken, İslam Memiş ise gram altın tahmini için 1800’lü seviyeleri dile getirdi. Kuyumcular ise gram altın yerine işlenmiş ürün sattıklarında kâr edebildiklerini söyledi.

Finans 10-07-23 07:24

TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞPEHLİVANI BELLİ OLDU! Kırkpınar Güreşleri başpehlivan kim oldu? Başpehlivanlar meydanda!

Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı olarak ekrana geliyor ve başpehlivan final güreşi ile bugün belli oldu. 7 Temmuz'da başlayan organizasyon bugün sona erdi. Başpehlivan 1 milyon TL’lik para ödülünün sahibi oldu. İsmail Balaban ve yusuf Can Zeybek'in kıyasıya mücadelesi son buldu. Peki, Kırkpınar Güreşleri başpehlivan kim oldu? Kırkpınar Yağlı Güreşleri final güreşi ne zaman, saat kaçta?

Spor 09-07-23 19:04

Sıfır otomobil satışında 21 günde tarihi rekor! Zirve uzun süre sonra el değiştirdi: Listede Togg detayı…

2023 yılı Haziran ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2022 yılı Haziran ayına göre yüzde 37,5 artarak 110 bin 861 adet oldu. Ocak-Haziran döneminde ise otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 55,3 oranında arttı. Satışlarda tüm zamanların Haziran rekoru kırılırken, Renault’nun uzun bir süre sonra Fiat’tan liderliği aldığı görüldü. Satış rakamlarında yerli otomobil Togg’a ilişkin detay ise dikkat çekti.

Finans 04-07-23 10:36

Doların payı 20 yılın en düşük seviyesini görmüştü: 1971'den sonra en önemli gelişme! Altın fiyatları yükselirken yeni bir para rejimi hazırlığı…

Gram altın fiyatı, dolar/TL kurundaki tarihi zirveden destek alarak Cuma günü rekor seviyeye yükseldi. Uzmanlar ons altının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 2.250 dolar seviyesine yükselmesini beklediklerini söyledi. Altının gram fiyatı içinse 1800 TL tahmininde bulundu. Ancak 2 ay sonra uluslararası finansta 1971'den beri ‘en önemli’ olacağı ifade edilen gelişmenin açıklanması bekleniyor. BRICS ülkelerinin, altına dayalı yeni bir para rejimi hazırlığında olduğu kaydedildi.

Finans 24-06-23 15:17

Pandemide maske takmayanlara ceza yağmıştı! Resmi Gazete’de yayımlandı: O paraların hepsi iade edilecek…

Koronavirüs döneminde maske takma kuralını ihlal edenlere kesilen cezalar geçtiğimiz yıl iptal edilmişti. Ancak cezasını ödeyenler için herhangi bir para iadesi yapılması söz konusu değildi. Pandemi döneminde kesilen cezaların iadesi için Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı. Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile artık ödenilen cezaları geri almak mümkün olacak.

Finans 24-05-23 08:21

Kredi faiz oranları tarihi zirveye yaklaştı: Uzman isim ‘Bankalar karar almış’ diyerek açıkladı: Nakit para bulamayan ev almaktan vazgeçti…

Kredi faiz oranları yüzde 3,2 ila 3,43 aralığında tarihi rekor seviyesine yakın seyrederken, emlak sektörü temsilcilerinden önemli bir açıklama geldi. Nisan ayında konut satışlarında yaşanan sert düşüşün ‘bankaların kredi sağlamama’sına bağlayan sektör temsilcileri, hem satılık hem de kiralık konutta yaşanan sorunların önüne geçilmesi için önerilerini sıraladı.

Finans 17-05-23 11:56

Son dakika: Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin EPDK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Tahsil edilen faturalar için para iadesi nasıl olacak?

Son dakika haberi: Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) doğal gaz tüketimine ilişkin sistem kullanım bedellerine dair belirlediği usul ve esaslar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile abonelerden tahsil edilen doğal gaz faturası iptal edilerek 3 gün içinde para iadesi yapılacak. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz konuya ilişkin açıklama yaparak "1 Mayıs 2024'e kadarki faturalarda, tüketimin 25 m3’e kadar olan kısmı için indirim tutarı hesaplanacak" dedi.

Finans 05-05-23 00:43

Son dakika | Togg'da gözler o tarihe çevrildi: 'Tüm dünyaya satacağız! Erdoğan Her 3 dakikada bir üretiliyor diyerek açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete yerli otomobil Togg üzerinden tepki gösterdiği açıklamasında " Şöyle yarım günlerini alıp Gemlik'e gelerek Togg'un fabrikasını bir kez bile ziyaret edemediler. Yarım ağızla dahi olsa tebrik etmediler" dedi. Erdoğan ayrıca "Muhalefetin 'Fabrikası yok' dediği Togg'un Gemlik'teki tesislerinde her 3 dakikada bir araç üretiliyor" açıklamasını yaptı. Bu sene 28 bin Togg hedefini açıklayan Erdoğan, Togg'un ihracatının başlayacağı tarihi duyurdu.

Haber 24-04-23 16:37

İadesi istenmişti! Kripto para borsası Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında ve nereli? Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı!

Arnavutluk'ta gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, emniyetteki ifadesinin ardından tutuklandı. Hakkında 40 bin 564 yıla kadar hapis cezası istenen Faruk Fatih Özer, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki Thodex CEO'su Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Finans 23-04-23 20:13

TOKİ PARA İADESİ 2023 : TOKİ para iadesi nasıl alınır, nereden? İşte adım adım Halkbank iade işlemi aşamaları...

TOKİ ücret iadesi işleminin Halkbank'tan nasıl yapılacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. TOKİ tarafından gerçekleştirilen kuralarda hak sahibi olunmadığı taktirde başvuru için yatırılan 500 TL IBAN'a iade edilebiliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinesi ile TOKİ Başkanlığı tarafından başlatılan konut projesinde çekilişler sona erdi. PEki, TOKİ para iadesi nasıl alınır, nereden? İşte Halkbank iade işlemi aşamaları...

Finans 18-04-23 16:21

TOGG TESLİM TARİHİ 2023: T10X TOGG ne zaman teslim edilecek, hangi tarihte? Bakan Varank'tan son dakika açıklaması

TOGG teslim tarihi ile ilgili son dakika açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi. Bilindiği üzere, Trumore uygulaması ve internet sitesi üzerinden alınan başvuruların ardından geçtiğimiz gün yapılan çekiliş ile hak sahibi kişiler belli oldu. Peki, T10X TOGG ne zaman teslim edilecek, hangi tarihte? İşte, TOGG teslim tarihi...

Finans 31-03-23 11:33

Doları olanlar dikkat! Daha çok kazanmak için o tarihi bekleyin! 31 Mart 2023 Cuma güncel dolar, euro ve sterlin fiyatlarında son durum

Dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in uyarısı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Piyasalarda yaşanan hareketlilik sebebiyle açıklamada bulunan uzman isim, daha çok kazanmak için vatandaşlara tarihi verdi. Peki, dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte 31 Mart 2023 Cuma güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları...

Finans 31-03-23 09:30